• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 29 Januari 2023

      Say goodbye to bad hair habits

      Inmiddels zitten we alweer een tijdje in het nieuwe jaar, maar wat ons betreft wordt dit een jaar om jouw haren in topconditie te krijgen! Dus we gaan voor gezond, glanzen en mooi haar. Ik hoor je al zeggen; ‘’ dat klinkt lekker makkelijk’’, maar het hoeft echt helemaal niet zoveel moeite te kosten. Het is tijd om afscheid te nemen van een aantal ‘Bad Habits’!

      TIP 1 | VERMIJD HET BORSTELEN VAN NAT HAAR

      Wanneer je haren nat zijn, is het ook gelijk het meest kwetsbaar. Als je het dan borstelt, is de kans het grootst dat je jouw haren beschadigt. And we don’t want that! Terwijl je conditioner in je haar doet, kun je voorzichtig eventuele knopen eruit halen met je handen. Wacht daarna tot je haar droog is en daarna kun je jouw haren veilig borstelen!

      Product: The Insiders Kiss Of Life Shampoo

      TIP 2 | NIET SLAPEN MET NAT HAAR

      As we know now, nat haar is dus extra kwetsbaar. Er zijn veel mensen die voor het slapen nog gaan douchen en dus met nat haar het bed in duiken. In je slaap beweeg je veel en dat veroorzaakt wrijving. Deze wrijving is niet goed voor het haar en beschadigd het nog meer! Ga dus niet slapen met naar haar, maar zorg voor je gaat slapen dat je haar droog is. 

      TIP 3 | GEBRUIK GEEN BADSTOFFEN HANDDOEK

      Een handdoek van badstof is prima om te gebruiken voor het afdrogen van je lichaam, maar wist je dat je deze beter niet voor je haar kunt gebruiken? Badstof is ruw van structuur en veroorzaakt wrijving, waardoor je haar kan beschadigen. Instead, gebruik een microvezel handdoek die je haar niet uitdroogt en beschadigt! 

      Product: The Insiders Curl Crush Towel

      TIP 4 | BESCHERMING TEGEN DE ZON

      We weten allemaal wel (als het goed is) dat het belangrijk is om je huid te beschermen tegen UV-straling. Maar wist je ook dat je haar beschermd moet worden tegen de zon? Je haar kan hierdoor namelijk beschadigd raken en droogt het haar uit. Ga dus niet de zon in zonder je haar te beschermen tegen de UV-straling. 

      Product: Goldwell Sun Protection

      TIP 5 | GEBRUIK EEN HITTEBESCHERMER

      We gaan nog even door op het gebied van warmte, want naast de zon zijn er natuurlijk nog andere hittebronnen die je haar kunnen beschadigen. We all love stylingtools. Althans, de meesten onder ons. Maar die stijltang, föhn en krultang are not your hairs best friend. Vergeet daarom niet om een hittebescherming te gebruiken. 

      Product: CHI Iron Guard Spray

      TIP 6 | TOUPEREN

      WE LOVE VOLUME. Maar niet als dat ten koste gaat van je haar! Dus wat we willen is heel veel volume, maar geen beschadigd haar. Klinkt perfect toch? Touperen is daarom niet echt een optie. Het terug kammen van je haren kan er voor zorgen dat het haar beschadigd of zelfs breekt. Wij raden je daarom liever aan om gebruik te maken van een volume poeder of texture spray. Met een paar producten (die ook nog eens een stuk meer verzorging bieden) heb jij toch die volume boost! Je voegt naast volume ook nog eens meer textuur en grip toe, waardoor jouw haren bij de aanzet flink meer volume krijgen. 

      Product: Schwarzkopf Dust It

      TIP 7 | VERZORGING, VERZORGING EN NOG MEER VERZORGING

      We can’t say it enough, blijf je haren goed verzorgen! Of je nou gezond haar hebt of niet, het is altijd belangrijk om je haren af en toe wat extra liefde te geven. Goede verzorging is hét ingrediënt voor gezond en stralend haar. Verwen je haar af en toe met een voedend masker en vergeet niet om regelmatig een conditioner toe te voegen aan jouw haircare routine.

      Product: K18 Repair Hair Mask 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »