• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 27 Juli 2023

      R-TWO: Jouw redder in nood bij beschadigd haar

      SOS beschadigt haar! Heb jij last van beschadigd haar door bijvoorbeeld het stylen, verven of bleken van je haar? De Schwarzkopf producten zijn jouw redder in nood. De nieuwe R-TWO lijn zorgt ervoor dat jouw haar weer gaat stralen, want dan ga jij dit automatisch ook. Dankzij de nieuwe dubbel bonding techniek wordt het haar super snel hersteld zodat je binnen no-time weer kunt genieten van gezonde lokken.  

       

      Het ultieme herstel van je haar: Healthy hair, yes we care!  

      Het is geen geheim dat ons haar dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende vormen van schade, zoals styling, vervuiling en chemische behandelingen. Deze factoren kunnen ons haar dof, breekbaar en levenloos maken. Gelukkig kun je in geval van nood rekenen op Schwarzkopf. De nieuwe R-TWO-lijn heeft een nieuw tijdperk van haarverzorging ingeluid. Deze producten zijn speciaal ontworpen om haar te herstellen en te verjongen, zodat het zijn natuurlijke schoonheid en veerkracht terugkrijgt. - En nee, dit klinkt niet te mooi om waar te zijn! - De lijn bestaat uit verschillende producten die speciaal ontwikkeld zijn met een gebalanceerde ph. Door de nieuwe formule van de Schwarzkopf Bonacure R-TWO lijn geven de producten de perfecte hoeveelheid voeding aan het haar, zodat het haar niet vettig wordt. De formules van de producten zitten vol met extra verzorgende ingrediënten. Deze ingrediënten maken zich vast aan de zwakkere delen van het haar, zodat het haar oppervlak weer glad, gelijkmatig en sterk wordt. Gezond haar is iets wat we allemaal willen. Wanneer het haar er gezond uitziet, zit het namelijk een stuk beter en hebben we minder kans op een bad hair day. Met de producten van R-TWO is dit mogelijk. Ben jij al benieuwd geworden naar hun geheim?

       

      Kun jij een geheim bewaren?

      Super snel beschadigd haar herstellen? We snappen dat je denkt: ‘Dit is te mooi om waar te zijn’. Schwarzkopf doet al jaren wat ze beloven, dus nu ook. Wat er dan in de producten zit waardoor het haar zo snel herstelt? En wat Schwarzkopf R-TWO zo bijzonder maakt? Het antwoord zit hem in de technologie die gebruikt wordt voor deze lijn. Schwarzkopf Bonacure R-TWO is de eerste SOS instant repair lijn die ernstig beschadigd haar in TWEE eenvoudige stappen weer herstelt naar de oorsprong van het haar. De producten herbouwen het haar van binnenuit en maken elke haarvezel sterker. Bovendien wordt het haar beschermd tegen toekomstige herhaalde stress.

      Met Schwarzkopf R-TWO geef je je haar verzorgingsroutine een enorme boost. Begin met het aanbrengen van de Schwarzkopf R-TWO Shampoo op het haar. Deze shampoo reinigt het haar op een milde wijze en bereidt het haar voor op de volgende stap.De inwendige werking en het beschermende schild rond de haarvezel verminderen haarbreuk en zichtbare tekenen van gespleten haarpunten. Hierdoor wordt het haar een stuk sterker! De Sealer is anti-pluis en werkt hitte beschermend. Tegelijkertijd geeft de sealer het haar een prachtige glans zodat jij kunt shinen! Je haalt het beste uit de producten naar boven door deze in duo's te gebruiken. Zo kun je de Sealer perfect in combinatie met de Restoring Essenceof de Resetting Shampoo gebruiken. De shampoo is een perfecte match met de Rescuing Treatment!

       

      Gelijk resultaat? Duh! 

      Als we last hebben van beschadigd haar, hebben we niet veel geduld en willen we gelijk resultaat zien bij het gebruik van nieuwe producten. Of je gelijk stralend haar hebt na gebruik van de R-TWO producten? Ja natuurlijk, door de producten in duo's te gebruiken herstellen ze het haar nog sneller en krijg jij nog sneller stralend haar. Perfect dus voor iedereen die niet zoveel geduld heeft. ;) Wat  kun je verwachten na het gebruik van Schwarzkopf R-TWO? Bereid je voor op zichtbare resultaten! Je haar zal er gezonder, glanzender en veerkrachtiger uitzien. De R-TWO-formule werkt diep in op de haarvezels, herstelt beschadigd haar en geeft het een nieuwe start. Ook wordt het haar beschermd tegen chemische behandelingen en  beschermen de producten het haar tegen hitte. Nu kun je zorgeloos je haren stylen zonder je druk te maken om haarbeschadiging, en dat scheelt weer een hele hoop grijze haren in de toekomst! 

      News & updates

      Recente artikelen