• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Dinsdag 22 Juli 2022

   Alles wat je moet weten over Fanola Fiber Fix

   Fanola Fiber Fix - de oplossing tijdens- en na chemische behandelingen om beschadigd haar te beperken! Maak kennis met het haar-besparende bonding pakket voor iedereen met beschadigd, gebleekt of chemisch behandeld haar. Bovendien verbetert het de prestaties van een chemische behandeling zonder het resultaat of de werking te veranderen. Tegenwoordig erg populair, zoals bijvoorbeeld Olaplex. In deze blog geven we meer informatie over de Fanola Fiber Fix - zodat jij deze treatment kunt ontdekken! 

    

   Uit welke producten bestaat de Fiber Fix-lijn?

   De producten van Fiber Fix worden gebruikt als treatment voor het haar. De lijn bestaat uit producten die je kunt gebruiken tijdens een chemische behandeling, zoals blondering of kleuring. Maar de lijn bestaat ook uit producten met naverzorging, zoals een shampoo en een haarmasker. De producten worden daarom zowel gebruik in de salon als thuis. Het doel van de Fiber Fix lijn is om beschadigd haar zo veel mogelijk te beperken, en te herstellen. Zo blijven jouw haren in goede conditie! 

   We hebben alle producten op een rijtje gezet, en het verschil laten zien tussen de producten die je in de salon kunt gebruiken tijdens een behandeling, en de na-zorg items:

    

   Voor de salon:

    

   Voor thuis:

    

   Alles over de Fanola Fiber Fix producten op een rij:

   Dit is wat jij moet weten over de producten van Fanola Fiber Fix:

    

   Fanola Fiber Fix No. 0 Pre-Bond FixerDe eerste en belangrijke stap binnen de behandeling. Je haar wordt voorbereid op de chemische behandeling, zodat het beter tegen de behandeling bestand is. Bovendien zal de voorbehandeling zorgen voor een betere resultaat, win-win! De Pre-Bond gebruik je voordat je jouw haren gaat kleuren of permanenten. 

    

   Fanola Fiber Fix No. 1 Bond FixerDe volgende stap: de Bond Fixer. Maar wat houdt dit in? Dit product kun je afhankelijk van de treatment toevoegen aan de werkende stof. Denk hierbij aan permanentvloeistof of blondering. Het zorgt ervoor dat de haarbruggen worden hersteld tijdens de inwerking van de behandeling. Door de Bond Fixer te gebruiken zal je haar zijn natuurlijke elasticiteit en vitaliteit behouden. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de behandeling te verminderen!

    

   Fanola Fiber Fix No. 2 Bond Connector - Dit product is perfect na een chemische behandeling! Jouw haren worden intens gevoed en ontwart met gezond haar als resultaat. De haarschubben worden gesloten waardoor de natuurlijke vochtbalans blijft en uitdroging voorkomt. Zo kun je nog langer genieten van een optimaal en prachtig resultaat. That’s what you want!

    

   Fanola Fiber Fix No. 3 Fiber Shampoo - De chemische behandeling wordt afgesloten met de Fiber Shampoo. Dit product helpt de haarschubben te sluiten en heeft een pH-waarde van 4,3 - 4,7. Dit hebben niet veel shampoos! 

    

   Fiber Fix treatment voor thuis

   Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen na een chemische behandeling. Niet alleen heeft Fanola een lijn gemaakt voor specialisten, maar ook voor jou thuis! Door de chemische behandeling kunnen de haarvezels beschadigd raken. Daarom is het belangrijk om de juiste verzorging te geven aan je haar. Ontdek daarom nu de Fiber Fix voor thuis:

    

   Fanola Fiber Fix No. 4 ShampooZo kun je namelijk beginnen met de No. 4 Shampoo van de Fiber Fix. Door deze shampoo te gebruiken helpt dit de haarvezels te herstellen en te beschermen. Dit is belangrijk om je haar sterker te maken. 

    

   Fanola Fiber Fix No. 5 MaskNa het gebruik van de shampoo van de Fanola Fiber Fix N.o 4 breng je dit fijne masker in het haar aan. Breng de gewenste hoeveelheid van het product aan in het haar en verdeel het masker in de lengtes en aan de haarpunten. Laat het masker 5 minuten intrekken en spoel het daarna zorgvuldig uit. Wil je een nog betere verzorging? Vergeet dan de laatste stap niet:

    

   Fanola Fiber Fix No. 6 Leave-inDe laatste stap van de Fiber Fix-lijn is de Bond Leave-in. De leave-in conditioner zorgt dat de haarschubben goed gesloten worden en blijven. Bovendien worden alle verzorgende en voedende ingrediënten in het haar ingesloten voor een natuurlijke vochtbalans en haarstructuur! 

    

   Wat zijn belangrijke kenmerken van de Fanola Fiber Fix?

   Je kent het wel, je wilt jouw haar blonderen, maar dit is schadelijk voor je haar. Dit komt door de chemische stoffen die hierbij komen kijken. Dankzij de proteïne complex technologie die de Fiber Fix heeft, wordt het haar beschermd tijdens de chemische behandelingen om beschadigingen te beperken. Bij gebruik van de Fiber Fix lijn wordt het haar voorzien van verbeterde kracht, herstelde vochtbalans en een natuurlijke glans!

    

   Hoe gebruik ik de Fiber Fix range van Fanola?

   Het systeem is handig opgebouwd met nummers, dat is ook de volgorde waarin je de items gebruikt. Handig! Zo gebruik je de Fiber Fix producten bij een chemische behandeling:

    

   Stap 1 - Je start met, je raadt het al, de No. 0 Pre-Bond Fixer. Dit product gebruik je voordat je de chemische behandeling gaat uitvoeren. Deze spray kun je verdelen over de lengtes en laat je 2 tot 3 minuten inwerken. Zo zijn jouw haren voorbereid op de chemische behandeling!

    

   Stap 2 - De volgende stap! De No. 1 Bond Fixer. Gebruik 3,5ml van de Bond Fixer bij 30 gram haarverf of permanentvloeistof. Gebruik 7ml bij 30 gram blondeerpoeder of straigtening cream. Meng dit samen (in een niet-metalen kom) tot één geheel and you are ready to go! 

    

   Stap 3 - Nadat je het haar hebt geverfd en uitgespoeld hebt, gebruik je de No. 2 Bond Connect. Verdeel het product over handdoekdroog haar, net zoals je bij een haarmasker zou doen. Focus dus vooral op de lengtes en haarpunten. Laat het 5 minuten intrekken en spoel het uit met de No. 3 Fiber Shampoo

    

   Zo, dat was de chemische behandeling. Tijd voor wat verzorging! Deze verzorgings items kun je ook gebruiken, los van de chemische behandeling: 

    

   Stap 4 - Of stap 1, want deze verzorgingsproducten kun je ook lekker thuis gebruiken. Bijvoorbeeld als je last hebt van beschadigd haar, of je geblondeerde haren extra wilt verzorgen. De No. 4 Shampoo van de Fiber Fix beschermt de resultaten en is een fijne shampoo voor beschadigd en behandeld haar. Laat de shampoo 2 minuten intrekken en spoel daarna uit. Gebruik daarna de No. 5 Mask, en leg de aandacht hierbij op de lengtes en de puntjes. Laat het product 5 minuten en spoel daarna grondig uit. And last, but not least: de No. 6 Leave-in. Gebruik dit item op handdoekdroog haar, verdeel over de lengtes en puntjes en spoel niet uit. Deze laatste stap uit de Fiber Fix-lijn legt een beschermende laag om het haar, zo blijven alle voedende en versterkende ingrediënten goed 'gelockt' zitten en worden de haren niet beschadigd van buitenaf. Kortom, een must!

    

   Heb je nog vragen over de Fanola Fiber Fix-lijn? Neem gerust contact op met onze klantenservice, always happy to help! 

   News & updates

   Recente artikelen