• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 25 Juni 2023

   Onmisbare beauty items op een festival

   In deze blog gaan we het hebben over onmisbare festival items, en items die overbodig zijn om mee te nemen! Met deze tips zit jij sws save, want goede voorbereiding is het halve werk. Zo kun jij je 100% focussen op feesten in plaats van zorgen maken!

    

   Wat is handig om mee te nemen naar een festival?

   Allereerst moet je iets meenemen waar je je spullen in kunt doen, denk bijvoorbeeld aan een heuptasje of een schoudertas. Met een heuptasje heb jij jouw belangrijkste spullen ten alle tijde dichtbij je. En van het heuptasje gaan we direct naar hét onmisbare item bij een meerdaags festival: droogshampooDroogshampoo is het ideale item om vet haar tegen te gaan en opnieuw volume te creëren. Met een droogshampoo zit jouw haar altijd goed.

   Op nummer 2 staat een mini-deo. Je wilt natuurijk voorkomen dat jouw buurvrouw flauwvalt als jij met je armen in de lucht staat te feesten. Na een dag in beweging, kunnen de oksels wel wat verfrissing gebruiken. Zo'n mini-deo past ook superhandig in je heuptasje, de kleine verpakking neemt niet veel ruimte in beslag. 

   Elastiekjes zijn onmisbare festival items, je raakt ze altijd kwijt. Zorg ervoor dat je een paar bij de hand hebt. Bekijk onze haarelastiekjes voor trendy items!

   Bescherm jezelf ook goed tegen de zon met zonnebrand, een hoed/pet en een zonnebril. Een zonnebril is ook een superleuk accessoire. Als de zon schijnt is het heel chill om een zonnebril bij je te hebben, ook al schijnt de zon niet. No problem, want de vibe is altijd leuk met een zonnebril op een festival.

   Last but not least, een powerbank. Niet alleen fijn om ten alle tijde bereikbaar te zijn, ook fijn als je kiekjes kunt maken wanneer je daar zin in hebt. Neem het snoertje van je oplader mee en laadt van tevoren de powerbank goed op. 

    

   Tips voor een goede voorbereiding 

   Zoals je al hebt gelezen, voorbereiding is het halve werk. Erg belangrijk dus:

   Tip 1: Zorg ervoor dat je je make-up goed op je gezicht aanbrengt, zodat het de hele dag goed blijft zitten. Neem hier wat langer de tijd voor dan normaal en gebruik setting een spray.

   Tip 2: Bedenk je outfit al ruim van tevoren. Niemand heeft zin om die ochtend nog te stressen over zijn of haar outfit.

   Tip 3: Ga de avond van tevoren op tijd naar bed voor een goede nachtrust. Zodat je niet super moe naar het festival gaat.

   Tip 4: Smeer goed zonnebrand op, voordat je de deur uitgaat. Zo'n dag in de zon, je verbrand dan sneller dan je denkt! Wij hebben ook handige klein-verpakkingen Zonnebrand in ons assortiment, wat zo mee kan in de heuptas!

   Tip 5: Pak van tevoren al je tasje in, dan weet je zeker dat je alle festival items bij de hand hebt en niet allerlei dingen vergeet.

    

   Overbodig om mee te nemen naar een festival

   Sommige festival items kunnen overbodig zijn om mee te nemen naar een festival. Dit neemt veel plek in beslag. Denk bijvoorbeeld aan een blikje drinken. Het is handig dat je altijd drinken bij je hebt, maar meestal pakken de beveiligers dat bij het begin al van je af. Op het festival zelf is genoeg drinken te krijgen. Ook een hele fles parfum is overbodig om mee te nemen, dit neemt enorm veel ruimte in beslag. Een oplossing zou een tester of een mini flesje kunnen zijn. Je hebt toch parfum bij je, maar verspilt bijna geen ruimte. Een grote borstel is ook overdreven om mee te nemen. De kleine Tangle Teezer is dé perfecte oplossing. Pak je tas met de echte benodigdheden en geen prullaria. 

   News & updates

   Recente artikelen