Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue

Filters

Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue

Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue is speciaal ontwikkeld om je beschadigde  en gestresste haren weer veerkracht te geven en ervoor te zorgen dat je haren weer een gezonde uitstraling krijgen met een prachtige glans. De haarproducten van Bonacure Peptide Repair Rescue zijn van zodanige kwaliteit dat ze drie jaar schade kunnen terugdraaien in één behandeling. De formules die in de Bonacure Peptide Repair Rescue voeden, herstructureren én herstellen je haar van binnenuit. Je haar krijgt weer elasticiteit, en je haren schitteren weer van gezondheid, terwijl het donsachtig zacht aanvoelt. 

 

Wat is het meest verkochte haarproduct van de Peptide Repair Lijn?

De haarverzorging van Peptide is niet voor niks zo populair, maar er is één haarproduct wat razendpopulair is. Dat is namelijk de Sealed Ends, dit serum is een absolute favoriet onder onze klanten. Dat is natuurlijk niet voor niks, gespleten haarpuntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Dat is wat we willen, het zorgt er namelijk voor dat haarbreuk wordt hersteld en dat je haren niet verder door gaan 'scheuren'. Helemaal als je je haren gezond wilt houden, en het langer wilt laten groeien is dit een absolute must have!

 

 

Hoe werkt Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue?

De kracht van de BC Peptide Repair Rescue ligt in de Cell Perfector Technology en Peptides. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat je haren tot 3 jaar aan schade kan herstellen. Je haren worden volledig gereconstrueerd én tegelijk ook beschermd door een reactief antifrictieschild. 

Bron - Schwarzkopf-Professional.nl

 

 

Is Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue geschikt voor mij?

De BC Peptide Repair Rescue is geschikt als je haren beschadigd en gestresst zijn. Heb je écht extreme beschadigde lokken dan raden wij de BC Fibre Force aan. Hier wordt gebruik gemaakt van het gepatenteerde Bond Connector Regime, waarbij nieuwe haarbruggen worden gecreëerd in het haartje zelf. 

 

Is Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue vrij van parabenen, sulfaten en siliconen?

Alleen de Schwarzkopf Professional Bonacure Peptide Repair Rescue Cleansing Conditioner is vrij van sulfaten. De overige haarproducten uit deze lijn bevatten wél parabenen en sulfaten. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4.66 / 5 - 4.327 Reviews @ Trusted Shops