• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 27 November 2023

      Dé BlackWeek guide, 7 tips om slim te shoppen tijdens Black Week!

      Voel je de opwinding al? Black Week staat om de hoek en het belooft een spektakel van koopjes en kortingen te worden. Deze zeven dagen van shopgeluk zijn als de Super Bowl van het winkelen, waar koopjesjagers zich verenigen in een epische zoektocht naar de beste deals. Maar wat maakt Black Week eigenlijk zo bijzonder? 

       

      Black Week is de uitgebreide versie van Black Friday, een fenomeen dat begon als een Amerikaanse traditie na Thanksgiving. Wat ooit begon als een enkele dag met ongelooflijke kortingen, is uitgegroeid tot een week vol extatische shoppers, eindeloze aanbiedingen en winkels die hun beste beentje voorzetten om jou de ultieme winkelervaring te bezorgen.

       

      Fun fact: Wist je dat de term "Black Friday" oorspronkelijk werd gebruikt in de jaren 60 in Philadelphia om de chaos en het drukke verkeer te beschrijven op de dag na Thanksgiving? Het was pas later dat de term een positievere betekenis kreeg, waarbij winkels "in het zwart" kwamen te staan, wat betekent dat ze winst begonnen te maken.

      Dus, voordat Black Week de deuren opent naar het winkelparadijs, bereiden wij je voor op de ultieme koopjesjacht met enkele slimme tips die je de weg wijzen naar de beste deals. Ready, set, shop!

       

      Voorbereiding is key:

      Zorg ervoor dat je een lijstje hebt met items die je echt nodig hebt of graag wilt hebben. Zo voorkom je impulsieve aankopen.

       

      Loop je routine bij langs:

      Dit is het perfecte momenten om producten met korting in te slaan die jij routinematig gebruikt, zoals je favoriete haarproducten, make-up of skincareproducten. 

      Deze week lijkt het misschien als een grotere uitgave, maar op de lange termijn bespaar je veel geld!

       

      Early bird catches the worm:

      Sommige deals beginnen al vroeg in de week of zelfs eerder. Houd de websites van je favoriete winkels in de gaten en wees er snel bij.

       

      Abonneer je op nieuwsbrieven:

      Winkels sturen vaak exclusieve deals naar hun abonnees. Schrijf je in voor nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven.

       

      Volg Social Media

      Winkels kondigen vaak speciale Black Week-deals aan op hun sociale media. Zorg ervoor dat je ze volgt om geen enkele aanbieding te missen.

       

      Denk aan cadeaus:

      Als je sinterklaascadeaus, kerstcadeaus of verjaardagscadeaus nodig hebt, is dit het perfecte moment om ze voordelig te kopen! 

       

      Bereid je voor op Cyber Monday:

      Black Week wordt vaak afgesloten met Cyber Monday. Houd dat in gedachten en kijk of er speciale online deals zijn.

      News & updates

      Recente artikelen