GIFTS
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Schwarzkopf Q10+ Restore

  Schwarzkopf Bonacure Q10+ Time Restore biedt je lokken 100% weerstand en elasticiteit. Daarnaast zorgt het voor versterking, hydrateert het je lokken en beschermt het tegen uitdunnen. Het briljante van de BC Q10+ Time Restore is dat het de keratineproductie reactiveert. Dit zorgt ervoor dat je lokken er voller, zachter en glanzender eruit gaan zien Toon meer

  Merken

  Producttype

  Haartype

  9 Producten

  Schwarzkopf Bonacure Q10+ Time Restore biedt je lokken 100% weerstand en elasticiteit. Daarnaast zorgt het voor versterking, hydrateert het je lokken en beschermt het tegen uitdunnen. Het briljante van de BC Q10+ Time Restore is dat het de keratineproductie reactiveert. Dit zorgt ervoor dat je lokken er voller, zachter en glanzender eruit gaan zien. Niet verkeerd dus!

   

  Is de Schwarzkopf Bonacure Q10+ Time Restore geschikt voor mijn haar?

  De Schwarzkopf Bonacure Q10+ Time Restore is speciaal ontwikkeld voor haren die fijn zijn, maar ook voor weerbarstig, wit èn matuur haar. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van keratineproductie.  

   

  Elk haartje bestaat voor 95% uit keratine, en helaas neemt de productie elk jaar dat wij ouder worden af. Dit resulteert vaak in haar dat zwak, slap, broos of droog is geworden. Daarom heeft matuur haar specifieke verzorging nodig. Heb je daarnaast nog eens witte haren? Dan hebben je lokken nog meer vocht nodig dan normaal. Dit vraagt natuurlijk om iets speciaals! Zie hier Schwarzkopf BC Q10+ Time Restore.  Deze fantastische lijn van Schwarzkopf Professional reactiveert de keratineproductie, waardoor je haren er voller, zachter en glanzender uit gaan zien!

   

  Hoe werkt de Advanced Technology van Schwarzkopf Bonacure Q10+ Time Restore?

  Q10+ is beter bekend als huidverzorgingsproduct, aangezien dit zo'n beetje het nummer 1 auto-verouderingsingrediënt is. Het BC Q10+ Time Restore Complex wordt gecombineerd met de Nutrifiller Technologie van Schwarzkopf. Op deze manier worden zichtbare tekenen van veroudering onmiddellijk verleden tijd, en daarnaast wordt de natuurlijke keratinesynthese van je lokken gestimuleerd.