• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 27 Maart 2024

      Alles wat je moet weten over pre-poo (pre-wash)

      Pre-poo: het klinkt nogal smerig, maar het is juist super goed voor je! De naam is een samenstelling van prepare en shampoo, dus de “poo” staat voor niets anders dan shamPOO. ;) Pre-poo wordt ook wel pre-wash of pre-treatment genoemd. Deze (misschien wel) gekke term is vanuit de Curly Girl Methode gekomen. Maar niet getreurd als je geen krullend haar hebt: pre-poo is geschikt voor ieder haartype! Er zullen vast allemaal vragen naar boven komen als je dit zo leest, dus lees snel verder om alles te weten te komen over pre-poo!

       

      Wat is pre-poo?

      Pre-poo is een samenstelling van prepare, oftewel voorbereiding, en shampoo. In andere woorden is pre-poo dus een voorbereidende behandeling op het wassen van je haar. Dit is een behandeling die niet veel mensen kennen en voor ons is het vrij nieuw. Toch zijn er allerlei merken die al een eigen variant van een pre-poo hebben ontwikkeld en daar zijn we mega enthousiast over! 

       

      Waarom zou ik mijn haar wassen vóór het wassen? 

      Het zal misschien klinken als een raadsel, maar wij leggen het voor je uit! Tijdens het wassen van je haar, wordt je haar namelijk licht beschadigd, omdat de haren langs elkaar bewegen. Hierdoor verdwijnen de haarschubben van het haar gemakkelijk, waardoor je haar droog en breekbaar wordt. Met een pre-poo zorg je ervoor dat de schubbenlaag van je haar een extra laagje bescherming krijgt. Daarnaast geeft het je haar super veel voordelen: zo ook een extra hydratatie boost. We zouden dus echt aanraden om een keertje zo’n pre-treatment te proberen!

       

      Wat zijn de voordelen van pre-treatment?

      Pre-treatment is een ideale stap in je haarroutine voor de ultieme bescherming. Dit unieke verzorgingsproduct heeft mega veel voordelen. Daarom hebben we ze even voor je op een rijtje gezet:

      • Geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur
      • Biedt de meest intensieve verzorging van binnenuit
      • Helpt beschadigd en droog haar te herstellen
      • Vermindert haarbreuk en haaruitval 
      • Anti-pluis en anti-klit
      • Versterkt het haar
      • Geeft een prachtige glans
      • Verzorgt de hoofdhuid intens
      • Versnelt de haargroei
      • Voorkomt klitten

       

      Wanneer gebruik je pre-wash?

      Pre-wash gebruik je vóórdat je je haar gaat wassen. Maak het haar vochtig en breng de gewenste hoeveelheid pre-treatment aan vanaf de haaraanzet tot de haarpunten. Laat dit 5 tot 10 minuten inwerken. Dit spoel je niet uit. Begin daarna met het aanbrengen van je shampoo en doe vervolgens de rest van je haar routine zoals gewoonlijk. 

       

      Voor wie is pre-treatment geschikt?

      Pre-treatment is te gebruiken voor iedereen! Welk haartype of haarstructuur je ook hebt, het is altijd goed om je haar een extra verzorgingsboost te geven. Wel is er natuurlijk een bepaalde haargroep die pre-treatment het meest nodig heeft en dat is beschadigd en droog haar. Daarnaast is pre-wash ideaal voor mensen die last hebben van haarbreuk en/of haaruitval, veel klitten en voor mensen die hun haar sneller willen laten groeien. Denk je nou: “dit is perfect voor mij”? Lees dan snel verder voor jouw ideale pre-wash!

       

      Welke pre-wash is geschikt voor mijn haar?

      Wij hebben allerlei verschillende soorten pre-treatments in ons assortiment. Deze hebben allemaal zo hun eigen samenstellingen en voordelen. De pre-washes uit ons assortiment bestaan uit:

       

      • Redken Acidic Bonding Concentrate Pre-Treatment- een haarmasker dat het beschadigde haar intensief verzorgt en herstelt. Redken’s Pre-Treatment is perfect voor gekleurd haar dat beschadigd is en haar dat beschadigd is door het gebruik van warmte stylingstools of chemische behandelingen.

        

        

      • Fanola Fiber Fix No.0 Pre-Bond Fixer Spray - een fixer spray die speciaal is voor futloos en uitgeput haar. Met Fanola Fixer Spray zorg je direct voor een gezonde conditie van het haar dat behoudt en versterkt!

        

       

      • Coco & Eve Bond Building Pe-Shampoo - een treatment die het herstel van haarschade naar een hoger niveau tilt: het gerstelt en herstructureert verzwakt haar van binnenuit om schade ongedaan te maken. Oftewel: dé redder van gekleurd en chemisch behandeld haar!

       

      Ik heb nog een vraag over pre-poo

      Heb je nou een vraag over deze voorbehandeling of twijfel je nog over bepaalde punten? Dat is totaal geen probleem, want Haarspullen.nl staat voor jou klaar! Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »