Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Igora Expert Mousse

  Schwarzkopf Igora Expert Color Mousse is een briljante uitvinding. De Expert Color Mousse is een kleurverzorgende kleurmousse die semipermanent is. Deze veelverkochte mousse is verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren. Deze 13 kleuren zijn ook nog eens onderling mengbaar. Heb je grijze lokken die bedekt moeten worden? Dat kan zelfs met de Igora Toon meer

  Merken

  Producttype

  Haartype

  1 Product

  Schwarzkopf Igora Expert Color Mousse is een briljante uitvinding. De Expert Color Mousse is een kleurverzorgende kleurmousse die semipermanent is. Deze veelverkochte mousse is verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren. Deze 13 kleuren zijn ook nog eens onderling mengbaar. Heb je grijze lokken die bedekt moeten worden? Dat kan zelfs met de Igora Expert mousse, het bied 20% grijsdekking. Daarnaast krijgen je lokken een prachtige glans die je tegemoet lacht van blijdschap en het houdt je haren in perfectie conditie.

   

  Welke Igora Expert Mousse kleuren zijn er allemaal? 

  De Schwarzkopf Professional Igora Expert Color Mousse is verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren! Ook zijn alle kleuren onderling mengbaar, één groot feest dus voor de échte creatieveling. 

  De Igora Expert Color Mousse is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 3-0 donkerbruin

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 5-0 lichtbruin

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 7-0 middenbloed

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 8-1 lichtblond cendré

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 9,5-1 platinablond cendré

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 9,5-12 moonstone

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 9,5-17 platinablond cendré koper

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 9,5-4 platinablond beige

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 5-5 lichtbruin goud

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 7-5 middenblond goud

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 9,5-55 platinablond goud extra

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 7-65 middenblond chocolade goud

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 4-68 middenbruin chocolade rood 

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 8-77 lichtblond koper extra

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 5-88 lichtbruin rood extra

  Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse 5-99 lichtbruin violet extra

   

  Zijn er ook reviews van de Igora Expert Mousse?

  Wij begrijpen dat je wellicht eerst wilt zien hoe dit product werkt, voordat je er zelf mee aan de slag gaat. Daarom hebben wij wat inspiratie voor je opgezocht, oftewel laat je inspireren en ga daarna zelf aan de slag met de Iogra Expert Color Mousse!

  Inspiratie Igora Expert Color Mousse 

   

  Is de Igora Expert Mousse ook geschikt voor mij?

  Ben je opzoek naar een kleuropfrisser die je lokken tussen de salonbezoeken door prachtig houdt, en wellicht je salonbezoek uitstelt? Dan is de Igora Expert Color Mousse absoluut geschikt voor jou! Of je nu prachtige blonde haren hebt waarvan je de gele tinten wilt neutraliseren tot prachtige donkere lokken die weer tot leven geroepen mag worden met een intense kleur en glans. Het kan allemaal! Het is semi-permanent, oftewel echt geschikt voor tussen de salonbezoeken in. 

   

  Is de Igora Expert Mousse ook schadelijk voor het haar?

  Je verft je haren al, en we weten natuurlijk allemaal dat dit niet echt het beste is voor de conditie van je haren. Daarom is deze vraag ook geheel terecht, want je wilt je haren zo min mogelijk beschadigen en juist verzorgen en ervoor zorgen dat het in topconditie is! De Igora Expert Color Mousse bevat de volgende twee intensief verzorgende ingrediënten:

  • P lipid EFA
  • Quats

  P lipid EFA wordt gehaald uit natuurlijk saffloer olie. P lipid EFA is een fosfolipide en is onderdeel van elke proteïne. Quats, in het Nederlands quaternaire ammoniumverbindingen genoemd conditioner het haar. Het zorgt voor een prachtige glans! Hoe dit precies gebeurd? Quats hebben een positief geladen kop die wordt aangetrokken door negatief geladen beschadigde haardeeltjes. De staart van de quats worden niet makkelijk weggespoeld onder de douche omdat deze staart waterafstotend is. De quats zorgen ervoor dat beschadigde plekken in je haren worden afgedicht, hierdoor zijn je haren beter beschermt, glijden makkelijk en raken minder snel in de knop. Oftewel je lokken raken juist minder beschadigd! De Igora Color Mousse Expert Mousse is dus niet beschadigend voor je haren, beter zelfs het beschermt je lokken!

   

  Is de Igora Expert Mousse vrij van sulfaten en parabenen?

  De Igora Expert Mousse is niet vrij van parabenen. De Expert mousse bevat de parabenen Isobutate Methylparaben en Propylparabenm HC red No 3. De Igora Expert Mousse bevat uiteraard geen sulfaten, aangezien sulfaten een reinigende functie hebben. 

   

  Is de Igora Expert Mousse cruelty free?

  Wij kunnen helaas niet zeggen of de Igora Expert Mousse cruelty free is. Ben je opzoek naar een cruelty free haaropfrisser die ook nog eens 100% vegan is? Dan raden we je even te kijken bij de Maria Nila Colour Refresh.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse?

  Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit of de Igora Expert Mousse bij je past? Schroom niet en neem contact op met ons team! Wij helpen je graag verder. Stuur je mailtje naar [email protected] Wil je iemand van ons spreken, bel ons team dan tijdens kantooruren.