• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 29 Februari 2021

   Alles wat je als blondine moet weten over de relaunch van BLONDME!

   De fantastische Schwarzkopf BlondMe-lijn is na de relaunch nog krachtiger dan voorheen! De BlondMe verzorging is nu verdeeld in vijf verschillende regimes, die de behoeften van elk type blondine vervullen maar die ook gemixt kunnen worden om zo de perfecte verzorging aan iedere blondine te geven. Alle producten van de vernieuwde BLONDME Care-lijn hebben de 3D Advanced Bonding Technologie. Deze bonding technologie is super voor blonde haren en het pH-level. Benieuwd wat de BlondMe verzorgingslijn nog meer voor je blonde lokken doet? En welke nieuwe BlondMe-producten jouw blonde haar nog krachtiger maakt? Lees zeker even verder!

    

   Wat is het verschil tussen de ‘oude’ BLONDME-care lijn en de nieuwe?

   We kennen de 'oude' BlondMe care-lijn als drie categoriën: All Blondes, Cool Blondes en Warm Blondes. De vernieuwde BlondMe care-lijn bestaat uit vijf verschillende categorieën, namelijk: 

   Deze lijnen zijn speciaal & specifiek ontwikkeld met het doel dat alle behoeftes van blond haar worden vervuld: van dik of dun donkerblond haar, bruin met highlights tot licht geblondeerd haar. Voor elke blondine is een passend regime! De ingrediëntenformule van de BLONDME care-lijn is geperfectioneerd, zo hebben alle producten van de Care-lijn nu het 3D Advanced Bonding Technologie. Deze technologie zorgt voor kleurbescherming, bescherming van je haarbruggen én het creëert het nieuwe haarbruggen. Zoals je misschien al hebt gezien is de Warm Blondes-lijn eruit, maar daarvoor in de plaats zijn er ook fantastische nieuwe producten die je echt wil proberen!

    

   Wat is het 3D Advanced Bonding Technologie?

   BlondMe is het eerste kleur & verzorgingsmerk voor bonding met een Advanced Bonding System, met geïntegreerde bonding technologie. Het 3D Advanced Bonding Technologie bestaat uit 3 stappen. De stappen zorgen voor iconische blonde haren zonder compromissen. De 3D Advanced Bonding Technologie is ontwikkeld om je blonde lokken van binnenuit te beschermen, door een beschermende laag om de haarbruggen te creëren. Hierdoor behoud het haar zijn kracht en elasticiteit. De technologie is onderverdeeld in 3 stappen: 

   Stap 1: Color Bond Bescherming

   • Dit zit in de blondeerpoeder en andere kleuringen om je haren vanaf het eerste moment te beschermen en herstellen
   • De Bonding Technologie verbindt zich met de haarvezels om sterke structurele bindingen te versterken
   • Voor minimale haarbreuk

   Stap 2: Na-verzorging met de Bond Creation

   • Bond Creaton zit in de verzorgingsproducten in de salon
   • De geïntegreerde 3D Bond Creation-technologie zit in alle verzorgingsproducten en creëert nieuwe bondingen
   • Stabiliseert de haarstructuur
   • Voor langdurige kracht en soepelheid

   Stap 3: Onderhoud @ Home Care Bond

   • Geïntegreerde 3D Bond Creation-technologie in alle verzorgingsproducten die het haar versterken en de kleur beschermen tussen de salonbezoeken door
   • Verlengt de kleurresultaten en zorgt voor een langdurige glans

    

   Heeft de 3D Bonding Technologie effect op de pH-level van het haar?

   Jazeker, de 3D Bonding Technologie bevat pH balancerende eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de binnenste haarstructuur hechter wordt, wat resulteert in sterkere haarvezels. Oftewel de pH balancerende eigenschappen zorgen voor gehydrateerd, gezond volumineus haar!

    

   Welke key-ingrediënts zitten in de verzorgingslijnen van BlondMe?

   De BlondMe care-lijn is rijk aan fantastische voedende, natuurlijke ingrediënten. Elke BlondMe lijn heeft haar eigen 'key-ingrediënt': 

   All Blondes Rich: Cashmere Protein Complex

   • Staat bekend om de krachtige vochtbindende eigenschappen die de haarvezels diep conditioneren. 
   • Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten

   All Blondes Light: Mulberry Silk Protein Complex 

   • Staat bekend om de krachtige vochtbindende eigenschappen die de haarvezels diep conditioneren, maar zonder het haar te verzwaren.
   • Geeft het haar glans, soepelheid en maakt het haar doorkambaar
   • Maakt je haar handelbaar

   All Blondes Detox: Nordic Cotton Protein Complex

   • Staat bekend om de verzachtende formule 
   • Gaat gecombineerd Soja Proteïne, wat het haar verzacht en beschermt 

   Cool Blondes: Velvet Flower Protein Complex

   • Maakt het haar glanzend en zacht
   • Bekend om de rustgevende, verzachtende eigenschappen

    

   Zijn alle producten vrij van sulfaten?

   Alle shampoos van de Schwarzkopf BLONDME lijn zijn vrij van sulfaten! Vaak worden sulfaten toegevoegd aan shampoos. Sulfaten hebben een reinigende functie en een schuimend effect. Maar de reinigende functie van sulfaten zorgt er niet alleen voor dat vuil wordt verwijderd van je haar en hoofdhuid. Sulfaten verwijderen ook de natuurlijke en gezonde oliën die je hoofdhuid en je haar juist nodig hebben. Daarom kun je sulfaten soms beter vermijden, vooral bij een gevoelige hoofdhuid. Gelukkig bevatten de shampoos van BlondMe geen sulfaten!

    

   Welke producten kan ik gebruiken voor geblondeerd haar?

   Geblondeerd haar? Daar heeft BlondMe ook zeker producten voor! Als je je haar geblondeerd hebt kun je het beste de producten uit de Cool Blondes Neutralizing lijn gebruiken. De neutraliserende uit deze lijn, zijn: Cool Blondes Neutralizing Shampoo, Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner en Cool Blondes Neutralinzing Masker. Deze producten zorgen ervoor dat je gele- en kopertinten worden geneutraliseerd, en dat juist de koele tinten behouden worden. Perfect dus als je je haar net hebt geblondeerd. 

    

   Welke BLONDME-lijn is geschikt voor mijn haren?

   De nieuwe BlondMe-lijn heeft 5 verschillende lijnen namelijk: All Blondes Light, All Blondes Rich, All Blondes Detox, Cool Blondes Neutralizing en Blond Wonders. Maar welke lijn past nou het beste bij jouw haren? Hieronder hebben wij per lijn precies uitgelegd bij welk haartype het past:

   All Blondes Light: is speciaal voor fijn tot normale blonde haren. Deze lichtgewicht producten geeft je haren voeding en hydratatie zonder het te verzwaren. Na het gebruik van deze producten voelt je haar gehydrateerd aan, en is het sterker en elastischer. De producten die in deze BlondMe-lijn zitten zijn: All Blondes Light Shampoo, All Blondes Light Spray Conditioner en het All Blondes Light Masker.

   All Blondes Rich: is speciaal voor normaal tot weerbarstige, dikke blonde haren. Door deze lijn worden je haren intens verzorgd. Verder wordt je haar tot wel 85% versterkt en wordt de elasticiteit van het haar verbetert. Alle producten van deze lijn bevatten Cashmere Proteïne Complex. De producten die deze BlondMe-lijn bevat zijn: All Blondes Rich Shampoo, All Blondes Rich Conditioner en All Blondes Rich Masker

   All Blondes Detox: is een verfrissing voor alle blonde haartypes. Door deze lijn worden je lokken weer helemaal levend. Je haren worden optimaal gereinigd, verzorgd en hersteld. Zo heb jij nooit meer last van doffe blonde lokken. De producten die deze BlondMe-lijn bevat zijn: All Blondes Detox Shampoo, All Blondes Detox Masker en Blonde Wonders Glaze Mist

   Cool Blondes Neutralizing: is neutralisering voor koele, blonde lokken. Deze lijn helpt om koele tonen te behouden en geel- en kopertinten te neutraliseren. Door de hydraterende balanseigenschappen wordt het haar gevoed en verzacht. De producten die deze BlondMe-lijn bevat zijn: Cool Blondes Neutralizing Shampoo, Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner en Cool Blondes Neutralinzing Masker

   Blond Wonders: geeft extra care voor alle haartypes. Door deze lijn worden je gespleten haarpunten tot 90% verzegelt. Na het gebruik van deze producten glanst je haar volop en word je haar ook nog beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook word je haar beschermt tegen hitte tot 210 graden. De producten die deze BlondMe-lijn bevat zijn: Blonde Wonders Restoring Balm, Blonde Wonders Glaze Mist en All Blondes Detox Shampoo

    

   Hoe kan ik met de BLONDME-collectie mijn beschadigde, geblondeerde het beste herstellen?

   Heb jij je haar beschadigt met het blonderen van je haren? Dan wil je daarna natuurlijk de beste verzorging voor je haar en er voor zorgen dat je haren niet verder beschadigen. Gelukkig zijn alle shampoos zonder sulfaten, waardoor ze al een stuk milder zijn. Zo ook de verzorgende zilvershampoo: Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutralizing Shampoo, deze verzorgt niet alleen maar neutraliseert ook de gele- en kopertinten. Gebruik daarnaast 2x per week het Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutralizing Masker. Hierdoor geef je je haren net de extra treat en aandacht die het nodig heeft. Om je gespeten haarpunten extra goed te verzorgen kun je de SchwarzkopfBlondMe Blonde Wonders Restoring Balm gebruiken. De balsem versterkt de innerlijke haarstructuur, maakt je haren heerlijk zacht en geeft het een mooie glans. Daarnaast heeft het een UV-filter en een hittebeschermer tot 210 graden Celsius waardoor je haren niet verder beschadigen. Sluit af met de Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner - deze geeft vocht en kracht aan het haar. Tot slot hebben alle producten het 3D Bonding Technologie waardoor je haren van binnenuit worden herstelt, echte musthaves voor blondines! 

    

   Hoe vaak kan ik de BlondMe Detox-reeks gebruiken?

   De BlondMe All Blondes Detox Shampoo kan dagelijks gebruikt worden. Alleen elk haartype kan anders op een shampoo reageren, daarom is het zeker niet verkeerd om de All Blondes Detox Shampoo is af te wisselen met een shampoo die extra verzorgend is. De All Blondes Detox Masker raden wij aan om ongeveer 1 keer in de week te gebruiken. De All Blondes Detox Vitamin C Shot raden wij aan om 1 keer in de 6-8 weken te gebruiken. 

    

   Kan ik de Detox-lijn gebruiken voordat ik mijn haren blondeer, kleur of toner gebruik?

   Ja zeker! Door van tevoren al te beginnen met de Detox-lijn word je haar alvast voorbereid op het blonderen, kleuren of de toner. Waardoor je haar alvast een beetje kan wennen wat alleen maar beter is voor je haren. 

    

   Kan de Vitamin C Shot ook gemixt worden met een ander masker, of alleen met het Detox Masker?

   Nee, helaas kan dit niet. De BlondMe All Blondes Detox Vitamin C Shot alleen maar gemixt worden met de BlondMe All Blondes Detox Mask. 

    

   Welke producten zijn nieuw in de verzorgende BlondeMe collectie? 

   Ben jij benieuwd naar alle nieuwe producten van de nieuw collectie? Dan hebben wij die hieronder voor jou op een rijtje gezet: 

   1. Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Shampoo heeft de blonde haren grondige verzorging, versterking en voeding. De shampoo is geschikt voor medium tot dik haar. 
   2. Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Masker voedt je haren intensief en dringt diep door in de beschadigde binnenste haarstructuur. Het reconstrueert de binnenste en buitenste haarstructuur. Hierdoor worden normale tot dikke blonde haren soepel en krachtig.
   3. Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Conditioner helpt het oppervlak van poreus blond haar glad te maken door de haarschubben te verzegelen. De conditioner verbetert de sterkte en elasticiteit van normaal tot weerbarstig haar.
   4. SchwarzkopfBlond Me All Blondes Light Shampoo is een voedende reiniging voor fijne tot normale blondines, wat je haren niet verzwaart.
   5. Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Masker voedt je blonde haren intensief zonder het te verzwaren. Het masker verbetert de beheersbaarheid van je haren waardoor het beter doorkambaar wordt en mooi glad. 
   6. Schwarzkopf  Blond Me All Blondes Light Spray Conditioner is speciaal voor fijn tot normale blonde haren. De spray conditioner ontwart en verbetert direct de doorkambaarheid van het haar. 
   7. Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutralizing Shampoo reinigt en verzorgt zachtjes het meest delicate licht en gekleurde haren. De shampoo helpt gele ondertonen te neutraliseren zonder de haarkleur te veranderen, voor verbeterde blonde helderheid. 
   8. Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutralizing Masker is hét treatment voor elke blondine met licht (gekleurd) blond haar. 
   9. Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutraliserende Spray Conditioner behoudt de koele, blonde kleur - frist het op en verrijkt het. De neutraliserende spray met subtiel paars pigment zorgt ervoor dat je haren de hele dag door mooi, cool blonde blijven. 
   10. SchwarzkopfBlond Me All Blondes Detox Shampoozuivert je blonde haren zachtjes en verwijdert onzuiverheden zoals stof, resten van hard water, vervuiling, stylingsproducten en andere resten. 
   11. SchwarzkopfBlond Me All Blondes Detox Maskherleeft en zuivert de blonde haren. Het verwijdert onzuiverheden zoals vervuiling uit het haar en helpt poriën te ontstoppen en de hoofdhuid te kalmeren. 
   12. SchwarzkopfBlondMe Blonde Wonders Restoring Balm is hét verzorgende balsem van de BlondMe lijn en geschikt voor elke blondine! 
   13. SchwarzkopfBlondMe Blonde Wonders Glaze Mist creëert een beschermende toplaag die het huidoppervlak afdicht en beschermt tegen externe invloeden zoals vervuiling, stof, resten van hard water, etc.
   14. SchwarzkopfBlond Me All Blondes Vitamine C Shots geeft je haren een extra boost aan verzorging. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over de nieuwe Schwarzkopf BlondMe collectie?

   Heb jij nog een vraag over de nieuwe Schwarzkopf BlondMe collectie? Of heb jij nog een vraag over je blonde haren? Wij helpen jou! Je kan ons altijd mailen via [email protected], hier proberen wij altijd zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, hier zijn wij te bereiken binnen de kantooruren.

   News & updates

   Recente artikelen

   Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door verder te browsen, ga je akkoord met ons Cookiebeleid

   Alles accepterenAlles weigerenManage cookies