• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 13 Juni 2018

   Esquire Mens Grooming voor de man

   Esquire Mens Grooming is een vrij nieuw merk die gelanceerd is in op de Austins World's Fair Show. Wellicht dat je bekend bent met het blad Esquire. Dit prachtige, glossy blad is een interessante samenwerking aangegaan met Farouk Systems. Farouk Systems is bekend van onder andere CHI, CHI Luxery en Biosilk. Al deze drie merken staan bekend om hun kwaliteit. De samenwerking is dan ook één die écht gemaakt is voor succes. Naast het feit dat de producten van hoge kwaliteit zijn, hebben ze ook overduidelijk aandacht besteed aan het uiterlijk. Een stijlvolle look die matcht met de charismatische man, die zelfverzekerd in het leven staat. Hij staat zijn mannetje en gaat voor zijn ideaalbeeld, ongeacht wat een ander daarvan vindt. Zijn visie is helder, net zoals bij de heren van Esquire Grooming.

   Bron - Esquiremensgrooming.com

    

   Basisingrediënten van Esquire Mens Grooming

   De producten van Esquire Mens Grooming zijn gebaseerd op een aantal basisingrediënten. Redensyl© zorgt ervoor dat je haargroei wordt gestimuleerd. Redensyl is gemaakt van planten extracten. Vitamine E & Anti-oxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen weinig tot geen schade kunnen toebrengen aan de lokken. Keratine beschermt én herstelt o.a. je haren. Je haren bestaan namelijk voor 95% uit keratine, echter neemt dit af als je veel gebruik maakt van de föhn. Keratine vervangt de verloren proteïne, zo worden je lokken weer zacht en glansen enorm. Provitamine B5, ook wel panthenol genoemd, zorgt ervoor dat veroudering verminderd wordt doordat de haren versterkt en de elasticiteit verbetert.  

    

   De briljante geur van Esquire Mens Grooming

   Je herkent het woord OUD misschien wel van de ingrediënten lijst van je eau de cologne. OUD komt van agarhout. De unieke geur van agarhout is complex en aangenaam, met weinig of geen natuurlijke analoga.

   Het geurige hout wordt al meer dan tweeduizend jaar gebruikt als wierook bij traditionele heilige vieringen door boeddhisten, hindoes en moslims en als een belangrijk onderdeel van traditionele Ayurvedische, Tibetaanse en oosterse geneeskunde en parfums.

   Het is een olie- zeldzaam en kostbaar- afkomstig van agarhout dat uit het midden oosten komt en nu voor het eerst in haarverzorgingsproducten voor heren wordt gebruikt.  ‘Vloeibaar goud’ kun je het zeker noemen. Agarhoutolie is het meest zuivere geurmiddel dat je met geld kunt kopen, en het ruikt geweldig!

    

   Is Esquire Mens Grooming The Shampoo sulfaat vrij?

   De shampoo van Esquire Mens Grooming is een milde reiniger voor de haren en hoofdhuid, dit omdat de shampoo sulfaat vrij is. Desondaanks maakt de shampoo de haren sterker én dikker door de ingrediënten die in de shampoo zitten. Ook de conditioner is vrij van parabenen. Door de Vitamine B en E worden de lokken gekalmeerd én wordt het beschermt tegen droogheid en irritatie. Als je een gevoelige hoofdhuid hebt kun je nog steeds uit de voeten met Esquire Grooming. Ze hebben overal aan gedacht!

    

   Esquire Grooming inspiratie 

   De mannen van Esquire Grooming snappen het. Dit is goed terug te zien in de prachtige videos van Esquire Grooming die bol staan van inspiratie. Ze begrijpen dat je opzoek bent naar een hoog kwalitatief merk die naadloos aansluit bij je lifestyle. Hieronder vindt je inspiratie voor diverse lifestyles. 

   Esquire Grooming Lifestyle The Undone Prepster

   Esquire Grooming Lifestyle The Man Bun

   Esquire Grooming Lifestyle The Conservative

   Esquire Grooming Lifestyle The Loose Wave

   Esquire Grooming Lifestyle The Pompadour

   Esquire Grooming Lifestyle The Textured Cut

    

    

   The Executive Barbers van Esquire Grooming

   Bron - Esquiremensgrooming.com

   Wat ons team helemaal fantastisch vindt is het feit dat de Executive Barbers voor Esquire Grooming twee Nederlanders zijn. Joost Mulleman en Maurice Den Exter. Joost Mulleman, Meester Barbier is trainer op de Barberschool in Amsterdam en Delft. Joost is begonnen met knippen op 14 jarige leeftijd en sindsdien zit hij in het vak. Hij heeft door Azië en Australië gereisd en heeft daar zijn kunsten mogen laten zien. Joost zegt heel mooi dat je nooit bent uitgeleerd en "Alles tot in pure perfectie uitoefenen dat is waar het Barbiersvak voor mij uit bestaat".

    

   Bron - Esquiremensgrooming.com

   Maurice Den Exter is ook Executive Barber voor Esquire Grooming. Maurice heeft in de afgelopen 12 jaar maar liefst 61 Award nominaties op zijn naam staan. Hieronder vallen meerdere Dutch Hairdressing Awards en in 2009 én 2011 L'OréalProfessional Colour Trophy Award. Maurice is Creative Design Director bij Farouk Systems en is een grote speler in het wereldje en heeft daarnaast 5 salons.

    

   Esquire Grooming kan je nu proberen

   De mannen van Esquire Grooming hebben overal nagedacht.  Ze hebben namelijk een paar items in kleine verpakkingen. Ideaal om mee op reis te nemen óf om uit te proberen! 

   Esquire Grooming The Shampoo 

   Esquire Grooming The Conditioner 

   Esquire Grooming The 3 - in - 1 

    

    

   News & updates

   Recente artikelen