• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 25 April 2021

   NEW | Attitude Living - het veiligste baby en kind merk!

   Voor je little-one wil je natuurlijk het allerbeste. Hierbij hoort ook: gezonde natuurlijke babyverzorgingsproducten. “Het liefst zonder parfum en met gezonde ingrediënten”. Het vriendelijke merk ‘Attitude’ gaat net even een stapje verder als het gaat om gezondheid voor de baby en de planeet. Attitude heeft een duidelijke missie en visie omtrent het verbeteren van de gezondheid van het gezin en de planeet. Maak kennis met de babyverzorging van Attitude!

    

   Wie is Attitude Living?

   Het Canadese bedrijf Attitude Living is opgezet in 2005 door Jean-Francois Bernier en Benoît Lord. JF en Benoît Lord hadden het ambitieuze doel om met Attitude huishoud en selfcare producten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op het milieu en de gezondheid van het lichaam. Dat betekent dat elk product een unieke ingrediënten formule heeft zonder enige schadelijke ingrediënten zoals kankerverwekkende chemicaliën, mutagene stoffen en hormoon regelaars. Alle producten van Attitude zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op mineralen en planten. 

   De filosofie achter Attitude is gebaseerd op de families van de oprichters. Om de missie en visie van Attitude tot leven te brengen willen de oprichters van Attitude de ontwikkeling van de producten zo dicht mogelijk bij hen zelf houden. Daarom ontwikkelen  ze (met een team) de producten nog steeds zelf van begin tot eind in eigen laboratorium.

   Inmiddels heeft Attitude verschillende certificaten mogen ontvangen en worden de producten wereldwijd verkocht. Maar Attitude is nog lang niet klaar met het ontwikkelen van producten en projecten die bijdragen aan een gezondere leefstijl en een beter milieu.    Waar staat Attitude Living voor?

   Clean products, less plastic, and more trees — that's our attitude, is de missie van Attitude. Attitude gaat in de markt van huishoud en persoonlijke verzorging producten net even een stapje verder dan vele andere bedrijvn  als het gaat om gezondheid en milieuvriendelijkheid. Attitude ziet dat er in de markt nog veel gebruik wordt gemaakt van schadelijke chemicaliën. Attitude ondergaat vele wetenschappelijke onderzoeken om ervoor te zorgen dat de producten die Attitude in de markt brengt schoon zijn voor het menselijk lichaam en de planeet. De verschillende certificaten die Attitude in haar bezit heeft en projecten waar Attitude aan meedoet, tonen aan dat Attitude niet alleen vriendelijk is, maar ook daadwerkelijk iets toevoegt aan het verbeteren van de gezondheid van de mens en planeet. 

    

   Reduce, Re-use, Recycle – and Reforest to help protect the planet, is de visie van Attitude. De verpakkingen van Attitude zijn eco-vriendelijk, recyclebaar en hervulbaar. Om ‘Reforest’ te bewerkstelligen heeft Attitude samen met 2 andere grote non profit organisaties een project opgestart, met als doel om meer bomen te planten.    Welke certificeringen heeft Attitude Living allemaal?

   Het aantal (en soort) certificaten dat Attitude heeft ontvangen, is één van de dingen die Attitude uniek maakt in de markt van huishouding en selfcare producten. Dit is welverdiend, want Attitude doet er alles aan om milieuvriendelijk en schoon te zijn. Ze hebben al 1000 ingrediënten vermeden die schadelijk zijn voor de mens, maar wel veel gebruikt worden. 

   We hebben de grootste certificaten voor je op een rijtje gezet: 

   EWG VERIFIED™ - Dit betekent dat de producten van Attitude vrij zijn van ingrediënten die EWG op de ‘zwarte lijst’ heeft staan. Oftewel ingrediënten waar EWG zich zorgen over maakt. Hoewel steeds meer onderzoeken aantonen dat vele chemicaliën op de lijst van EWG gevolgen hebben op de gezondheid worden de ingrediënten nog steeds legaal toegevoegd aan de meeste producten. Attitude onderscheid zichzelf hiervan.

   ECOLOGO® - ECOLOGO® (ook bekend als Environmental Choice) staat voor toewijding van Attitude om impact op het milieu te verminderen. Het logo geeft aan dat de huishoudproducten en persoonlijke verzorging producten van Attitude uitgebreide wetenschappelijke testen hebben ondergaan om te voldoen aan strenge milieu prestatienormen. Het voldoen aan deze strenge milieu prestatienormen betekent dat Attitude een bijdrage levert aan het verminderen van de impact op het milieu. 

   PETA Beauty Without Bunnies - Attitude geloofd dat selfcare niet ten koste mag gaan van dieren. Het PETA Beauty Without Bunnies certificaat bewijst dat geen van de producten van Attitude verbonden is aan het testen op dieren of dierlijke ingrediënten. Attitude is 100% cruelty free en vegan. 

    

   Wat doen ze allemaal voor de natuur?

   BUY A PRODUCT PLANT A TREE. Dat is deel van de missie van Attitude om de aarde in de toekomst duurzamer en gezonder te maken. Attitude is samen met de organisaties Eden Reforestation en One Tree een project gestart. Attitude heeft (samen met de reforest organisaties) mogelijk gemaakt dat voor elk product dat word verkocht een nieuwe boom word geplant in de gebieden: Madagascar, Népal, Haïti, Indonesië, Mozambique, Honduras, Guatamala, Kenia, Canada en de US. 
   Zijn de producten van Attitude Living op enige manier schadelijk voor mijn baby?

   De producten van Attitude bevatten geen schadelijke ingrediënten. Dit is overigens een doel van Attitude “gezond voor het gezin”. Attitude is ook geschikt voor de gevoelige babyhuid. Alle producten zijn gebaseerd op plantaardige en minerale ingrediënten. De ingrediënten formules worden zorgvuldig onderzocht en bevatten daarom geen kankerverwekkende chemicaliën, mutagene hormoon regelaars. Daarnaast zijn de natuurlijke babyproducten 100% vegan, animal friendly, hypoallergeen. 

   Nog even de kenmerken van de natuurlijke babyverzorging op een rijtje: 

   • 100% vegan
   • dierproef vriendelijk en PETA-gecertificeerd
   • 100% Natuurlijk
   • CO2-Neutraal en van duurzame bron
   • EcoLogo bekroond
   • Vrij van kankerverwekkende ingrediënten
   • Vrij van hormoonverstoorders
   • Biologisch afbreekbaar
   • Hypoallergeen
   • Getest door onafhankelijke laboratoria
   • In een recyclebare verpakking   Heeft Attitude Living ook natuurlijke babyverzorging?

   De babyverzorging van Attitude is 100% natuurlijk. De vele certificaten die Attitude heeft ontvangen tonen aan dat Attitude natuurlijke producten ontwikkeld. Dat niet alleen, het is natuurlijk en allemaal dermatologisch getest. Dus er is zelfs gekeken naar natuurlijke ingrediënten die eventueel schadelijk kunnen zijn voor de kleintjes, deze zijn natuurlijk achterwege gelaten. Het is dus niet alleen natuurlijk, het is ook nog eens 100% veilig in gebruik! 


   Heeft Attitude Living ook babyverzorging zonder parfum?

   De meeste baby&kids producten van Attitude zijn parfumvrij. Vooral de producten die het meest in contact komen met de gevoelige babyhuid zijn parfumvrij. Overigens is de parfum in de overige producten volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en niet schadelijk voor de babyhuid. Verder in het artikel kun je meer informatie vinden over waar de natuurlijke parfums vandaan komen. 

    

   Wat is de beste baby shampoo uit het assortiment van Attitude? 

   De beste shampoo uit het assortiment van Attitude is de Baby Leaves 2 in 1 Shampoo. Deze shampoo is een shampoo en body wash in één. Door de shampoo wordt de tere huid van de baby gevoed en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De shampoo/bodywash bevat alleen hypoallergene ingrediënten, oftewel het is officieel EWG goedgekeurd. 100% veilig, 100% vrij van schadelijke ingrediënten en parfumvrij.  

   Attitude 2in1 Shampoo Peer/Nectar

    

   Welke natuurlijke babyverzorging is geschikt voor de extra gevoelige babyhuid? 

   Heeft jouw baby last van een extra gevoelige huid? Dan raden wij voor jou aan om de babyverzorging aan te schaffen die vrij is van parfum. De Baby Leaves 2 in 1 Shampoo en/of de Baby Leaves 2 in 1 Foaming Wash is dan ideaal. Deze producten sluiten naadloos aan bij de baby met een  gevoelige babyhuid. Allebei de producten bevatten geen schadelijke stoffen en zijn parfumvrij.  

    

   Heeft Attitude ook natuurlijke en schadelijk vrije billencreme voor mijn baby? 

   Ja! Dat is de Baby Leaves Luier Zink Crème.Dit is een natuurlijke billenbalsem. Deze luiercream bevat natuurlijke zink die de billen van je baby drooghouden. Deze billencream is hypoallergeen en bestaat alleen maar uit natuurlijke ingrediënten en voorkomt luieruitslag omdat er een beschermend laagje om de babybillen komen. 

   Attitude Luier Zink Creme   Waar komt de geur vandaan die in de babyverzorging zit? 

   Heb je die heerlijke geur al geroken die in de producten van de babyverzorging zit? Lekker hé? Maar waar komt deze geur vandaan? De geur komt door de toegevoegde extracten van peer, nectar, watermeloen ect. Hierdoor gaan de producten dus zo lekker ruiken. De geur is volledig natuurlijk en de manier die gebruikt is om deze geur te krijgen is ook op een onschadelijke manier verkregen. Bij het verkrijgen van de natuurlijke geur is dus geen chemisch proces gebruikt.
   Heeft Attitude ook shampoos voor (oudere) kinderen? 

   Ja zeker! Ook voor de oudere kinderen heeft Attitude shampoos. Dat zijn namelijk de Little Leaves 2 in 1 Shampoo Vanille & Peer en de Little Leaves 2 in 1 Shampoo Watermeloen & Kokos. Deze shampoos bevatten heerlijke geuren van Vanille & Peer en Watermeloen & Kokos, wat het douchen een stuk lekkerder maakt!  Ook handig is dat het 2 in 1 formules zijn. Kids hebben geen tijd voor al die verzorging, ze willen gewoon graag spelen onder de douche. Daar is rekening mee gehouden, en dat is mooi om te zien!

    

   Heeft Attitude ook zonnebrandcream voor mijn baby? 

   Ook heeft Attitude zonnebrandcrème voor jouw baby! Namelijk: Baby Zonnebrandcrème SPF 30  100% mineraal - Parfum Vrij, Baby Zonnebrandcrème SPF 30 - 100% mineraal - Vanille bloesem en de Baby Gezicht en Lippen SPF30 - Parfum Vrij. Door gebruik van de zonnebrandcreme van Attitude wordt je kleintje niet alleen beschermt tegen overmatige zonnestralen, ze worden ook beschermd tegen schadelijke, kankerverwekkende ingrediënten.  

    

   Is de zonnebrandcream van Attitude ook natuurlijk? 

   Ja! Ook de zonnebrandcrèmes van Attitude zijn natuurlijk. Ook alle zonnebrandcrèmes bevatten geen schadelijke stoffen. Dat maakt deze zonnebrandcrèmes perfect voor de tere huid van de baby. Er zijn de volgende varianten beschikbaar:

    

    

   Zoals je leest heeft het team van Attitude overal aan gedacht. Zelfs aan eventuele natuurlijke ingrediënten die schadelijk kunnen zijn. Attitude is niet voor niets wereldwijd zo razend populair! 

   100% Attitude betekent 100% veilig!

    

   Welke Attitude babyverzorging en kinderverzorging hebben jullie allemaal op dit moment?

    

   Attitude Baby leaves(voor de baby)   Attitude Little leaves (voor kids)   Er komen echter nog meer prachtige producten aan voor baby, mama en papa! Een tipje van de sluier...100% veilige baby wasmiddelen en 100% veilige mom to be’s verwennerij!

   News & updates

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »