• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 20 Februari 2023

      Schwarzkopf Expert Inge vertelt over Clean Beauty

      Clean Beauty - wat betekent dit nou precies & waarom is het zo goed voor je haren? Expert Inge van Schwarzkopf Professional vertelt je alles over dit onderwerp en wat het voor jou kan betekenen!

       

      Even een korte break uit de uitleg van Inge! Heb jij onze tijdelijk actie al gezien?

       

      Je ontvangt een GRATIS shopper bij één van deze luxe sets:

       

      De shopper is gerecycled van 7 plastic flessen! OP=OP

       

      Wat is Clean Beauty? 

      Clean beauty combineert het beste van twee werelden: je draagt je steentje bij aan een duurzamere wereld terwijl je je haar verzorgt met de best presterende producten en de nieuwste innovaties op het gebied van haarverzorging. Mooi van binnen en van buiten. Clean Beauty producten bevatten geen synthetische en chemische ingrediënten. Dit zijn ingrediënten die een schadelijke impact kunnen hebben op het milieu. 

       

      Schwarzkopf Professional heeft afgelopen jaar de Bonacure lijn vernieuwd en is nu geheel vegan & clean beauty. Het heet niet voor niks: Bonacure Clean Performance. Hierbij is Schwarzkopf Professional nog een stap verder gegaan dan enkel naar de ingrediënten te kijken. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, de formules zijn 100% vegan en de producten zijn voor een groot gedeelte biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de conditioners snel uitspoelbaar om zo ook nog eens tot wel 50% minder water te gebruiken om het product af te spoelen. Natuurlijk zijn de producten vrij van synthetische en chemische ingrediënten. Zo zitten er geen sulfaten*, parabenen, siliconen, minerale oliën, phtalaten, microplastics en kunstmatige kleurstoffen in de producten.

      *Vrij van Sodium Lauryl Sulfaat & Sodium Laureth Sulfaat.

       

      Wat is de impact van Clean Beauty op je haar?

      Wanneer je voor het eerst gaat switchen naar een Clean Beauty product zoals Bonacure Clean Performance, kan je haar de eerste paar wasbeurten wat droger en ruwer aanvoelen wanneer het nat is (niet wanneer het droog is!). Dit is een volkomen normaal proces en is een soort overgangsfase waar je haar doorheen gaat, omdat je eerst producten gebruikte waar wel schadelijke en chemische ingrediënten in zaten waar je haar aan gewend was. Zie het als een soort detox periode van je haar. Na een aantal wasbeurten krijgt het haar zijn natuurlijke glans en beweging terug, blijft je styling langer zitten, hoef je je haar minder vaak te wassen. Daarnaast krijgen natuurlijke krullen een mooiere krultekening en bounce, en wil je nooit meer wat anders! 

       

      Bonacure Clean Performance 

      Bonacure Clean Performance in dé verzorgingslijn van Schwarzkopf Professional met zeven verschillende lijnen om een passende routine te kunnen bieden voor elk haartype & haarbehoefte. Het kiezen tussen vegan & Clean Beauty producten of professionele haarverzorging is dus voorgoed voorbij. De BC Clean Performance producten bevatten een formule met Vegan Care Complex en is een unieke innovatie met haarindentieke aminozuurketens en Proteo-lipiden. Het Vegan Care Complex zorgt ervoor dat alle natuurlijke voedingsstoffen van het haar en de hoofdhuid optimaal behouden blijven en beschadigingen van de vezellaag en schubbenlaag tot bijna in natuurlijke perfectie hersteld worden. Hierdoor krijgt het haar zijn natuurlijke beweging, elasticiteit en glans terug. Je haar voelt weer als nieuw!

       

      Jouw haarbehoefte vervullen

      Elke Bonacure Clean Performance lijn geeft je een professionele oplossing voor elke wens en haarbehoefte. Van het geven van een diepe, langdurige hydratatie en glans aan dof haar tot het creëren van volume in fijn haar of dik en weerbarstig haar makkelijk handelbaar, glad en glanzend maken. Alles wat je nodig hebt voor een op maat gemaakte verzorging vind je binnen de Bonacure Clean Performance range. Een goede verzorging is de basis van mooi haar. Met de juiste verzorgingsproducten en routine, afgestemd op jouw persoonlijke haarbehoeften, haal je het beste uit je haar. Kleurresultaten blijven maximaal behouden maar ook de haarkwaliteit blijft maximaal gewaarborgd. Kies daarom voor de Bonacure Clean Performance lijn die bij je past:

       

      Bonacure Frizz Away- voor stug, weerbarstig en pluizig haar
      Met Babassu-olie, voor een tot 72 uur durend anti-kroes effect voor alle haartypes, inclusief krullen.

       

      Bonacure Repair Rescue - voor beschadigd haar 
      Met Arginine, om onmiddellijk 3 jaar aan beschadiging om te keren in slechts één toepassing.

       

      Bonacure Color Freeze - voor gekleurde en opgelichte lokken 
      Met pH 4.5, om de haarstructuur opnieuw in evenwicht te brengen tot een optimaal pH-niveau en de haarkleur te beschermen met bijna geen vervaging.

       

      Bonacure Moisture Kick - voor normaal tot droog haar 
      Me Glycerol, om het haar tot 48 uur lang gehydrateerd te laten voelen.

       

      Bonacure Volume Boost - voor fijn haar 
      Met Creatine, zorgt voor meer volume met tot 48 uur lang en voller haargevoel.

       

      Bonacure Clean Balance - voor alle haartypes
      Met Tocoferol, om product resten grondig te verwijderen en het haar te beschermen tegen vervuiling.

       

      Bonacure Time Restore - voor matuur en breekbaar haar 
      Mete Q10+, om het haar te helpen beschermen tegen de zichtbare tekenen van veroudering** en onmiddellijke zachtheid en glans te creëren.

      **Wanneer Time Restore Shampoo en Conditioner in combinatie worden gebruikt.

       

      Tot slot nog een aantal tips van Expert Inge: 

      • Gebruik altijd een conditioner: Zo geef je je haar extra verzorging en bescherming tegen deze zware periode, de winter, voor je haar. 
      • Gebruik elke week een voedende treatment: in de wintermaanden is diepe verzorging voor je haar erg belangrijk om uitdroging te voorkomen en je haarkwaliteit te verbeteren. Gebruik bijvoorbeeld de Moisture Kick Treatment voor extra hydratatie.

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »