Style

Filters

Style

Schwarzkopf OSiS+ Style producten is stap 2 in de OSiS+ lijn. Nadat je je lokken voorbereid hebt met één van de Prime Prep producten, kan je beginnen met stylen. 

 

De OSiS+ Style producten kort uitgelegd

De OSiS+ Style producten hebben 4 verschillende sterktes, dat zijn:

  • 1 Light Control
  • 2 Medium Control
  • 3 Strong Control
  • 4 Ultra Strong

 

In de OSiS+ Style lijn is onderverdeeld in het volgende:

  • Sleek - voor stijl haar
  • Volume - voor het creëren van volume
  • Curls - Voor krullende lokken

 

 

OSiS+ Style Sleek 

Onder OSiS+ Style Sleek vallen de volgende producten:

OSiS+ Style Sleek 2 Medium Control

 Schwarzkopf OSiS+ Blow en Go is ideaal voor supergladde en sluike looks.

OSiS+ Style Sleek 3 Strong Control

Schwarzkopf OSiS+ Flatliner Flattening Iron Serum is perfect voordat je in de weer gaat met een stijltang om je kroezige lokken te temmen. De Schwarzkopf OSiS+ Tame Wild is een beschermende crème die je lokken beschermt tegen hitte van stylingtools tot 220℃ en het geeft een natuurlijke glans aan je prachtige lokken. 

 

 

OSiS+ Style Volume

Onder OSiS+Style Volume vallen de volgende producten:

OSiS+ Style Volume 1 light Control

Schwarzkopf OSiS+ Topped Up is een zachte verstevigingsmousse die zorgt voor een natuurlijke volume in je lokken. Dit OSiS+ Style product heeft light control.

OSiS+ Style Volume 2 Medium Control

De Schwarzkopf OSiS+ Fab Foam  is een oldskool verstevigingsmousse die zorgt voor prachtige beachlooks met structuur en volume. De Schwarzkopf OSiS+ Upload Lifting Volume Cream  hydrateert je lokken én het zorgt voor een ongekende volumeboost en je lokken worden gelift vanaf de haarwortel. Oftewel geen plaat haar meer!

OSiS+ Style Volume 3 Strong Control

De Schwarzkopf OSiS+ Big Blast zorgt voor een volumineuze look zonder je lokken te verzwaren.

OSiS+ Style Volume 4 Ultra Strong

De OSiS+ Grip Foam Is het sterkste Volume haarproduct in deze serie. De sterke verstevigingsmousse met een extreme hold zorgt voor indrukwekkende volume en een prachtige look in je lokken die de hele dag blijft zitten.

 

OSiS+ Style Curls

Onder OSiS+Style Curls vallen de volgende producten:

OSiS+ Style Curls 2 Medium Control

De Schwarzkopf OSiS+ Curl Honey krullen crème gaat weerbarstige en pluizende krullen en/of golven te lijf! Curl Honey curl cream houdt jouw krullen in toom en geeft ze ook nog eens een prachtige, natuurlijke glans.

OSiS+ Style Curls 3 Strong Control

De Schwarzkopf OSiS+ Bouncy Curls is een krullen versteviging voor fijn tot medium krullende lokken. Het zorgt voor een sterke krul definitie en veerkracht in je lokken, de krullen worden gebundeld en krijgen meer volume zonder het te verzwaren. 

 

Service van Haarspullen.nl

Bij haarspullen.nl kun je in onze online shop Schwarzkopf OSiS+ Style online kopen. Wij zorgen ervoor dat je order, die je plaatst vóór 23.00 uur, dezelfde werkdag aan jou wordt verzonden. Bij een bestelling vanaf € 35,- profiteer je van gratis verzending. Daarnaast bieden wij jou de service van achteraf betalen.  

Heb je een vraag over één van onze producten of onze service? Je kan van ons verwachten dat wij supersnel antwoord geven op al jou vragen via mail. Vaak ook buiten kantooruren. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Wij wensen je veel plezier met het shoppen van Schwarzkopf OSiS+ Style bij haarspullen.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box