• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 26 November 2021

      10x de leukste kerstcadeaus voor beauty lovers

       

      Heb je binnenkort een superleuk cadeautje nodig voor de feestdagen, maar weet je niet wat je moet kopen? Op Haarspullen.nl hebben we een pagina gemaakt waar je de allerleukste giftsets voor beauty lovers vindt! En omdat het best lastig is om een origineel en leuk cadeau te bedenken, geven wij hieronder een aantal tips. Kijk je mee? 

      Tip 1 - Maria Nila Giftbox 

      Wij helpen jou met het zoeken van het perfecte cadeau voor vrouwen. De producten van Maria Nila zijn 100% vegan en volledig vrij van sulfaten en parabenen. Door de zes verschillende lijnen is er voor ieder soort haartype een passende giftbox! Are you ready?

       

      Maria Nila True Soft Giftbox
      Heb jij een vriendin of familielid met droog en poreus haar? Dan gaan de heerlijke producten die in Maria Nila True Soft Giftbox zitten haar helpen! De arganolie in de shampoo en conditioner zorgen ervoor dat het haar gehydrateerd en gerevitaliseerd wordt. Na een tijdje ga je merken dat het haar weer een mooie gezonde glans krijgt.

      Maria Nila Pure Volume Giftbox
      De Maria Nila Pure Volume Giftbox is speciaal ontwikkeld om extra volume en veerkracht aan het haar te geven. De Pure Volume producten zijn ontwarrend, niet verzwarend en bevatten Pro-Vitamine B5. Een echte aanrader voor dun en futloos haar! 

      Maria Nila Head And Hair Heal Giftbox 
      Een verzorgende set voor de gevoelige hoofdhuid. De verzorgende ingrediënten zoals Aloë Vera, Piroctone Olamine, vitamine E, Apigenin, peptides en Oleanolic zorgen voor mooie, stralende haren. En ook niet geheel onbelangrijk: de hoofdhuid voelt weer rustig aan. 

      Maria Nila Structure Repair Giftset
      Krijgt het haar veel te verduren? Geen probleem! Met de Maria Nila Structure Repair Set krijgt het haar binnen no time de verzorging die het nodig heeft. Speciaal voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar. De set bevat voedende zeewier extracten die het haar weer zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans teruggeven. 

      Maria Nila Sheer Silver Giftset
      Een giftset voor blond, grijs en zilvergrijs haar die voor 100% uit natuurlijke producten bestaat. De shampoo en conditioner bevatten violet pigmenten en blackberry extract die gouden tinten in blond haar neutraliseren.

      Maria Nila Luminous Colour Giftset
      Maria Nila Luminous Colour Giftset is er speciaal voor gekleurd haar. Het versterkt de haarstructuur en geeft meer glans aan het haar. Zorgt voor een intense kleur en langdurig behoud.

      Tip 2 - L’Oréal Serie Expert Giftbox

      Ben jij op zoek naar een luxe giftset voor een aantrekkelijk prijs? Met één van deze sets ga je iemand heel erg blij maken!

      L'Oréal Pro Longer Giftbox
      Speciaal voor vrouwen met prachtige lange lokken is er de Pro Longer Giftbox! Het vult de haarvezels in de haarpunten aan en dit zorgt voor sterkere en dikkere lengten. 

      L'Oreal Vitamino Color Giftbox Deluxe
      Geniet van een prachtig en intens kleurresultaat dankzij L’Oreal Vitamino Color Giftbox Deluxe. Deze set bevat drie producten en is erg aantrekkelijk in prijs. Na gebruik ziet het haar er glanzender en gezonder uit. Wie wil dat nou niet?

      Tip 3 - Rituals cadeausets

      Rituals cadeausets zijn altijd een goede optie voor de feestdagen. Wie vindt dit nou niet leuk om te ontvangen? Ook is er nog eens enorm veel keuze uit verschillende sets voor zowel mannen als vrouwen!

       

      Rituals The Ritual of Sakura Small Giftset
      Het setje The Ritual of Sakura is een perfect setje om jezelf of iemand anders lekker mee te verwennen. Het pakketje bestaat uit een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en een handzeep. Het ruikt heerlijk naar kersenbloesem en de verzorgende rijstmelk is enorm goed voor je huid. 

      Rituals The Ritual of Hammam Small Giftset
      The Ritual of Hammam Small Giftset bestaat uit een douchegel, back soap, body cream en een handzeep. In deze producten is de heerlijke frisse geur van de eucalyptus verwerkt. Dit is een aromatische boom en staat bekend om zijn verkwikkende frisse geur. De olie van rozemarijn wordt gebruikt voor de aromatische geur en verwarmende werking. Ook ondersteunt en kalmeert het de huid. 

      Rituals The Ritual of Happy Buddha Travel Set
      Deze prachtige cadeausetmaakt van elke bad- of douchesessie een waar geluksmomentje! Verras jouw vriendin of familielid met een dosis positiviteit. De producten in deze gift set bevatten een heerlijke mix van zoete sinaasappel en cederhout. In de set zit een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep en dat allemaal in een luxe bewaardoos!   

      Rituals The Ritual of Ayurveda Small Giftset
      Het pakket The Ritual of Ayurveda is al helemaal in de kerstsfeer met de rood/witte verpakking. Hoe leuk staat dit onder de kerstboom? Het setje bestaat uit een doucheschuim, shampoo, body crème en olie. De producten zijn gemaakt op basis van Indiase roos en zoete amandelolie. Dit zorgt voor een heerlijke geur. Ook verkrijgbaar in een Travel Gift Set.  

