• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 27 Augustus 2021

      NIEUW: Schwarzkopf Goodbye Orange!

      Voor alle donkere blondines & brunettes onder ons heeft Schwarzkopf Professional Goodbye Orange ontwikkeld. Het is een sterk gepigmenteerde shampoo die ongewenste oranje en rode tinten sterk neutraliseert. De Goodbye Orange shampoo zorgt ervoor dat je binnen één wasbeurt de intensiteit van je haarkleur terugkrijgt. Door middel van de toegevoegde Fiber Bonding Technologie van Schwarzkopf Professional biedt de shampoo extra versterking. Zonder een prijzige verfbeurt die je haar eventueel beschadigd creëer je met de Goodbye Orange Shampoo verbazingwekkende resultaten. Meer weten over Schwarzkopf Goodbye Orange? Hieronder hebben we alles wat je moet weten over de shampoo voor je op een rijtje gezet. 

       

      “Dedicated to next level neutralisation” - Schwarzkopf Professional

       

      Alles wat je moet weten over Goodbye Orange

      Misschien ben je niet 100% tevreden met de kleurtinten van je haar. Maar net niet ontevreden genoeg om (nóg) een afspraak te maken bij de kapper. Zo ontstaat er in blonde haren vaak een ongewenste gele ondertoon. En in bruin haar vaak warmere, rode of oranje tinten. En om deze rode/oranje tinten te verwijderen en de intensiteit van je haarkleur weer terug te krijgen is Goodbye Orange ontwikkeld. Zonder veel moeite creëer je met de shampoo een intense koele haarkleur. 

       

      Goodbye Orange

      De gepigmenteerde shampoo is geschikt voor mensen met donkerblond tot donkerbruin haar. Je kunt de shampoo gebruiken voor volledige neutralisatie (in dit geval gebruik je hem vaker). Maar je kunt de shampoo ook gebruiken als 'onderhoud' tussen kappersbeurten door. We hebben alle eigenschappen van de neutraliserende shampoo op een rijtje gezet: 

      • Bevat de nieuwe Fiber Bonding Technologie
      • pH level van 4.5 
      • Verzorgend
      • Milde reiniging
      • Geschikt voor geverfd en natuurlijk haar
      • Tegen oranje/rode gloed
      • Blauwe shampoo 
      • Vrij van SLS en SLES sulfaten 
      • Bevat een kleurbehoudende functie 
      • Vrij van dierlijke ingrediënten

       

      Fiber Bond Technologie

      Schwarzkopf Professional onderscheidt door middel van een geavanceerde technologie. De Bonding Technologie zet de kapperswereld op zijn kop. Deze technologie is ook toegepast aan de Goodbye Orange shampoo. De Hair Bond technologie beschermt het haar tegen beschadiging. De technologie van Schwarzkopf balanceert de haarbruggen. De haarbruggen worden vaak beschadigd door verfbeurten of gebrek aan verzorging. De Bonding Technologie voorkomt dit, door de haarbruggen juist te versterken. Door de haarbruggen te versterken verbinden haarvezels, wat resulteert in verminderde haarbreuk. Oftewel; je verbetert en beschermt de conditie van je haar op kort en langer termijn.

       

      Het resultaat van Goodbye Orange

      De combinatie van de blauwe en groene pigmenten die de Goodbye Orange shampoo bevat, neutraliseert ongewenste warme tinten in het haar. Als je de shampoo op donkerblond tot donkerbruin haar aanbrengt worden rode en oranje tinten geneutraliseerd. Hierdoor krijgt het haar een diepere, koelere kleur. Daarnaast heeft de formule van de de Goodbye Orange shampoo een pH level van 4.5, dit creëert het langdurige resultaat. Plus een unieke Bonding Technologie die het haar versterkt en de conditie verbetert.

      Je hebt zelf invloed op het resultaat van de No Orange shampoo. Dit hangt af van hoe frequent je de shampoo gebruikt en hoelang je het laat intrekken. Maar één ding is zeker, de shampoo neutraliseert ongewenste (rode en oranje) kleurtinten, terwijl je haar mild wordt gereinigd.

       

      Het gebruik van Goodbye Orange

      Breng de shampoo ongeveer twee keer per week aan. Hoe vaak je de shampoo gebruikt hangt ook af van welk resultaat je wilt behalen. Laat de shampoo vervolgens tot 5 minuten intrekken en spoel het grondig uit. Voor het beste resultaat kun je het best geen andere shampoo gebruiken direct na het gebruik van de Goodbye Orange shampoo. Het is daarnaast handig om handschoenen te dragen tijdens het wassen. De shampoo heeft namelijk een blauwe kleur en dit kan vlekken veroorzaken.

       

      Natuurlijke ingrediënten in Goodbye Orange

      De Goodbye Orange Shampoo heeft een verzorgende functie. De formule bevat onder andere castor olie. Een heerlijke olie die positieve invloed heeft op het haar. Castor olie wordt ook wel ‘wonderolie’ genoemd. Castorolie is een natuurlijke olie die het haar intens verzorgt. Het haar wordt soepel gehouden, waardoor beschadiging en haarbreuk verminderen. Daarnaast ondersteunt castor olie de haargroei en creëert de olie volume en glans. 

       

      Goodbye Orange VS Goodbye Yellow

      Naast de Goodbye Orange Shampoo heeft Schwarzkopf ook een Goodbye Yellow Shampoo ontwikkeld. Er zitten verschillen in de shampoo (of beter gezegd, voor wie de shampoo bedoeld is). Goodbye Yellow is voor blonder haar, blondines hebben vaak last van gele ondertonen. De Goodbye Yellow Shampoo is dan ook paars van kleur. Donkerder haar bevat vaak rode/oranje ondertonen. De Goodbye Orange Shampoo is blauw van kleur. Om kleuren te neutraliseren heb je de juiste formule nodig. Dus even in het kort: 

      • Goodbye Orange
        • Blauwe Shampoo
        • Voor donkere basissen
        • Tegen rode/oranje kleurtinten.
      • Goodbye Yellow
        • Paarse Shampoo
        • Voor lichtere basissen
        • Tegen gele kleurtinten. 

      Kun je de de Schwarzkopf Goodbye shampoo’s combineren? Jazeker, je kunt ze prima combineren!

       

      Je shopt de Goodbye Orange & Goodbye Yellow voordelig op Haarspullen.nl:

      Goodbye Orange - van €19,95 voor €15,95, -20%!

      Goodbye Yellow - van €19,95 voor €15,95, -20%!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »