• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 19 September 2020

      Herleef je haren met Maria Nila Eco Therapy Revive ♡

      REVIVE THE NATURE | REVIVE THE OCEAN | REVIVE THE HAIR

      Eco Therapy Revive - dat is de nieuwe lijn van Maria Nila.
      Een 3-staps regime die het beste in je haren naar voren brengt. Maar deze lijn is veel meer dan alleen een shampoo, conditioner en masker...

      Dit is Maria Nila Eco Therapy Revive:

      Staat krachtig achter de zorg voor dieren en milieu
      De Maria Nila-kwaliteit die je gewend bent
      Een biologische formule
      COSMOS-Ecocert gecertificeerd
      PETA, Leaping Bunny én Vegan Society gecertificeerd
      Cruelty free
      100% vegan
      Alle verpakkingen zijn van Ocean Waste Plastic
      Co2 gecompenseerde verpakkingen
      Verrijkt met Aloë Vera en botanische plantaardige eiwitten
      Vrij van schadelijke ingrediënten
      Color Guard Complex

       

      HET 3-STAPSREGIME

      De Eco Therapy Revive is een driestapsregime. Dit betekent dat je het beste alledrie de producten samen kunt gebruiken om de mooiste resultaten te creëren. Zo haal jij het beste uit de producten én je haren!  

      Stap 1 - Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo

      Om je haren optimaal te kunnen reinigen, zet een shampoo je haarschubben open. Hierdoor kan al het vuil, stylingsresten, etc. goed uit je haren gewassen worden. Met openstaande haarschubben kunnen ingrediënten en voedingsstoffen ook goed opgenomen worden. Breng eerst een kleine hoeveelheid shampoo aan op je hoofdhuid en haren, masseer het zachtjes in en spoel het vervolgens goed uit. Breng nog een keer de shampoo aan, dit keer kun je iets meer gebruiken. Verdeel het goed over de hoofdhuid, lengtes en puntjes en masseer het weer goed in. Laat de shampoo intrekken en spoel het vervolgens goed uit. Aangezien de shampoo je haarschubben open zet, creëer je een geweldig resultaat als je daarna de Revive Masker gebruikt.

      Stap 2 - Maria Nila Eco Therapy Revive Masque

      Het masker zit boordevol voedende ingrediënten die door de openstaande schubben goed opgenomen kunnen worden, zoals Aloë Vera en plantaardige eiwitten. Breng het masker aan op nat haar en laat het 5-10 minuten intrekken op de lengtes en puntjes. Spoel het masker vervolgens goed uit. Gebruik het masker 1-2 keer per week. Door de milde ingrediënten zou je het ook vaker kunnen gebruiken. Sluit je regime altijd af met de conditioner, of je het masker nu wel of niet gebruikt. 

      Stap 3 - Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner

      Sluit altijd af met de Revive Conditioner. Een conditioner zorgt er voor dat je haarschubben weer gaan sluiten, ontzettend belangrijk dus! Als je geen conditioner gebruikt blijven de haarschubben open staan waardoor je haren kwetsbaar zijn en kunnen beschadigen. Breng de conditioner aan op nat haar. Verdeel het goed over je mid-lengtes en puntjes en laat het 1-2 minuten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit.

       

      REVIVE THE HAIR

      De detox-formule in de shampoo reinigt je haren op een milde wijze en brengt je haren in balans. Dankzij de micellaire technologie worden olie, vet en stylingsresten effectief verwijderd en door actieve en voedende ingrediënten in alledrie de producten, zoals Aloë Vera en botanische eiwitten, worden je haren heerlijk zacht. De Eco Therapy Revive is een driestapsregime; bij gebruik van bijvoorbeeld alleen de shampoo zul je merken dat dit niet het beste in je haren naar boven brengt. De drie producten zorgen er samen voor dat je haren zacht, glanzend en geweldig aanvoelen! Enkele kenmerken over de haarproducten:

      Detoxifying Micellar Technology Aloë Vera houdt je hoofdhuid schoon Aloë Vera ontdoet de hoofdhuid van dode huidcellen Aloë Vera bevat talloze aminozuren Je haren worden zacht, sterk en glanzend Voorkomt hoofdhuid-problemen De haargroei wordt bevorderd De keratine in je haren wordt aangevuld Vrij van siliconen, parabenen en sulfaten Color Guard Complex Bescherming teen UV-stralen CG-friendly Bloemige geur

       

       

      REVIVE THE OCEAN

      Wist je dat er per jaar meer dan 8 miljard ton plastic in de oceaan gedumpt wordt? Daarnaast wordt 95% van het plastic ook maar één keer gebruikt. De plastic soep wordt alleen maar groter, dit is het moment om er iets tegen te doen! Dat vond Maria Nila ook: 


      De verpakkingen zijn van Ocean Waste PlasticHet plastic is verzameld uit de vervuilde oceaan De Co2-impact wordt door de verpakking verminderd tot wel 50% De productcyclus wordt milieubewuster en beter COSMOS-Ecocert certificaat De verpakking is opnieuw recyclebaar

       

       

      REVIVE THE NATURE

      Maria Nila is trots om te mogen zeggen dat deze lijn gecertificeerd is door COSMOS-Ecocert. Aan dit certificaat hangen strenge criteria, aangezien het één van de belangrijkste en prestigieuze certificering is voor haarproducten:

      Gecertificeerd COSMOS-EcocertElk product bevat een natuurlijke en biologische formule Producten zijn op een duurzame manier geproduceerd PETA, Leaping Buddy én Vegan Society-licentie 100% vegan Cruelty free

       

       

      CERTIFICATES

      Wist je dat Maria Nila is ontstaan uit hun liefde voor dieren? De filosofie van Maria Nila is krachtig achter de zorg voor het milieu en dieren staan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en professionele resultaat. Met de Eco Therapy Revive-lijn wil Maria Nila een vriendelijkere wereld creëren. Door dit geweldig streven heeft Maria Nila heel wat certificaten op haar naam staan:

      PETA-licence - PETA richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Het is een dierenrechtenorganisatie die tegen alle vormen van dierproeven, bio-industrie en het eten van dierlijke producten is.

      Leaping Bunny - Leaping Bunny is een internationaal label voor dierenwelzijn. Het label garandeert dat producten niet getest zijn op dieren. 

      COSMOS-Ecocert - Onder deze certificaat vallen meerdere criteria. Zo moeten de producten een natuurlijke formule hebben en op een biologische en duurzame manier geproduceerd zijn. Daarnaast moet de verpakking recyclebaar zijn. 

      The Vegan Society - Dit is de oudste veganistische vereniging ter wereld die controleert of een product 100% vegan is.

       

      MARIA NILA ECO THERAPY REVIVE BIJ HAARSPULLEN

      Ben je benieuwd geworden naar deze innovatieve lijn en wil je er nog meer over te weten komen? Dan verwijzen we je graag door naar de Maria Nila Eco Therapy Revive-pagina. Hier vertellen we je nog meer over deze lijn en kun je alle informatie vinden. Is er toch nog een vraag onbeantwoord gebleven? Neem gerust contact met ons op!

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »