• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Maandag 30 Augustus 2023

   Alles wat je moet weten over L'Oréal Metal Detox

   Je hebt het waarschijnlijk niet altijd door, maar iedere dag stel je je haar bloot aan schadelijke stoffen. Onder deze schadelijke stoffen vallen verschillende metalen zoals koper, ijzer en lood. Dat klinkt misschien een beetje gek ‘metalen’, maar is eigenlijk heel logisch. De metalen bevinden zich namelijk in doucheleidingen, dus wanneer jij je haar aan het wassen bent komen deze metalen terecht in je haar. Daarnaast zitten er bijvoorbeeld ook metalen in uitlaatgassen. Deze metalen kunnen zich opstapelen in het haar en dat zorgt voor verschillende problemen, denk aan dofheid, broosheid en kleurvervaging. Komen deze problemen je bekend voor? L’Oréal heeft de oplossing!

   L'Oréal heeft namelijk een nieuwe lijn gecreëerd speciaal om deze schadelijke metalen tegen te gaan en je haar hiervoor te beschermen. In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over L'Oréal Metal Detox en hoe je je haar kunt herstellen.

    

   First things first: Waar komt metaal in het haar vandaan?

   Metalen kunnen op verschillende manieren in ons haar terechtkomen. Zoals we al eerder hadden verteld, bevinden de deeltjes zich voornamelijk in doucheleidingen, maar de deeltjes komen ook vrij door verschillende uitlaatgassen. Daarnaast kunnen metalen ook komen van hard water, bepaalde haarproducten en kleurbehandelingen.

    

   Waarom is metaal in het haar schadelijk?

   Het ophopen van metalen in het haar is niet alleen gevaarlijk, maar ook schadelijk voor je haar. Het kan voor een hoop problemen zorgen. Zodra er metaal in de haarvezel komt, neemt het verschillende risico’s met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld de haarvezel beschadigen, het haar kan afbreken, de kleur kan vervagen, het haar kan dof worden, de textuur en elasticiteit kunnen verminderen en het kan zelfs leiden tot haaruitval. Een hele waslijst dus…

   Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Zo bestaan er speciale douchekoppen met filters, waterontharders, maar ook de nieuwe detox lijn van L’Oréal is ideaal! 

    

   Wat zijn de voordelen van L’Oréal Metal Detox?

   Iedereen heeft schadelijke stoffen in zijn of haar haar. Maar niet iedereen heeft hier evenveel last van. De Metal Detox Lijn van L’Oreal is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van dofheid, broosheid en kleurvervaging. 

   De detox behandeling is ontworpen om metalen deeltjes uit het haar te verwijderen, zodat het haar weer in balans komt. Daarnaast helpt deze behandeling om de ophoping van metalen uit het haar te verwijderen, waardoor de natuurlijke glans terug wordt gebracht. Heb jij last van kleurvervaging in je haar? Ook daar kunnen we de metalen deeltjes de schuld van geven. Voor het behouden van een levendige haarkleur is de L'Oréal Metal Detox dus een absolute must-have! 

    

   Welke technologie zit er achter de Metal Detox van L'Oréal?

   Haarschade, metalen deeltjes en een lijn die dat allemaal oplost, dat klinkt natuurlijk geweldig! Maar hoe heeft  L’Oréal deze lijn kunnen ontwikkelen en welke technologie zit er achter de producten van Metal Detox? Het klinkt mega ingewikkeld, gelukkig valt dat reuze mee en is het allemaal best te begrijpen. De Metal Detox lijn van L’Oreal maakt gebruik van geavanceerde technologieën, namelijk Chelating Agents. Deze technologie heeft unieke eigenschappen die metalen aan zich kunnen binden en ze effectief verwijderen uit het haar. Zie het als een soort magneet die de metalen naar zich toe trekt en verwijdert!  

    

   Hoe kan ik de L’Oréal Metal Detox routine gebruiken?

   Ben je enthousiast geworden over de Metal Detox lijn en kun je niet wachten tot jouw haar er weer gezond, glanzend en levendig uitziet? Dat is een quick fix met de Detox lijn van L'Oréal! De Metal Detox routine van L'Oréal is namelijk eenvoudig toe te passen in je haircare routine, zonder al te veel poespas. We hebben hieronder de stappen op juiste volgorde gezet.

    

   1. Gebruik wekelijks de L'Oréal Metal Detox Pre-Conditioner vóór het wassen. Breng het aan op droog haar en laat het 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit. 
   2. Was je haar met de L'Oréal Metal Detox Shampoo. Masseer de shampoo zachtjes in het haar en op de hoofdhuid. Spoel het daarna goed uit.
   3. Breng de L'Oréal Metal Detox Conditioner aan op nat haar. Verdeel de conditioner gelijkmatig over de lengtes en punten van het haar. Laat het 2-3 minuten intrekken en spoel het vervolgens zorgvuldig uit.

   In drie stappen verwijder jij dus de metalen deeltjes uit je haar voor gezonder haar. Wil je jouw haar nog meer verzorging bieden en de kans op haarbreuk nóg kleiner maken? Dan raden we je aan om na de shampoo het Metal Detox Haarmasker aan te brengen in je haar. Om je haar te beschermen tegen metalen, hitte, Uv-straling en pluis gebruik je de leave-inuit de Metal Detox lijn van L'Oréal.  

    

   Wat is nu dè oplossing voor metaal in het haar?

   Je kunt dus gelijk wel een nieuwe douchekop bestellen, maar toch blijven er dan nog kleine metalen deeltjes achter in het haar die afkomstig zijn van uitlaatgassen. Een waterontharder zal ook een stuk helpen, maar laten we eerlijk zijn; die zijn behoorlijk prijzig en dat is niet zo 1,2,3 geregeld. Daarom raden wij een Detox behandeling aan. Het haar wordt goed gereinigd, ongeacht of er zich metalen deeltjes in het haar bevinden. Zo kun je alsnog de gezondheid van je haar herstellen en eventueel metalen deeltjes uit je haar verwijderen. 

   De L'Oréal Metal Detox is een geweldige oplossing voor het verwijderen van metalen uit het haar. Met behulp van geavanceerde technologieën en effectieve ingrediënten biedt deze detoxbehandeling talloze voordelen, waaronder het herstellen van de glans, het verbeteren van de haarkleur en het verwijderen van schadelijke metalen. L'Oréal heeft aan alles gedacht en gebruiksvriendelijkheid staat voorop. In slechts drie simpele stappen zorg jij ervoor dat metalen uit je haar worden verwijderd zodat je binnen no-time weer geniet van een gezonde bos glanzende lokken!

    

   News & updates

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »