Terug

Styling Paste

Filters

Styling Paste

Hairpaste in het Nederlands vertaald als haarpasta, maar dat is het niet per se. Een Haarpaste is lastig te definiëren maar het heeft veel gemeenschappelijk met een haarwax. Een paste is wellicht net ietsjes natter en de hold is net ietsjes minder, wanneer je het vergelijkt met waxen in het algemeen. Daardoor is een paste wel ideaal voor restylen, omdat het je lokken net iets minder vast zet dan een wax of clay en een paste droogt ook niet in zoals een gel of waterbasis pomade. De variëteit in haar paste op haarspullen.nl is net zoals bij haarwax groot. Sommige geven een hoge hold en sommige een medium of lage hold. Ook qua glans loopt het erg uiteen. Een haar paste is erg veelzijdig en gebruik je voor definitie, accentuatie en hold. Een makkelijk en allround product dat goed past in je collectie haarproducten.

 

Wat zijn kenmerkende eigenschappen van Hair Paste?

  • Is natter van structuur
  • Makkelijker te verdelen in je lokken
  • Geeft een matte look
  • Op droge lokken te gebruiken
  • Beter te restylen door de dag heen
  • Voornamelijk gebruikt door mensen met dikke lokken

 

Verder is Hair Paste ook te gebruiken op natte haren, hiermee creëer je een beetje meer hold. Dit is natuurlijk ideaal voor slick-back looks en de old school style. Sommige Hair Pastes kunnen ook een lichte glans geven, dit is eerder de uitzondering op de regel. Lees daarom goed de informatie bij het betreffende product, mocht je opzoek zijn naar een paste met een lichte glans. Haarpasta is gemaakt op waterbasis, oftewel het is makkelijk uit te wassen. Dit verklaard ook waarom Haarpasta over het algemeen een matte look heeft, maar dat niet alleen.

Dankzij de waterbasis krijg je geen build-up, hierdoor voorkom je eventuele beschadiging aan je haarzakjes. Hair Paste is uitermate geschikt voor kort haar, juist als je textuur wilt creëren met een klein beetje hold. Door dit te creëren is het belangrijk dat je de paste op droge lokken aanbrengt. Wil je een flexibele hold creëren, dan kan je het op zowel droog als nat haar aanbrengen, echter creëer je iets meer hold als je de Paste op natte lokken aanbrengt. 

Hair Paste is niet alleen geschikt voor dikke lokken, maar ook golvende haren. Als je pasta door handdrooghaar kamt, zijn je lokken makkelijker onder controle te houden zonder dat je allemaal rare piekjes en plukjes hebt die niet willen luisteren. 

 

Is de Fudge Matte Hed Extra Paste echt zo goed?

De Fudge Matte Hed Extra Paste is een veel verkochte paste. Dit is natuurlijk ook logisch aangezien het de textuur van je lokken versterkt. Je lokken lijken veel dikker, en het heeft een zeer krachtige hold. Oftewel je lokken blijven gedurende dag briljant zitten! Het fijne is van deze paste is dat het je lokken niet uitdroogt, wat je wel veel ziet gebeuren bij andere haarpasta's. 

 

Verschillende wensen, verschillende Haar Paste

De haar paste lijkt behoorlijk op de haar clays, maar zoals de naam het al zegt is het meer een pasta. Haarpaste wat minder droog dan haar clay en daardoor iets makkelijker te verdelen door je lokken Vaak zorgt haar paste ook voor een goede hold en weinig glans. De American Crew Fiber Classic Fiber is een paste die verrijkt is met bijenwas. 

 

Is Hair Paste geschikt voor mij?

Vindt je niet dé paste waarna je opzoek bent? Dan verwijzen wij je graag door naar de hoofdpagina styling, hier vindt je alle andere stylingproducten zoals een haarcrème of pommade die wellicht beter bij je wensen passen.. Hier staat tevens aangegeven voor wie en welk soort haar de producten geschikt is. Heb je alsnog vragen? Neem dan gerust contact op met ons team via info@haarspullen.nl.

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over Hair Paste?

Kom je na het lezen van bovenstaande er niet helemaal uit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze teamleden. Stuur je vraag naar info@haarspullen.nl. Heb je een dringende vraag, dan raden wij aan om ons team te bellen tijdens kantooruren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4,59 / 5 - 2732 Reviews @ Trusted Shops