      Rituals The Ritual of Happy Buddha Travel Exclusive Set
      Deze heerlijke set bestaat uit de buddha douchegel, scrub, body cream en de shower oil. Everything you need! Dit setje ruikt heerlijk naar een mix van zoete sinaasappel en cederhout. 

      The Ritual of Sakura Travel Exclusive Set
      Dit superleuke travel size setje is perfect voor elke gelegenheid. Ga je heerlijk douchen, ergens logeren of op vakantie, dan is dit setje de perfecte size om mee te nemen. Dit setje bestaat uit een Sakura Douchegel, Scrub, Body Cream en Shampoo. De producten ruiken heerlijk naar kersenbloesem en rijstmelk. 

      Kleine tip: de verpakking van deze set is amazing. Bewaar deze dus zeker voor een volgend feestje. 

      Tip 4 - American Crew voor mannen

      Het perfecte setje voor de mannen. Bevat alles wat hij nodig heeft!

      American Crew Deluxe Grooming Kit
      De American Crew Deluxe Grooming Kit zorgt voor een effectieve reiniging met behulp van natuurlijk middelen. Het heeft een verzorgende en hydraterende werking voor je haar. Kortom een musthave! Maar welke producten zitten er dan in dit setje? Dit setje bevat een shampoo, conditioner, fiber cream en een shave gel.

      American Crew Daily Shampoo 250ml & Forming Cream
      Deze American Crew set is speciaal voor de mannen met dun tot normaal haar. De set bevat twee topproducten, namelijk de Daily Shampoo en Forming Cream. De shampoo heeft een goede reinigende werking. Dit is belangrijk om de styling producten uit het haar te wassen. De Forming Cream geeft een natuurlijke werking en is gemakkelijk te restylen.

      Tip 5 - Curly Gifts

      Het krullenboek
      Het krullenboek staat helemaal vol met tips en advies over de verzorging en styling van krullende haren. Hoe ideaal is dit om aan je vriendin te geven met krullend haar. Er is zelfs nog ruimte voor je eigen notities!

      Tip 6 - Heerlijke geurstokjes

      Rituals geurstokjes
      Hoe fijn is het als je hele huis heerlijk ruikt. De geurstokjes van Rituals zijn daar een hele goede optie voor en ook nog eens erg leuk om cadeau te geven! 

      Tip 7 - Advent Calendar



      Sunkissed 25 Days Of Beauty Advent Calendar
      De Sunkissed 25 Days Of Beauty Advent Calendar geeft je 25 dagen vol verrassende beauty momenten! Je kent vast wel de chocolade kalender, dan is 25 dagen vol met beauty toch veel leuker. Minder puistjes, meer beauty! Deze kalender is de ideale manier om een geliefde of jezelf te verrassen. Elke dag een nieuw Sunkissed product, wie wil dat nou niet? 

      Tip 8 - Voor de kleintjes

      Naïf Shower Power Set
      De Naïf Shower Power Set bevat drie hele fijne producten voor de allerjongsten. De drie producten die deze set bevatten zijn de milky bath oil, diaper cream en de smoothing bath oil.

      Naïf Baby & Kids The Kids Essentials Set
      Een heerlijk cadeau en bevat alles wat je nodig hebt voor plezier in bad! Ook leuk om te geven als kraamcadeau. Bevat de cleansing washgel, nourishing shampoo en de splashing bath bombs. 

      Naïf Baby & Kids The Starter Kit - Deluxe Set
      Met deze luxe cadeauset heb je meteen alle producten in huis voor je baby. De producten bevatten verzorgende en natuurlijke ingrediënten. Perfect voor de huid van de baby. De producten die de set bevat zijn de cleansing washgel, milky bath oil, diaper cream, nurturing cream, smoothing baby oil en softening bodylotion.

      Tip 9 - Parfum

      Voor de parfum lovers hebben we heerlijke parfums(voor mannen en vrouwen!). Scroll lekker door de shop en zoek dé perfecte parfum om cadeau te geven! 

      Jimmy Choo Eau de Parfum Spray
      De Jimmy Choo Parfum is een vrouwelijke, sensuele geur. Je ruikt onder andere noten van orchidee, zoete caramel toffe en Indonesische patchouli.

      MAC Shadescents Crème D'Nude Eau de Parfum
      De geur MAC Shadescents Crème D'Nude heeft een heerlijke samenstelling van muskus, karamel en vanille. Twee keer spuiten is voldoende voor de hele dag!

      Tip 10 - Make-up

      Wie wordt er niet blij van prachtige make-up? Tijdens de feestdagen mag je altijd wat meer uitpakken dus we hebben de mooiste sparkling items voor je op een rij gezet.



      Bourjois Little Round Pot Blush
      De Bourjois blushgeeft je gezicht een gezonde, kleurrijke touch. De luxe blush bevat ook een ingebouwd spiegeltje en mini kwast. Handig voor in je handtas. En wist je dat dit product bekend staat om het langdurige resultaat?

      L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops
      Deze highlighting drops 
      hebben een intens, natuurlijk effect die je huid laat stralen! Je hebt maar heel weinig nodig om een prachtige glow te realiseren. Bevat kokosolie!

      Sunskissed Champagne Eyeshadow Pallete
      Het champagne eyeshadow palette  heeft 18 prachtige tinten van rood tot wit en bruin tot roze. Allemaal met een champagne ondertoon. Perfect voor iedere day-night look!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »