• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 8 Maart 2021

      Mr & Mrs Tannie - nieuw bij Haarspullen!

      Maak kennis met Mr & Mrs Tannie! De producten van Mr & Mrs Tannie biedt je een kans om een bruine, zonovergoten, glanzende huid te hebben zonder dat je een minuut in de zon hebt gezeten. De Poolside Ready collectie bevat verschillende self tan producten - en producten waarmee je je huid het beste kunt voorbereiden op het zelf bruin proces. De resultaten zijn uniek en don’t worry, deze zelfbruiner heeft geen ‘typische zelf-bruin geur’ ;)

       

      Wat is Mr & Mrs Tannie?

      Het luxe merk Mr & Mrs Tannie biedt zelfbruiningsproducten die de huid een bruine, glanzende look geven. Daarnaast kun je ook verzorgingsproducten ter voorbereiding vinden in het assortiment, voor een optimaal resultaat. Kwaliteit en beleving staat bij Mr & Mrs Tannie voorop. Alle producten zijn vegan, cruelty free, streak free en geven een bovenverwachting mooi resultaat. Mr & Mrs Tannie is ontstaan door liefde voor de zon en de Amalfikust in Italië. Naast de topkwaliteit van de producten geven de producten je een luxe, glamorous, speelse vibe. En staat self-care voorop!

       

      Welke producten zitten in de Poolside Ready collectie van Mr & Mrs Tannie?

      De self tan collectie bestaat uit negen superfijne producten. De collectie bevat naast (ofcourse) self tan producten ook verzorgingsproducten voor de huid. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de zelfbruiner, maar de voorzorg is ook essentieel voor je tan. Alle producten zijn geschikt voor ieder huidtype, de huidskleur die ontstaat hangt helemaal af van het aantal keren dat je het product aanbrengt. 

      We hebben alle  producten van de Poolside Ready Collectie hieronder voor je op een rijtje gezet:

      Mr & Mrs Tannie Self Tan Lotion - Deze vegan zelfbruiner geeft je huid een extra bruine teint met een stralende, zachte uitstraling. De zelfbruiner vlekt niet en is verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals Shea Butter.

      Mr & Mrs Tannie Whipped Tan Mousse - De self tan mousse creëert een langdurige zongebruinde huid. De mousse is extra glowy, maar heeft een natuurlijk resultaat. Een aantal key-ingrediënten zijn: Aloë Vera, Jojoba olie en DHA.  

      Mr & Mrs Tannie Clear Tan Mist - Dit is een bronzing mist voor een natuurlijk ogende, vlekkeloze bruine kleur en stralende gladde huid. Het is een spray waarbij de bruine teint zich na een tijdje onthult. Hydraterende Aloë Vera en verzorgende Jojoba-olie zorgen voor een stralende huid.

      Mr & Mrs Tannie Face Tan Water - De formule van de Face Tan Water is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en decolleté. De Face Tan Water zorgt voor een stralend, egaal zonovergoten gezicht. Met de voedende key-ingrediënten zoals Jojoba olie en rozenwater wordt de huid ook intens verzorgd. 

      Mr & Mrs Tannie 24H Tan Serum - Het 24H Tan serum is speciaal voor je gezicht en decolleté. De zelfbruiner heeft een glanzende finish en een super natuurlijke teint. Het tan serum bevat ook een aantal heerlijke ingrediënten: Aloë Vera, Jojoba olie & hyaluronzuur. 

      Mr & Mrs Tannie Foamy Body Butter - De Foamy Body Butter is ook een zelfbruiner, maar zijn main goal is jouw huid verzorgen. Dit is essentieel voor een optimale glanzende, smooth zon bruine huid - die extra lang blijft zitten. Gebruik de Body Butter dagelijks om de gebruinde huid te behouden en verzorgen. De formule met Aloë Vera en Jojoba Olie zijn een must voor je huid.

      Mr & Mrs Tannie Exfoliating Shower Gel - De shower gel is de basis voordat je zelfbruiner aanbrengt. Het reinigt de huid en verwijdert oude huidcellen. Een clean skin zorgt voor een langer, intenser resultaat van de zelfbruiner. De Exfoliating Shower Gel laat je huid glanzen en is verrijkt met Shea Butter, Aloe Vera en AHA-zuur. 

      Mr & Mrs Tannie Exfoliating Mitt - De Tannie Exfoliating Mitt reinigt de huid mild en verwijdert oude huidcellen. Dit zorgt voor een glanzende egale huid en teint langer zichtbaar resultaat. 

      Mr & Mrs Tannie Self Tan Mitt - Met de handige Self Tan Mitt kun je gemakkelijk de zelfbruiner op je lichaam aanbrengen. Met de Self Tan Mitt creëer je een egaal resultaat, zonder enige vlekken. En je maakt je handen niet vies, ofcourse!

       

      Wat is kenmerkend aan Mr & Mrs Tannie?

      De resultaten van  Mr & Mrs Tannie producten zijn fantastisch. De producten zijn verrijkt met de beste ingrediënten, waardoor de producten super vriendelijk zijn voor de (gevoelige) huid. De producten van Mr & Mrs Tannie geeft je huid de gewenste goudbruine teint met daarover een natuurlijke glans. En: zonder vlekken! Mr & Mrs Tannie heeft nog een aantal belangrijke eigenschappen die de producten een absolute must maken: 

      • Mr & Mrs Tannie is 100% vegan.
      • Also: Cruelty free.
      • Mr & Mrs Tannie producten zijn Streak-Free, dit betekent dat de zelfbruiner geen lelijke strepen achterlaat op je huid. 
      • De producten creëren geen vlekken.
      • De self tan producten bevatten DHA (dihydroxyacetone), dit is een natuurlijk zelf-bruin middel dat heel vriendelijk is voor de huid. 
      • Het mooie resultaat blijft 4-10 dagen, maar je kunt natuurlijk bijkleuren wanneer je wilt!
      • De kleurtint wordt bepaald door het aantal keren dat je het product aanbrengt
      • De Mr & Mrs Tannie producten zijn verrijkt met allerlei natuurlijke, voedende ingrediënten: Aloë Vera, Jojoba olie, Shea butter. 
      • De mitt’s zijn uitwasbaar op 30 graden. 

       

      Hoe werkt Mr & Mrs self tan?

      De producten van Mr & Mrs Tannie bevatten DHA (een soort suiker). Het is zacht voor de huid en werkt door in wisselwerking te staan ​​met het eiwit van de huidcellen in de bovenste, dode huidlaag. De interactie met het eiwit van de huid kleurt de buitenste huidlaag in een stralende, natuurlijke bruine kleur. Zo kun jij genieten van een natuurlijke bruine kleur op je lichaam. 

       

      Waar moet ik beginnen met zelfbruiner?

      Het ‘zelf-bruin proces’ is eigenlijk super makkelijk. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden als je een optimaal resultaat wil behalen. De stappen staan hieronder:

      • Als eerste: het maakt niet uit wanneer je zelfbruiner aanbrengt, maar zorg er altijd voor dat je de huid goed voorbereid. Zo is een gehydrateerde huid ontzettend belangrijk. Daarnaast moet de huid ook goed gereinigd worden. 
      • Tijd voor een douche! Reinig je huid en verwijder dode huidcellen me de Mr & Mrs Tannie Exfoliating Shower Gel in combinatie met de Mr & Mrs Tannie Exfoliating Mitt. 
      • Welke zelfbruiner wil jij? Voor de Self Tan Lotion, of de Whipped Tan Mousse? Of ga je enkel voor een kleurtje op het gezicht met de Face Tan Water. Anyway - je kunt de zelfbruiner gemakkelijk aanbrengen met de Mr & Mrs Tannie Self Tan Mitt. Daarmee wordt de zelfbruiner egaal, natuurlijk en netjes aangebracht.  
      • Als je de zelfbruiner aanbrengt is het de beste manier om rondjes te maken en zo de ‘handschoen’ over je huid te vegen. 
      • Hoe breng je zelfbruiner aan op je rug? Dit blijft een lastige kwestie, maar het is zeker te doen. Je moet alleen jezelf in wat lastige posities plaatsen. 

       

      Hoe lang blijft zelfbruiner van Mr & Mrs Tannie zitten? 

      Iedereen zijn huid is natuurlijk verschillend, waardoor ook bij iedereen de huidcellen verschillend vervellen. Hierdoor zal ook bij iedereen de zelfbruiner anders vervagen. De bruine kleur zal ongeveer 4-10 dagen behouden blijven. Dit verschilt dus per huid en ook aan de diepte van de kleur. Je kunt zelf de kleur opbouwen, dus gebruik de zelfbruiner opnieuw zodra de gewenste kleur verdwijnt!

       

      Kan ik zelfbruiner van Mr & Mrs Tannie ook te lang laten zitten? 

      Nee, de zelfbruiner van Mr & Mrs Tannie kan je niet te lang laten zitten. Je huid kan namelijk maar een bepaalde hoeveelheid van de bruinings stoffen opnemen, waardoor je dus nooit veel te bruin wordt. Zorg dus altijd dat je voldoende zelfbruiner op je huid aanbrengt om je huid te bedekken.  

        

      Welke zelfbruiner kan ik het beste gebruiken voor mijn gezicht? 

      Altijd spannend, een zelfbruiner voor het gezicht. Je wilt natuurlijk geen vlekken en al helemaal geen lijn bij de kaaklijn, waar de 'oude' huidskleur tevoorschijn komt. Met Mr & Mrs Tannie kun je voor twee opties gaan: de Face Tan Water of de 24H Tan Serum. De Face Tan Water is een niet-getinte toner die de huid geleidelijk een mooi kleurtje geeft, voor een sun-kissed gezicht en decolleté. De Tan Water bevat Jojoba Olie en rozenwater en breng je aan met een wattenschijfje. Het serum heeft ook een niet-getinte formule die de huid ook geleidelijk bruin maakt. Het serum verhelpt fijne lijntjes en bevat Aloë Vera, Hyaluronzuur en Jojoba Olie. Je kunt het serum meenemen in je avond- en/of ochtendroutine voor een prachtige bruine teint.  

       

      Is zelfbruiner beter dan bruin worden van de zon? 

      Ja zeker! Zelfbruiner is veel beter voor de huid dan bruin worden door de zon. Bij het bruin worden van de zon stel je je namelijk bloot aan UV-straling, en dit vergroot de kans op huidkanker. Dat is bij self tan niet zo. De zelfbruiners van Mr & Mrs Tannie hebben namelijk een perfecte combinatie van vochtinbrengende ingrediënten en DHA (een soort suiker). Het is zacht voor de huid en werkt door in wisselwerking te staan ​​met het eiwit van de huidcellen in de bovenste, dode huidlaag. Door de interactie met het eiwit van de huid kleurt de huid tot een natuurlijke bruine, stralende kleur zonder de kans op beschadiging van de huid.

       

      Hoe zorg ik ervoor dat de zelfbruiner niet vlekt of afgeeft? 

      Heb je een feestje en wil je supergraag die witte jurk aan? Gelukkig krijg je van de producten van Mr & Mrs Tannie geen vlekken en geeft het product ook niet af. Zo heb jij nooit meer last van vlekken in je lakens of kleren.  

       

      Vervaagt de zelfbruiner van Mr & Mrs Tannie in het zwembad? 

      Als je gaat zwemmen in een zwembad waar chloor in zit zul je zien dat je gouden gloed iets afneemt. Water en chloor zorgen er namelijk beide voor dat je huid wat droger wordt, hierdoor gaan je huidcellen sneller vervellen. Door je huid goed te hydrateren is de kans al kleiner dat de zelfbruiner vervaagd. Is je zelfbruiner wel iets vervaagd na het zwemmen? Geen zorgen! Breng gewoon een nieuw laagje aan, en zo heb je meteen weer je gouden gloed terug.  

       

      Wat is de geur van de zelfbruiners van Mr & Mrs Tannie? 

      De meeste zelfbruiners hebben een typische geur, maar de zelfbruiners van Mr & Mrs Tannie hebben dat niet! Per product is de geur anders. Zo ruikt de één weer bloemiger als de ander, maar geen van de producten van Mr & Mrs Tannie heeft die typische self tan geur.  

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »