• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Maandag 18 December 2020

   Ontdek nu de allernieuwste zilvershampoo: More Haircare!

   Maak kennis met More Haircare zilvershampoo! Of je nou blond, grijs of bruin haar met blonde lokken hebt - More Haircare helpt je bij je struggles. Kerstavond of een verjaardagsfeestje wordt toch helemaal compleet, zodra je haar goed zit? Vooral in tijden als deze mogen we onszelf echt wel verwennen met een prachtige look (en hiervoor hoeven we niet persé iets speciaals gepland te hebben hoor). Weg met die gele gloed in onze haren en let’s shine met de beste zilvershampoo: More Haircare!

    

   More Haircare

   ''Pff, de zoveelste zilvershampoo die ik tegenkom'', horen wij je al denken. Wij begrijpen goed dat een zilvershampoo gewoon moet doen wat 'ie belooft: die gele gloed moet eruit. Met een hoge concentratie aan violetpigment, haalt More Haircare de gele toon eruit. Nee, laten we dat even anders verwoorden, die haalt More Haircare er zéker uit én meer! Zo heeft de More Zilvershampoo verzorgende ingrediënten waardoor je haren niet zullen uitdrogen. 

   ''Bij de zilvershampoo die ik normaal gesproken gebruik, moet ik mijzelf bezighouden, omdat het intrekken vaak wat langer duurt. Ik scheer dan even mijn benen of ik verzin even iets anders wat de tijd doodt. Met de zilvershampoo van More Haircare merkte ik dat ik mijn scheermes voorlopig kon laten liggen; 2 minuten laten intrekken en klaar! Het proces van intrekken is heel kort en dat vind ik zo handig, omdat het echt tijdbesparend is. Toen ik eenmaal klaar was, was het resultaat het volgende wat mij verblufte!’’ – Romy.

   No nonsense, alleen kwaliteit

   Zoals Romy aangeeft, is naast de tijdbesparing het resultaat het bijzondere aan More Haircare. More Haircare vindt het belangrijk dat het voor jou werkt; no nonsense, alleen kwaliteit. En: het is voor iedereen toegankelijk dankzij de lage prijs!

    

   Silver #1 en Extreme Silver #4

   ''Oké, maar nu zie ik twee varianten van More Haircare. Welke zal ik nu halen?’’ More Haircare zilvershampoo komt in twee varianten; de More Haircare No Yellow Shampoo #1 en de More Haircare Extreme No Yellow Shampoo #4.

   Wil je voor een verzorgende zilvershampoo gaan, kies dan voor More Haircare No Yellow Shampoo #1. Deze paarse shampoo haalt de gele gloed eruit én zorgt er voor dat je haar niet uitdroogt. Dat is natuurlijk fijn, want de meeste zilvershampoo’s staan bekend om het uitdrogende effect. Met nr. #1 ben je helemaal safe wat betreft droog haar!

   Kan je ook wel wat tijd besparen, net zoals Romy? Ga dan voor More Haircare Extreme No Yellow Shampoo #4. Deze beschikt over een hogere concentratie aan violetpigment dan Silver Shampoo #1. Even twee minuten in laten trekken en voilà; weg gele gloed! Ook deze shampoo beschikt over een verzorgend effect, zoals de nr. #1, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

    

   Groot, maar ook klein

   De zilvershampoo’s van More Haircare komen in verschillende formaten; een normale (250ml), maar ook een travelsize verpakking (100 ml). Ben je gek op de More Haircare zilvershampoo, maar is de normale verpakking niet zo ideaal om mee te nemen op vakantie? Neem dan de travelsize More Haircare No Yellow Shampoo #1 of travel-size Extreme No Yellow Shampoo #4!

   Waar het bij More Haircare vooral om draait, is het vinden van een zilvershampoo die voor jouw haar het werk doet. Door de verzorgende eigenschappen en de effectieve werking van de gele gloed verwijderen zou je deze zilvershampoo zelfs beter kunnen noemen dan de Fudge en Fanola, the best of both worlds! Ontdek het, probeer het uit en ervaar het resultaat zelf. Weet je het echt even niet en ontvang je graag onze hulp bij het kiezen van de perfecte zilvershampoo? Wij helpen je graag op weg! Neem telefonisch contact met ons op, stuur ons een mailtje of kom gerust langs bij ons pick-up point in Zwolle.

    

   En vergeet niet: More Haircare; no nonsense, alleen kwaliteit! ;)

   News & updates

   Recente artikelen