GIFTS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Schwarzkopf Volume Boost

  Collagen Volume Boost is het antwoord voor fijne tot aan normale haren die helaas geen body hebben, volume missen en vitaliteit is al helemaal niet aan de orde. Dames en heren met fijne en futloze haren hebben maar één prioriteit en dat is volume en body creëren aan hun haren, en daar zijn ze ook heel duidelijk in. Bonacure Collagen Volume Boost Toon meer

  Merken

  Producttype

  Haartype

  5 Producten

  Collagen Volume Boost is het antwoord voor fijne tot aan normale haren die helaas geen body hebben, volume missen en vitaliteit is al helemaal niet aan de orde. Dames en heren met fijne en futloze haren hebben maar één prioriteit en dat is volume en body creëren aan hun haren, en daar zijn ze ook heel duidelijk in. Bonacure Collagen Volume Boost is absoluut de uitkomst en het is zelfs zo dat het briljant effectief is voor zelfs de fijnste en zwakste haren, zonder het te verzwaren. Je haren worden dankzij de gewichtloze formule intens verzorgt terwijl het tegelijk een enorme boost geeft! Na het verzorgen en stijlen met de haarverzoringsproducten uit deze lijn voelen je haren tot aan drie dagen voller aan en is de volumevergroting tot 100%! WOW! Dat is nogal wat. Dankzij deze enorme kwaliteit is zelfs het meest fijne haar niet meer radeloos, maar krijgt weer volume en een prachtige natuurlijk glans!

   

  Hoe werkt het Collageen en wat doet het voor mijn haren?

  Collageen ken je wellicht wel van allerlei huidverzorging die gerelateerd is aan een jeugdige look. Dit komt omdat collageen verantwoordelijk is voor elasticiteit, vorm en kracht. Huidverzorging die Collageen bevat zorgt ervoor dat de natuurlijke soepelheid van de huid wordt hersteld.

  Zo biedt de haarverzorging voor body, bounce en verzorging voor je fijne en slappe haren, en dit allemaal zonder het te overbelasten. Elk haartje wordt doordrenkt met moisture, krijgt weer stabiliteit en het geeft een volheid aan je haar.