• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Donderdag 22 Oktober 2021

   Dit kun je doen tegen weinig baardgroei

   Volle baardgroei of juist niet, elke man kan een mooie baard krijgen! The struggle is real bij veel mannen, helaas groeit die mooie baard niet altijd zo snel als je zou willen. No worries, in deze blog leggen wij jou precies uit hoe jij met behulp van Neofollics de allermooiste baard kunt creëren. Goodbye gatenbaard, hello volle baard!

    

   Wat veroorzaakt baardgroei?

   Waarom is het zo dat mannen baardgroei hebben en vrouwen en kinderen niet? Dit heeft te maken met het mannelijk hormoon, wat geactiveerd wordt tijdens de pubertijd. De haarzakjes in het gezicht reageren op dit hormoon, en gaan groeien. Dit komt door DHT, een stof wat wordt geproduceerd uit het hormoon. DHT stimuleert de haarzakjes van het gezicht. Funny fact: vrouwen en kinderen hebben het hormoon ook, alleen in veel mindere mate dan mannen. 

    

   Waarom groeit mijn baard niet?

   De baard groeit bij iedereen anders. De één moet zich bijna elke dag scheren, en de ander wacht maanden op een paar haartjes. Super vervelend als je baard niet zo snel groeit als je zou willen. Maar hoe kan dit eigenlijk? De reden hiervan is eigenlijk vrij easy: hoe snel jouw baard groeit, is vaak genetisch bepaald. Hier kun je simpelweg niks aan doen, de één produceert nou eenmaal meer hormoon dan de ander. Het ligt er ook aan of je gevoelig bent voor deze hormonen. Hoe gevoeliger je voor dit hormoon bent, hoe sneller en eerder je baardgroei op gang zal komen. Een ongezonde levensstijl kan ook invloed hebben op je baardgroei. Dus eat healthy, have patience en dan komt die mooie baard vanzelf! Of... try Neofollics ;)

    

   Hoelang duurt het om mijn baard te laten groeien?

   Gemiddeld groeit de baard 1 cm per maand. Dit betekent dat je gemiddeld na 30 dagen een volle baard kunt hebben. Maar dit is natuurlijk niet bij iedereen het geval, het laten groeien van een baard is niet altijd even makkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van jeuk. Dit zijn de puntjes van de baardharen die tegen de huid aan 'prikken'. Daarnaast is niet elke baard even strak, oftewel: gaten in de baard. No worries, deze problemen kun je oplossen! Namelijk met de Neofollics Beard Growth Serum. Gebruik dit serum samen in combinatie met de Beard Growth Roller, en er zal ook op de kale plekken met de tijd baardgroei ontstaan. 

    

   Hoe krijg ik een volle baard?

   Als je geen geluk hebt met je hormonen, kan het dus fijn zijn om hulp in te schakelen zodat je toch een volle baard kunt groeien. Neofollics staat bekend om haar haargroeimiddelen, en hebben met deze kennis ook een speciale lijn voor meer baardgroei ontwikkeld:

   De combinatie met de Neofollics Hair Growth Tablets, geven de producten een extreme boost voor een vollere baard. De baardharen worden dan namelijk gestimuleerd van binnen en buitenaf. De producten bevatten ingrediënten die de baardgroei stimuleren en de doorbloeding van de huid stimuleren. Zo kun jij met een steuntje in je rug toch je baard net iets sneller laten groeien! 

   Wil je het écht goed doen? Let dan op een gezond voedingspatroon, voldoend vitamine D, een goede conditie en voldoende nachtrust.

    

   Wat doet het Neofollics Beard Growth Serum?

   Dit baardserum van Neofollics is het meest geavanceerde serum op de markt, mede door de 12 actieve ingrediënten is het een krachtig serum. Naast een verzorgende baardserum, staat het bekend om de baardgroei te stimuleren. Ook is dit serum wetenschappelijk bewezen, de ingrediënten laten het haar sneller groeien. Dus wanneer jij merkt dat je baardgroei niet zo lekker gaat is dit zeker een aanrader. Het serum heeft de volgende eigenschappen:

   • Stimuleert de baardgroei
   • Activeert nieuwe baardharen
   • Maakt de baard voller
   • Levert de nodige voedingstoffen
   • Verbetert de conditie van de huid

    

   Wat doet de Neofollics Beard Growth Roller?

   Het is misschien beetje een gek idee, een roller die je baardgroei stimuleert. Toch is dit de ideale ondersteuning bij het laten groeien van jouw baard. Deze roller heeft namelijk hele kleine naaldjes, die pijnloos door je huid dringen. Hierdoor krijg je hele kleine micro-gaatjes in je huid, waardoor het serum extra goed wordt opgenomen in je huid. Ook zorgen deze kleine gaatjes ervoor dat het natuurlijke helingsproces van de huid geactiveerd wordt. Hierdoor neemt je bloedcirculatie naar de haarzakjes toe, waardoor je baardgroei nog extra wordt gestimuleerd. De Beard Growth Roller is een ideaal hulpmiddel om jouw baard net wat harder te laten groeien!

   Tags:Man (9)

   News & updates

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »