• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 27 Maart 2024

      Neutraliseren, verfrissen of transformeren: met Chroma ID haarmaskers kan het allemaal!

      Iedereen weet dat het kleuren van je haar best wel een proces is. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen het haarverf aanschaffen. Zo zijn er talloze extra’s die je kunt aanschaffen, je moet je haar op een andere manier wassen en daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je kleur niet na een tijdje vervaagt. Maar geef de moed nu niet op, want Chroma ID van Schwarzkopf got you! 

       

      Chroma ID is een tijdelijk kleuraanbrengend masker, met diepe verzorging voor het haar. Zo verfrist, neutraliseert of transformeert het niet alleen je haarkleur, maar zorgt het er ook nog eens voor dat je haar straalt als nooit tevoren! Wil jij weten waarom Chroma ID zo geschikt is voor jou? Lees dan snel verder! 

       

      Een vernieuwing waar je haar naar verlangt

      Chroma ID is een tijdelijke kleuring in de vorm van een haarmasker. In het haarmasker zit ook een unieke bonding formule, wat ervoor zorgt dat je haar intensief verzorgd wordt, gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt. De zoutarme formule zorgt er ook nog eens voor dat het kleurpigment nog beter wordt opgenomen in je haar, waardoor de kleur nog stralender wordt. Het voedende effect zorgt ervoor dat een conditioner of extra behandeling niet meer nodig is na het kleuren. Mega handig dus.

      De Chroma ID kleurmaskers zijn op te delen in drie categorieën:

      • Kleurverfrissing - voor het verfrissen van je huidige haarkleur
      • Neutraliseren - voor het neutraliseren van je blonde lokken
      • Kleurtransformatie - voor als je een totaal nieuwe experimenterende kleur wilt testen

       

      Hoe neutraliseer ik mijn blonde lokken?

      Met de verbeterde Chroma ID heb je de keuze uit wel vijf verfijnde tinten om de gele gloed van je blonde haar te neutraliseren en je lokken te transformeren tot perfectie. Wij hebben ze even kort voor je op een rijtje gezet:

      • Frosted Lavender - een lila-kleurig masker dat jouw geblondeerde en lichte tinten een stralende boost geeft!
      • Platinum Grey - een grijsachtige tint die perfect is voor lichtere haartinten!
      • Pearl Silver - een parelkleurig masker dat de kleur neutraliseert en tegelijkertijd een prachtige tint achterlaat!
      • Dusty Pink - een krachtige rooskleurig masker dat de gele goed neutraliseert!
      • Beige Sand - laat een prachtige champagne blonde tint achter en is ideaal voor lichtblond haar!

       

      Mijn haarkleur is toe aan verfrissing!

      Voor iedereen met haar tussen donker blond en donkerbruin, biedt de verbeterde Chroma ID een enorme keuze aan verfrissende kleuropties, om je mooie haarkleur die extra boost te geven! Van Glazed Caramel voor een warme karamelkleurige tint tot Ruby Red voor intens donkerrood. De keuze is reuze! Raw Cacao geeft donkerbruin haar nieuw leven met een chocoladekleurig masker terwijl de Bright Copperje koperkleurige lokken weer verfrissen en laten stralen. Ontdek de magische wereld van haarkleuring & verzorging in 1 met de vernieuwde Chroma ID!

       

      Wat als ik mijn haar helemaal wil transformeren?

      Voor iedereen die durft te experimenteren met je haar, biedt Chroma ID kleuren zoals Rood, Roze, Blauw of Paars. Voor het meest opvallende resultaat wordt geblondeerd haar aanbevolen. De Clear variant, met zijn intense voeding en prachtige glans, voegt een extra dimensie toe tussen behandelingen door. Mix en match kleuren uit het Chroma ID assortiment om jouw unieke haarkleur te creëren. 

       

      Hoe gebruik ik een Chroma ID haarmasker? 

      1. Was je haar met een fijne shampoo, zoals de Bonacure Color Freeze Shampooof de All Blondes Rich Shampoo en maak het haar handdoekdroog. 
      2. Gebruik beschermende handschoenen om te voorkomen dat er vlekken op je handen en nagels komen. 
      3. Breng het Chroma ID haarmasker royaal aan op de lengtes en punten. 

       

      Tip van ons: Kam het eventueel daarna door om het masker gelijkmatig te verspreiden. Laat het haarmasker 10 minuten intrekken. Spoel het masker vervolgens grondig  uit. Door de Bonding technologie is het gebruik van een conditioner niet nodig 

       

      Waar kan ik terecht voor al mijn vragen over Chroma ID?

      Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde transformatie, Chroma ID biedt de vrijheid om te experimenteren met levendige kleuren zonder concessies te doen aan de gezondheid van je haar. Shop jouw Chroma ID bij Haarspullen.nl en neem gerust contact met ons op, om raad te vragen aan onze experts! Stuur ons een mailtje via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren! Happy haircare!

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »