• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 26 Mei 2022

      Meet the team - Kijkje bij Haarspullen.nl

      Ben jij ook zo benieuwd hoe het eraan toegaat bij Haarspullen.nl? Wie schrijft bijvoorbeeld alle mooie blogs, wie pakt de pakketjes in en van wie krijg je beauty advies? En niet te vergeten: wie maakt al die leuke TikToks? In deze blog leer je een aantal van onze collega’s beter kennen. 

      PS we hebben ook nog 3 hele leuke vacatures, jij kunt dus onderdeel worden van dit superleuk team! 

      Xanne-Lois  - van Stagiaire naar Marketing Medewerker

      Zit je vaak op TikTok? Dan kun je niet om Xanne-Lois heen. Ze maakt wekelijks de leukste filmpjes om anderen te inspireren en te laten lachen. Maar ook geeft ze handige tips en hair hacks. Volg je ons nog niet op TikTok? Dan is dat zeker een aanrader!

      1. Hoe ziet een dag bij Haarspullen.nl er voor jou uit?
        Op een dag bij Haarspullen.nl ben ik met name bezig met het schrijven van content en het maken van TikToks. Bij het schrijven van content moet je denken aan de product beschrijving onder de producten of blogs. Daarnaast ben ik af en toe ook bezig met Instagram of Pinterest.

      2. Wat maakt het dat je jouw werkzaamheden leuk vindt?
        Heel cliché, maar ik vind mijn werkzaamheden zo leuk omdat ik iets doe wat ik zelf leuk vind! Ik vind het heerlijk om bezig te kunnen zijn met social media en dit af te wisselen met schrijven over beauty.

      3. Waarom ben je trots om voor Haarspullen.nl te werken?
        Ik werk hier nu iets meer dan anderhalf jaar. In deze tijd zijn wij als team en bedrijf enorm gegroeid en hebben wij Haarspullen.nl goed neergezet. Ik ben dan ook heel trots om hier deel van uit te mogen maken!

      Christy-Anne - Marketing Professional

      Christy-Anne is al 2,5 jaar werkzaam bij Haarspullen.nl en dat betekent dat ze er (bijna) vanaf het begin bij is. Haar functie is breed; van marketing werkzaamheden zoals het maken van nieuwsbrieven en het voorbereiden van shoots tot het optimaliseren van de webshop.

      1. Hoe ziet een dag bij Haarspullen.nl er voor jou uit?
        Elke dag weer anders! Dit komt omdat ik zo’n veelzijdig takenpakket heb. Het ene moment ben ik druk met allerlei campagnes uitwerken, het andere moment zet ik nieuwe content online.

      2. Wat maakt het dat je jouw werkzaamheden leuk vindt?
        Ik houd mij bezig met dingen die ik ontzettend leuk vind. Van content creëren tot leuke campagnes opzetten, je kunt lekker je creativiteit kwijt. En natuurlijk de fijne werksfeer, dat maakt het helemaal af!

      3. Waarom ben je trots om voor Haarspullen.nl te werken?
        Omdat iedereen, elke dag weer, voor de volle 100% aan de slag gaat om er een succesvolle dag van te maken!

      Saskia & Ingrid - Beauty Experts

      Heb je een vraag over haar, make-up, skincare of over je bestelling? Dan kun je bij Saskia terecht. Zij werkt nu 2 jaar voor Haarspullen.nl en kan jouw vraag daarom goed beantwoorden!

      1. Hoe ziet een dag bij Haarspullen.nl er voor jou uit?
        Mijn dag op de klantenservice is altijd lekker druk! We zijn via vele kanalen bereikbaar dus het beantwoorden van alle vragen via telefoon, e-mail, chat en Facebook messenger is mijn hoofdtaak. Daarnaast verwerken we de retourpakketjes en verwijzen we mensen door naar andere bedrijven waar we mee samenwerken. Denk aan Billink voor achteraf betalen of de pakketdiensten die onze pakketjes bezorgen. Ook geven we klanten, op verzoek, beautyadvies op maat. Lekker afwisselend dus!
         
      2. Wat maakt het dat je jouw werkzaamheden leuk vindt?
        Klanten op weg helpen met allerlei issues en zorgen dat ze een goed gevoel over houden aan het shoppen bij Haarspullen.nl maakt toch wel dat het veel voldoening geeft. Het positief afsluiten van gesprekken en mensen bijvoorbeeld helpen met keuzes maken bij het uitzoeken van producten en ze zo blij maken is wat ik echt leuk vind!

      3. Waarom ben je trots om voor Haarspullen.nl te werken?
        Omdat Haarspullen.nl alles heeft wat je als beauty klant zoekt en het een SUPERgezellig, hip, enthousiast, gemotiveerd en vooral hecht bedrijf is!


      Naast Saskia hebben we nog een beauty expert en dat is Ingrid. Ze heeft jarenlang in het kappersvak gewerkt en kan hierdoor goed advies geven. Komt ze je bekend voor? Dat kan heel goed, want ze schrijf regelmatig een nieuwsbrief met ‘tips van Ingrid’. Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief

      1. Hoe ziet een dag bij Haarspullen.nl er voor jou uit?
        Op een werkdag ben ik bezig met het beantwoorden van allerlei vragen. Advies vragen zoals; welke producten heb ik voor het stylen van mijn haar nodig, maar ook advies over het herstellen van een kleur, of een hoofdhuid/ haar probleem. We hebben duizenden producten, dus er is altijd wel een oplossing! En ben je je pakketje kwijt of ging er iets mis met de levering? Ook dat zoek ik voor je uit! 

      2. Wat maakt het dat je jouw werkzaamheden zo leuk vindt?
        De afwisseling hiervan maakt het werk leuk, je spreekt veel verschillende mensen wat het nooit saai maakt. Geen uur is hetzelfde! 

      3. Waarom ben je trots om voor Haarspullen.nl te werken?
        Haarspullen.nl is een jong bedrijf en we groeien hard. Ik ben trots op hoe wel elke keer weer dingen aanpassen en verbeteren zodat we meegroeien, en onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Soms met hindernissen, maar als we deze weer hebben overwonnen en verbeteringen hebben gemaakt zodat we zo'n hindernis niet weer hoeven te nemen voelt het supergoed!

      Koen - Magazijn Medewerker

      De enige man in dit rijtje, maar er werken meer mannen bij Haarspullen.nl hoor! Koen zorgt ervoor dat alle pakketjes op tijd klaarstaan voor bezorging en jij dus je bestelde producten ontvangt. Natuurlijk doet hij dit niet alleen maar samen met een gezellig team.

      1. Hoe ziet een dag bij Haarspullen.nl er voor jou uit?
        In het magazijn voer ik verschillende werkzaamheden uit. Als orderpicker ga ik op zoek naar de juiste producten voor jouw bestelling. Maar ook vul ik regelmatig de schappen bij als er nieuwe producten worden geleverd en laad ik de vrachtwagens in en uit.

      2. Wat maakt het dat je jouw werkzaamheden zo leuk vindt?
        Ik heb er een hekel aan om de hele dag stil te zitten en hier ben ik de hele dag lekker bezig. Er is altijd genoeg te doen! In het magazijn werken veel jonge mensen dus het is ook nog eens gezellig. 

      3. Waarom ben je trots om voor Haarspullen.nl te werken?
        Haarspullen.nl heeft ambitie en is altijd op zoek naar nieuwe, slimme oplossingen. Hierdoor is het nooit saai en blijf iedereen gemotiveerd. Daarnaast is de sfeer ook top en doen we regelmatig leuke dingen met elkaar.


      Natuurlijk werken er nog veel meer leuke mensen bij Haarspullen.nl. Wil je meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan de over ons pagina!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »