• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 27 Maart 2024

      Alles wat je moet weten om gezonde en langere wimpers te krijgen!

      De meeste beautylovers gaan niet de deur uit, zonder een laagje mascara te gebruiken. Mascara’s zijn er in alle soorten en maten: van volumeboost tot waterproof en van zwart tot blauw. Dit make-up product is een echte must in jouw make-up routine. Je wimpers zitten de hele dag on fleek! Toch is het diepste verlangen van de meeste mensen om van jezelf volle, gezonde en lange wimpers te hebben, zonder make-up. En wees niet getreurd, want dat is mogelijk! Wel zouden we dan aanraden om de mascara even te laten liggen. Het sneller laten groeien van je wimpers is iets waar je echt wel even geduld voor moet hebben, omdat het vaak een tijdje duurt voordat je resultaat ziet. Maar dat geduld is het zeker wel waard, al zeggen wij het zelf. ;) 

       

      Hoe werkt het proces van wimpergroei en -versterking?

      Het kweken, oftewel trainen, van je wimpers is een proces dat ervoor zorgt dat je sterkere, vollere en langere wimpers krijgt. Hier zijn meerdere technieken en manieren voor mogelijk. De meest bekende manier is het gebruiken van een wimperserum. Het unieke serum van Nanolash gaat helemaal viral op TikTok en dat is niet zonder reden! Nadat de Nanolash serum is aangebracht, dringt de formule diep door de huid tot aan de wortels van je wimpers: het conditioneert en voedt de haarzakjes. Gezonde haarzakjes zorgen namelijk voor sterke, dikke en lange wimpers. Lijkt te mooi om waar te zijn, toch? Nope! Met Nanolash worden die prachtige volle wimpers van je dromen werkelijkheid!

       

      Hoe gebruik ik een wimperserum?

      Het wimperserum van Nanolash is super gemakkelijk om te gebruiken. Dat komt door het precieze borsteltje. Voordat je begint met het aanbrengen van het serum, is het belangrijk om de huid en wimpers rondom de ogen, make-up- en oogcrème vrij te maken. Wanneer dat gedaan is, kan je beginnen!

       

      Breng het serum aan waar de wimpers de huid raken, oftewel waar de wortels van de wimpers zitten. Binnen een paar seconden wordt het opgenomen in de huid, je kunt het vergelijken met het aanbrengen van een eyeliner! 

      Voor optimaal resultaat raden we aan om het serum dagelijks aan te brengen, het liefst voor het slapengaan.

       

      Wat zijn de resultaten van het Eyelash Serum van Nanolash?

      Overal zie je dat mensen het populaire Eyelash Serum van Nanolash gebruiken. Nanolash bewijst zichzelf dan ook keer op keer met de meest fantastische resultaten. Wel is het mega belangrijk dat je consistent blijft. Bij dagelijks gebruik garandeert Nanolash dat je wimpers binnen 30 dagen tot 50% langer worden!

       

      Te veel gedoe? No worries!

      Het trainen van je wimpers vraagt aandacht en vooral consistentie. Het brengt prachtige resultaten, maar we begrijpen natuurlijk ook dat dat niet is weggelegd voor iedereen. Ook hier heeft Nanolash een oplossing voor bedacht: de Volume Up en Length & Curl Mascara’s! Deze unieke mascara’s geven jouw wimpers een prachtige krul en een mooie volume met een diepe zwarte kleur. Je wimpers behouden urenlang de perfecte vorm en de mascara’s vlekken niet. Nanolash’s mascara’s zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn ook nog eens bestendig tegen weersomstandigheden, zweet of wanneer je per ongeluk in je oog wrijft. Iets makkelijker en alsnog verzorgend voor je wimpers! 

       

      Waar kan ik meer informatie vinden over het verzorgen van mijn huid en haar?

      Kan je maar niet genoeg krijgen van de nieuwe trends? Wij ook niet! Daarom kan je bij Haarspullen.nl terecht voor al jouw beauty- en haar-gerelateerde vragen. Ons assortiment is mega groot, zodat iedereen hun huid en haar op de perfecte manier kan verzorgen! Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »