• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 21 Juli 2023

   Haarverzorging na blondering

   Als liefhebber van beauty, weet jij als geen ander dat je haar daar een belangrijk onderdeel van is. Of het nu gaat om een subtiele blonde tint of een verbluffende platinablonde look - het bereiken van jouw droomkleur kan een boost geven aan je zelfvertrouwen. Blonderen zorgt voor nieuwe stijlmogelijkheden en een frisse uitstraling, maar zoals bij elk sprookje is hier een belangrijke les te leren.

    

   Want laten we eerlijk zijn, bij zo’n intensieve blondering kunnen onze lokken wel wat extra aandacht gebruiken. Het is een chemische behandeling die het haar kan beschadigen en de natuurlijke vochtbalans kan verstoren. Hierdoor wordt het haar droog en kwetsbaar. Daarnaast wordt de aftercare speciaal voor blond haar vaak vergeten: essentiële haircare die jouw blonde lokken sterk en gezond houden. 

    

   De combinatie tussen color & care

   BlondMe is de queen in color &  care voor blond haar. BlondMe heeft een breed scala aan producten, van blondeerpoeders tot haarmaskers - alles om blonde haren te creëren en te laten stralen. En juist deze combinatie tussen color & care is zo belangrijk, aldus Schwarzkopf Pro-expert Marianne:

    

   ''Wist je dat de BlondMe Lightener het haar tijdens het blonderen beschermt, maar dat de verzorgingsproducten van BlondMe er voor zorgen dat het haar sterker wordt en meer glans krijgt? De combinatie van BlondMe Care & Color is dus juist belangrijk en zorgt voor stralend, sterk en elastisch blond haar!'' - Marianne, expert bij Schwarzkopf Professional

    

   Dit wordt mogelijk gemaakt door het Dual Bond System. Dual zegt het al: dubbel. Zowel in de Color-producten (blondeerpoeders, toners, etc.) als in de Care-producten (shampoo, conditioner, etc.) zit dit bonding systeem:

   • BlondMe Color: De Bond Protection Technology in alle BlondMe kleur- & blondeerproducten creëert een beschermende laag rond je haar voor minimale haarbreuk. Hierdoor wordt haarbreuk beperkt en het kleurresultaat geoptimaliseerd.
   • Blondme Care: De Bond Creation Technology zit in alle verzorgingsproducten van BlondMe. Dit creëert nieuwe bindingen na de kleurbehandeling of blondering. Het stabiliseert de haarstructuur, voor langdurige kracht en soepelheid. 

    

   Mooi blond haar gaat dus niet enkel om de producten die gekozen wordt tijdens het blonderen van het haar, maar ook om de juiste verzorging thuis. Juist de combinatie van beide elementen kan erg veel impact hebben op de kwaliteit van je haar, aangezien de technologieën die gebruikt worden op elkaar aansluiten om zo het beste resultaat te bereiken. Het geheim van mooi, gezond blond haar zit dus in de manier waarop je je haar verzorgt, en de manier waarop je haar wordt gekleurd. Besteed hier dus voldoende tijd aan en gebruik de juiste, kwalitatieve producten! 

    

   Waarom is naverzorging zo belangrijk?

   BlondMe Color zorgt ervoor dat het haar wordt beschermd tijdens het kleuren om afbreuk te voorkomen. In de verzorging voor thuis wordt dit doorgezet. Gebruik daarom altijd, iedere week, een haarmasker wat afgestemd is op jouw haartype. Stel dit niet uit en plan dit direct na jouw blondering diezelfde week nog in. Het is belangrijk dat je de juiste verzorgingslijn pakt van BlondMe, die past bij jouw haartype:

    

   Na de perfecte kleur die je hebt gekregen, is het ook fijn als de kleur goed blijft zitten. Houdbaarheid heeft alles te maken met de kwaliteit van het haar. Daarvoor raden we de Blonde Wonders lijn aan, met name deze twee producten:

   • Restoring Balm: 90% van de gespleten haarpunten worden weggehaald en het heeft een 24u anti-frizz effect. Ook geeft het een bescherming van 210 graden als je met hittetools gaat werken. 
   • Glaze Mist: dit zorgt voor een beschermende toplaag zodat het beschermt tegen alle invloeden van buitenaf. Ook bevat dit product een UV-filter.

   News & updates

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »