• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 25 Maart 2021

   Schwarzkopf Igora: nieuwe look - dezelfde formule

   Wees nieuwsgierig. Wees bewust. Wees jij. Igora wil meer met minder. Met deze insteek heeft het haarverf merk van Schwarzkopf vernieuwde verpakkingen ontwikkeld. De fijne haarverf producten van Igora Royal hebben nu een vernieuwde, duurzame verpakking. De unieke ingrediënten formule is gelukkig wél nog steeds hetzelfde. De verpakking heeft een gemoderniseerde uitstraling. En de verpakkingen bestaan nu uit 100% gerecycled materiaal. Dit scheelt 350 ton aluminium, 80 ton minder plastic en 340 ton karton per jaar. 

    

   Wat is veranderd aan Igora Royal?

   Kwaliteit van de haarkleuring producten staat bij Igora Royal voorop. Igora Royal is van de buitenkant misschien compleet veranderd, maar van de ‘binnenkant’ kun je dezelfde unieke, vertrouwde formule verwachten. Deze belangrijke kenmerken veranderen niet:

   • Natuurgetrouwe kleurresultaten
   • Betrouwbare, egale heldere kleur
   • Ultiem kleurbehoud
   • Holistisch portfolio voor elke kleurservice 

   Met de werking van de haarverf producten was natuurlijk niks mis. Daarentegen wil Schwarzkopf duurzamer zijn. De verpakkingen zijn veranderd in uitstraling en nu gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarmee bespaard Igora Royal 770 ton materiaal per jaar. 

   Daarnast is het kleurengamma van Igora Royal een klein beetje gewijzigd. Igora bestond voorheen uit 13 reeksen. Hierdoor ontstaan subgroepen met meer dan 140 verschillende haarverf kleurtinten. Igora Royal’s hoofdlijn (de bekende rode blok verpakkingen) blijft de kernlijn. Daarnaast zijn er nog een aantal sublijnen, namelijk: IGORA ROYAL Highlifts, IGORA ROYAL Fashion Lights, IGORA ROYAL Absolutes, IGORA ROYAL Silver Whites, IGORA Color10 en IGORA Vario Blond.

    

   Hoe is Igora Royal duurzamer geworden?

   WEES GROEN. WEES BEWUST. WEES MEER MET MINDER”

   Met duurzaamheid als streven heeft Igora zonder de 'binnenkant', die unieke formule, te veranderen de verpakkingen een duurzame boost gegeven! Igora heeft gekeken naar hoe ze duurzaam van meer minder kunnen maken. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled, duurzaam materiaal. Iedere Igora haarkleur lijn maakt nu gebruik van: 

   • 100% gerecycled aluminium - voor de tube
    Dat scheelt 350 ton nieuw aluminium per jaar*
    Dit zijn +/- 58 olifanten
   • 100% gerecycled plastic - voor het dopje
    Dat scheelt 80 ton nieuw plastic per jaar*
    Dit zijn +/- 110 VW Kevers
   • Min. 92% gerecycled karton - voor de vouwdoos
    Dat scheelt 340 ton nieuw nieuw papier per jaar*
    Dit zijn +/- 27 Londense dubbeldekkers

   *gebaseerd op verkoophoeveelheden voor het volledige jaar 2019.

    

   Is de inhoud van Igora hetzelfde gebleven? 

   Ja! De vertrouwde inhoud van Igora is hetzelfde gebleven. Alle kleuren hebben nog steeds dezelfde krachtige kleurprestaties. Igora Royal blijft goede kleur prestaties leveren dankzij de iconische formule. Je bent altijd verzekerd van een natuurlijk resultaat, tot 100% dekking en een enorme kleurintensiteit. De Igora Royal High Definition-Technologie beschikt zelf over een high-definition kleuren pigment matrix voor de beste resultaten. Kortom met Igora heb je nog steeds de beste kleur prestaties. 

    

   Wat is er veranderd aan de kleurgamma van Igora? 

   Door de nieuwe verpakkingen zijn sommige kleuren niet meer beschikbaar. Daarom hebben wij de veranderingen in de kleurgamma hieronder voor jou neergezet:  

   • 6 nieuwe lichtere trendkleuren
    • 9-140, 9-460, 9-470, 7-140, 7-460, 7-470 
   • 7 Ageblends beste presterende kleuren toegevoegd aan het Absolutes assortiment
    • 9-560, 8-01, 8-140, 7-560, 7-710, 6-460  
   • Delisting van andere Ageblends
    • 8-07, 6-560, 6-07 
   • Delisting Absolutes
    • 9-10, 7-40, 5-70, 4-50, 4-70, 4-80, 4-90 

   Daarnaast is het assortiment aangescherpt en zijn er een aantal kleuren gedelist. Meer informatie kun je vinden op de productpagina van de haarverf.

    

   Hoe ziet de Igora Royal productlijn eruit na de relaunch? 

   Igora Royal heeft verschillende productlijnen namelijk, waarbij Igora Royal de kernlijn is. Maar IGORA heeft meer lijnen:

   Igora Royal 
   Deze lijn is de ultieme professionele permanente haarkleuring. Hierdoor heb je garandeert een gehele dekking en perfecte egalisatie, zelfs op poreus haar. De dekking is langhoudend en de kleurmogelijkheden zijn eindeloos doordat alle kleuren mengbaar zijn. Ook is de haarkleuring nog eens verzorgend voor je haar. Deze innovatieve combinatie geeft intensieve kleuren en een mooie, gezonde glans. Bovendien kent het ook een ultieme grijsdekking. 

   Igora Royal Absolutes 
   Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met 80% tot 100% grijs/wit haar. De Igora Royal Absolutes Color is verkrijgbaar in maar liefst 24 intense kleuren. Deze Igora haarverf geeft 100% grijsdekking én intensere fashionable kleuren. Igora Absolutes Color geeft ook extra verzorging voor matuur haar door middel van Pro-Age-Complex die Silliamine en Collageen bevat. 

   Igora Royal Highlifts 
   Deze lijn is de eerste blonde kleuring met het Fibre Bond Technology van Schwarzkopf om haarbreuk tegen te gaan. Dit complex zit ook in de FibrePlex producten en zorgt ervoor dat de bruggen in je haar sterker worden en haarbreuk tijdens én na de behandeling wordt gereduceerd. Geeft de koelste blond resultaten ooit van Igora Royal. De Schwarzkopf Igora Royal HighLifts 12-serie licht tot wel 5 niveaus op en de Schwarzkopf Igora Royal HighLifts 10-serie licht tot wel 4 niveaus op. 

   Igora Royal Silver Whites 
   Deze lijn biedt de perfecte oplossing voor een uitstekende dekking en egale kleurresultaten op meer dan 50% wit haar zonder vermenging. Doordat de lijn Color Crystal Complex bevat wordt de kleur opgesloten in het haar met intense en langdurige kleurresultaten. Miracle tree proteïnen bouwen de haarstructuur van binnenuit weer op en versterken het haar.   

   Igora Royal Fashion Lights 
   Deze lijn is gemaakt om het haar in een kleurproces op te lichten en in te kleuren, zonder te blonderen. Hierdoor ontstaan prachtige heldere blonde kleurresultaten die het haar een ongelooflijke glans geven. Deze lijn is ideaal voor het creëren van highlights en effecten. Elke Fashion Lights kan tot 5 niveaus opliften en zal intense contrasten leveren, zelfs op een pre-gekleurde of donkere basis.

   Daarnaast hebben wij nog meer lijnen van IGORA, we verwijzen je hiervoor graag door naar de categoriepagina van Igora, waar je alle producten en informatie kunt vinden. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over Schwarzkopf Igora? 

   Heb jij nog een vraag over de nieuwe verpakking van Schwarzkopf Igora? Of heb jij nog een vraag over de producten van Schwarzkopf Igora? Wij helpen jou! Je kan ons altijd mailen via [email protected], hier proberen wij zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, hier zijn wij te bereiken binnen de kantooruren.  

   News & updates

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »