• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 27 September 2023

      Alles wat jij moet weten over Igora

      Schwarzkopf Professional is sinds kort met de nieuwste lancering gekomen van Igora: Igora Zero Amm! De Igora-lijn staat bij veel kleurliefhebbers bekend en is hét complete haarkleuringsportfolio van Schwarzkopf Professional. Met Igora creëer je verbluffende looks met binnen no time geweldige kleurresultaten. Met de release van Igora Zero Amm zorg je voor een aangename kleurervaring met de ammoniakvrije formule. In deze blog vertellen wij meer over Igora, het assortiment en de nieuwste lancering: Igora Zero Amm! 

       

      Igora is dé haarkleuringslijn door en voor kleurliefhebbers. De missie van de Igora-producten van Schwarkopf Professional is om iedereen in staat te stellen de mooiste looks te creëren en je creativiteit in kleuren te stimuleren. Met 8 verschillende lijnen onderscheidt Schwarzkopf Professional zich van andere merken op het gebied van haarkleuring. De nieuwste lijn binnen Igora is Igora Zero Amm: met ammoniakvrije kleuring. Elke sublijn heeft zijn eigen specialiteit en daardoor is er voor iedereen een passende kleur. Om een goed beeld te krijgen over elke sublijn van Igora leggen wij ze hieronder kort uit.

       

      Igora Royal

      Igora Royal is de keuze van de colouristen voor permanente kleur. Dit klassieke kleurenmerk is het referentiemerk voor echte kleurprestaties en biedt dekking tot in de puntjes en overtroffen kleurbehoud. Naast de 100% dekking hebben de formules een goede kleurintensiteit en true-to-tuft resultaten. Deze lijn van Igora stelt jou in staat om de mooiste creatieve looks te maken met ook nog eens oog op duurzaamheid. De tubes van Igora Royal zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium. 

      Onder Igora Royal vallen meerdere sublijnen:

       

      Igora Royal Absolutes

      Voor zelfverzekerde volwassen klanten is er Igora Royal Absolutes. Deze sublijn is speciaal ontwikkeld voor rijper haar en biedt een breed scala aan fashion-tinten. Het assortiment belooft niet alleen 100% dekking, maar ook een superieure glans en langdurige resultaten. Igora Royal Absolutes is verrijkt met Pro-Age Complex met collageen en siliamine, wat extra verzorging biedt. Genoeg redenen dus om Igora Royal Absolutes te gebruiken! 

       

      Igora Royal Silver Whites

      Igora Royal Silver Whites is de perfecte keuze om natuurlijk grijs haar en peper-en-zoutkleurig haar te neutraliseren, optimaliseren en dus nog mooier te maken! De formule bevat extra verzorgende ingrediënten voor rijper haar en Pro-Age Complex met collageen en siliamine. 

       

      Igora Royal Highlifts

      Igora Royal Highlifts zorgt voor de koelste blonde resultaten. Met ultieme lift en neutralisatie, is deze sublijn geformuleerd voor coole blondines en degenen die dat willen zijn. Het assortiment bestaat uit krachtige liftende tinten met een innovatief TrueLift Complex en geïntegreerde Bonding Technologie die zorgt voor minder haarbreuk. 

       

      Igora Royal Fashion Lights

      Igora Royal Fashion Lights bestaat uit stralende fashion kleuren en zorgen voor mooie prestaties in helderheid, intensiteit en contrast, zelfs op een donkere of gekleurde basis. De Royal Fashion Lights hebben een geïntregeerde Fibre Bond Technologie die bindingen binnen de haarstructuur beschermen tijdens het liftingproces. Zo wordt het haar optimaal beschermt. 

       

      Igora Color10

      Wil jij snelle kleurresultaten in 10 minuten behalen? Dan is Igora Color10 de perfecte keuze! Deze lijn is ideaal voor aanzet- en retoucheerbehandelingen, en voor algemene toepassing op kort en middellang haar. Het is ontwikkeld voor snelle behandelingen maar wel met hetzelfde resultaat als bij een standaard permanente kleuring, en dat bij slechts 10 minuten inwerktijd! 

       

      Igora Vibrance 

      Igora Vibrance is een hypermoderne, vochtinbrengende, demipermantente haarkleuring. Hierbij kan je kiezen voor een vloeibare of gelformule zodat je meer behandelingsopties hebt. Dankzij het nieuwe vochtbeschermende complex, geeft het nu tot 100% meer glans en beschermt het het haar.   

       

      Igora Cools 

      De formules van Igora Cools zijn speciaal ontworpen voor de behoefte aan sterke neutralisatie bij het liften of highlighten, zelfs op donkere bases. Ongewenste onderliggende tinten worden tegengegaan en de unieke pigmentcombinatie biedt prachtige koele kleurresultaten. Met acht speciale koele tinten is er voor elke klant een geschikte haartint. Vijf van deze koele tinten zijn geschikt voor permanente haarkleuring (Igora Royal), de andere drie voor demi-permanente haarkleuring (Igora Vibrance). 

       

      Nieuwste lijn: Igora Zero Amm!

      Igora Zero Amm is de nieuwste aanwinst binnen het Igora-assortiment. Deze permanente kleuring is vrij van ammoniak en ammoniageur. Dit zorgt voor een aangename kleurervaring en natuurlijk ogende kleurresultaten. Deze ammoniakvrije haarkleuring zorgt voor een aangename en geurvrije service en is geformuleerd met Phytolipid technologie. Igora Zero Amm geeft tot 100% dekking en is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en kunstmatige geurstoffen, en is ook nog eens vegan! Met een groot aanbod van 46 tinten is het mogelijk om elke kleur te creëren die de klant wenst, alleen nu zonder ammonia. 

       

       

      Alle lijnen van Igora maken gebruik van hetzelfde nummeringssysteem. Daardoor zijn ze goed onderling mengbaar en kan de Dual Application techniek worden toegepast. Zo kan een echte kleurovereenkomst ontstaan tussen de verschillende Igora-lijnen. 

      Met de verschillende lijnen en sublijnen bieden wij verbluffende prestaties en 100% betrouwbaarheid aan jou en je klanten. Wij zijn erg benieuwd wat jullie van Igora vinden! 

       

      Heb je een vraag over Igora van Schwarzkopf Professional? Schroom niet om gerust contact met ons op te nemen! Bel ons tijdens kantooruren of mail je vraag naar [email protected]. Ons team met experts zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

      News & updates

      Recente artikelen