Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Igora Royal Silverwhite

  Schwarzkopf Igora Royal Silverwhite is een fantastische lijn uit de Igora lijn. Krijg weer stralend grijs haar of wit haar! In het kort zijn de volgende drie kenmerken de echte USP van Igora Royal Absolutes Silverwhite: Vier prachtige zilvertinten. Daarnaast is de Igora Silverwhite natuurlijk zilver en het verfraait wit haar en maakt het prachtig. Toon meer

  Merken

  1 Product

  Schwarzkopf Igora Royal Silverwhite is een fantastische lijn uit de Igora lijn. Krijg weer stralend grijs haar of wit haar! In het kort zijn de volgende drie kenmerken de echte USP van Igora Royal Absolutes Silverwhite: Vier prachtige zilvertinten. Daarnaast is de Igora Silverwhite natuurlijk zilver en het verfraait wit haar en maakt het prachtig. En als laatste de soft blenden van zout- en peperkleurige tinten.

   

  Hoe werkt het Pro-Age Complex van de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Zoals je wellicht gewend bent van Schwarzkopf Igora bevat ook de Igora Royal Absolutes Silverwhtie het Pro-Age Complex. Dit briljante Pro-Age Complex bevat o.a. siliamine en collageen. Ook bevat het een verzorgingspolymeer met en velcro-achtige onderkant die zich vasthecht aan de oppervlak van de haarschubben. Het resultaat van glad, soepel vallende lokken die ook nog eens een verzorgd gevoel geeft met een prachtige glans wordt gecreëerd door de bovenzijde van het polymeer die het haaroppervlak egaliseert. 

  Wat kan je allemaal met de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Je wilt natuurlijk weten wat de Igora Silverwhite nog meer allemaal kan. Het fijne van de Silverwhite is is dat het de uitkomst biedt voor lieve mensen die hun witte haren nog mooier willen maken, en niet hun prachtige grijze lokken willen dekken met een andere kleur. Dat is namelijk zonde. Het Refining Treatment, de Tonal Refiners meng je met een BC Treatment, op deze manier heb je de meest natuurlijke refining en tonal correcties uiteraard met de intense verzorging van de lokken tijdens dit proces. Tonal Refining, een selectie van maar liefst 4 Tonal Refiners voor Pure of Soft Tonal Blending. Brightening, prachtig zichtbare verheldering van de kleur en neutralisering van ongewenste tinten.

   

  Neutraliseert de Igora Royal Absolutes Silverwhite ook ongewenste geeltinten?

  Als je grijze of prachtige witte lokken hebt ken je ook het effect van ongewenste geeltinten in je haar, dat is juist iets wat je niet wilt. De Igora Royal Absolutes Silverwhite neutraliseert ongewenste geeltinten en het zorgt voor prachtige natuurlijke zilveren kleurschakeringen.

   

  Hoe zit het nou precies met de Silverwhite Technologie van Igora Royal?

  Zoals je hierboven al kon lezen bevat het briljante Pro-Age Complex o.a. siliamine en collageen, maar dat niet alleen. De Absolutes Silverwhite heeft een laag ammoniakgehalte en een lage pH! De Silverwhite technologie staat voor een low-commitment verbetering van zilveren en witte lokken. Dankzij de grijze pigmenten die het bevat worden je lokken omgetoverd naar koele tinten en veegt de stoep aan met ongewilde warme tinten zoals geel. Het resultaat is prachtig haar die helderder en levendiger eruitziet, je haren komen weer tot leven!

   

  Ik heb matuur haar, welke producten sluiten het beste aan bij de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Mature lokken zijn prachtig, maar bouncen natuurlijk al een tijdje mee op deze aarde dus wat extra aandacht en respect verdienen ze wel. Matuur haar komt natuurlijk ook in verschillende soorten, kijk hieronder welke BC Excellium categorie het beste bij jou prachtige mature lokken aansluit!

   

  • Weerbarstig matuur haar
  • Fijn matuur haar
  • Zilverwit haar

   

  Welke BC Excellium sluit het beste aan bij weerbarstig matuur haar en de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Heb je weerbarstige mature lokken, dan is de BC Excellium Taming een absolute match! Het voedt en temt je weerbarstige lokken, het verjongt je prachtige haren en het helpt de kleur bewaren. Dat niet alleen dankzij Q10 en Omega 3 verlicht het je hoofdhuid en zorgt het ervoor dat je geen droge huid meer hebt. Na het verven van je prachtige lokken met de Igora Royal Absolutes Silverwhite is het belangrijk dat je daar niet stopt. Juist de verzorging erna zorgt voor een nog beter resultaat. Daarom is het zo belangrijk dat je een nieuw ritueel creëert die goed voelt en de behoeftes van je lokken beantwoord. Met de BC Excellium Taming Shampoo, de BC Excellium Taming Conditioner, de BC Excellium Taming Treatment en de BC Excellium Taming Milk heb je alles van A tot en met Z.

   

  Welke BC Excellium sluit het beste aan bij fijn matuur haar en de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Heb je prachtige fijne mature lokken, dan zit je goed met de BC Excellium Plumping. Deze ijzersterke lijn is gebaseerd op Q10+ collageen en geeft volume en versterkt daarnaast je futloze haren. Uiteraard helpt het de kleur bewaren, maar het helpt de elasticiteit te verbeteren en de vorm te behouden. En het fijne van deze lijn is is dat ze de haarwortels energie geven met extra volume! Na het verven van je prachtige lokken met de Igora Royal Absolutes Silverwhite is het belangrijk dat je daar niet stopt. Juist de verzorging erna zorgt voor een nog beter resultaat. Start een nieuw persoonlijk momentje die de behoeftes van je lokken beantwoordt en neem de BC Excellium Plumping op in je (dagelijks) ritueel. Met de BC Excellium Plumping Shampoo, de BC Excellium Plumping Conditioner de BC Excellium Plumping Tonic en de BC Excellium Plumping Mousse ben je helemaal voorbereid voor de tijd na het verven van je lokken met de Igora Royal Absolutes Silverwhite!

   

  Welke BC Excellium sluit het beste aan bij zilverwit haar en de Igora Royal Absolutes Silverwhite?

  Heb je prachtig zilverwit haar dan zit je goed met de BC Excellium Beautifying lijn. Deze lijn met Q10+ en Pearl neutraliseert gele tinten, licht je zilverwitte lokken weer helemaal op en het intensiveert de prachtige kleur die je lokken heeft. Uiteraard hersteld het ook de jeugdigheid van je haren. Na verven van je haren met de Igora Royal Absolutes Silverwhite wil je natuurlijk dat je de prachtige koele tint behoud, en de gele tinten geneutraliseerd blijft. Dat kan met deze gehele lijn! Dankzij de BC Excellium Beautifying Silver Shampoo, de BC Excellium Beautifying Silver Balm, de BC Excellium Beautiying Silver Treatment en de BC Excellium Beautifying Silver Soufle heb jij een nieuw ritueel gecreëerd waar niet alleen je haren intens blij van wordt maar ook jij! 

  Om je ongewenste gele tinten ook echt weg te houden is er de BC Excellium Beautifying Steel Spray en de BC Excellium Beautifying Silver Spray

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Absolutes Silverwhite?

  Ben je er nog niet helemaal achter of de Schwarzkopf Absolutes Silverwhite is waarna jij opzoek bent? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen bij het nemen van de juiste keuze. Stel je vraag via de mail [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren.