• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 20 Januari 2022

      Skincare trends 2022 - bekijk ze alle 6!

      De huid is ons visitekaartje, een belangrijk, mooi en uniek orgaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om je huid te verzorgen en een mooi resultaat te bereiken. Maar... welke huidverzorgingsproducten heb je nu écht nodig? In deze blog kom jij erachter welke skincare producten belangrijk zijn en vooral welke ingrediënten jouw huid nodig heeft. Gezichtsverzorging is de basis van een gezonde huid. De volgende skincare trends zijn razend populair in 2022! Maak dit jaar ook goede voornemens voor een nog gezondere en stralendere huid. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! :)


       

      Skincare trend 1: Collageen!

      Collageen is dé skincare trend om een jonge, gezonde en glanzende huid te krijgen. Maar wat is collageen en wat doet het met je huid? Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam aanwezig is. Collageen zorgt voor veerkracht en stevigheid van de huid. Vanaf je 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor ontstaan er langzamerhand rimpeltjes, maar ook zal de huid als het ware meer gaan hangen. Vitamine C is een populair huidverzorging ingrediënt. Vitamine C is namelijk bijzonder effectief tegen rimpels en een grove, doffe huid textuur. Daarnaast gaat het verlies van de stevigheid door huidveroudering en zonschade tegen. Kortom, het zorgt ervoor dat je huid gaat stralen! Wij raden daarom absoluut de Sunkissed Skin Collagen & Vitamin C Firming Serum aan om te gebruiken tijdens jouw skincare routine! Dit serum stimuleert de productie van collageen. 


       

      Skincare trend 2: Bye Bye Maskné 

      Heb jij last van een geïrriteerde huid, meer puistjes, een droge huid en/of schilfers door het dragen van een mondkapje? Steeds meer mensen ervaren sinds het regelmatig dragen van een mondmasker dat de huid onzuiver wordt. Deze trend wordt ook wel ‘'maskné'’ genoemd. Hoe ontstaat maskné en hoe voorkom je het? Mondkapjes kunnen wrijving veroorzaken op de plekken waar het kapje direct op de huid drukt. Daarnaast zorgen mondkapjes voor een afgesloten omgeving waar zweet en zout niet goed weg kunnen. Dit kan resulteren in gevoeligheid, een schilferige huid of puistjes. Deze combinatie van wrijving en ophoping verergert huidirritatie. Wat is de oplossing tegen een maskne? Daar kunnen we heel kort over zijn, reinigen! Wanneer je make-up draagt is het vanzelfsprekend om de huid goed te reinigen, maar ook als je geen make-up draagt is het belangrijk om jouw gezicht goed te reinigen. Zodat opgebouwd zout, zweet en vuil goed verwijderd worden. Hieronder staan de meest populaire gezichtsreinigingsproducten en voor welke huidtype de reiniger geschikt is:  


       

      Skincare trend 3: Glowy Skin 

      We zijn inmiddels alweer een tijdje gewend aan de koude en gure najaarsmaanden, maar toch kan het een hele opgave zijn om jouw huid op de juiste manier te verzorgen. Heb je nou een droge huid of toch meer een vette huid? Gezichtsverzorging is heel belangrijk en daarvoor heb je een goede dagcrème nodig. Varens Beaute Vitamin C & E Gezichtsverzorging is een echte aanrader! Jouw huid zal stralen als nooit tevoren! De Varens Beauté gezichtsverzorging bevat vitamine C en E. Vitamine C beschermt de huid en de vitamine E voedt, beschermt en hydrateert. Ook kalmeert het de huid en helpt het de huid met sneller herstellen. We love it! 


       

      Skincare trend 4: Duurzame skincare 

      Ieder jaar wordt het belangrijker, duurzame producten. Doe jij al mee? Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar er worden vaak schadelijke stoffen toegevoegd aan skincare producten. Deze ingrediënten worden opgenomen door je huid en komen zo ook in je lichaam terecht. Daarnaast maken veel merken gebruik van microplastics, die je zo door bijvoorbeeld het doucheputje of de wasbak spoelt en welke uiteindelijk ook in de zee terecht komen. Genoeg redenen dus om daar eens wat bewuster bij stil te staan! Op Haarspullen.nl vind jij meerdere duurzame skincare producten, waaronder Naïf. Naïf werkt elke dag aan hun missie namelijk: zo natuurlijk mogelijk te zijn in alles wat ze zeggen, doen en creëren. Van natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen, natuurlijke distributie… just natural! 

      Naïf is heel bewust en eerlijk over de productie van de verpakkingen en de natuurlijke ingrediënten die ze gebruiken. Hiervoor kiest Naïf voor de meest natuurlijke, maar ook zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Naïf tubes zijn gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet. Wist je dat… per 200 ml tube 64 gram plastic bespaart. Ook is Naïf vegan en cruelty free! 

      Happy Soaps, de naam zegt het al: een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Alle producten van Happy Soaps zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor de producten gebruikt Happy Soaps namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. 

      Dr. Hauschka gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen in de producten. Dus geen chemische stoffen op je huid! Fijn toch?! Dr. Hauschka helpt je huid op eigen kracht gezond en mooi te blijven. Voor reiniging, versterking, verzorging en zelfs make-up. 

      Varens Beauté biedt hoogwaardige bio- en natuurlijke formules aan van huidverzorgingsproducten. De ingrediënten zijn 99% van natuurlijke oorsprong en vegan. Bovendien zijn de producten gecertificeerd Cosmos Organic. 

       

      Skincare trend 5: Ice, ice, ice

      Skin icing! Ijsklontjes is hét beauty wondermiddel en raad eens... het enige wat je nodig hebt is een ijsklontje en een doekje. Easy peasy! Plaats een ijsklontje in een doekje en beweeg dit vervolgens met een ronddraaiende beweging over je gezicht. Skin icing koelt de huid af, neemt roodheid weg en houdt de huid gehydrateerd. En dat is niet het enige: ook helpt elke dag een ijsblokje op je gezicht voor een goede bloedsomloop en laat het een frisse uitstraling achter waardoor je meer wakker lijkt. Voor mensen met huidproblemen ook echt een aanrader! Ben jij al onderweg naar de vriezer?! 

       

      Skincare trend 6: SPF! 

      SPF staat voor Sun Protection Factor. Of het nu regent, bewolkt is of de zon schijnt, UV-stralen zijn er 365 dagen in het jaar. Iedere dag jouw huid beschermen tegen UV-stralen is erg belangrijk. Daarom raden wij aan om Naïf Face Sunscreen SPF30 toe te voegen aan jouw skincare. Niet alleen het gezicht heeft SPF nodig, wanneer de huid blootgesteld wordt aan de UV-stralen is het belangrijk om je huid in te smeren met een Sun Protection. Bekijk de meerdere varianten van Attitude en kom erachter welke zonnebrandcrème geschikt is voor jouw huidtype. De producten van Naïf en Attitude met SPF voorkomen veranderingen in de huid zoals: vorming van rimpels, maar ook pigmentatie van de huid en afbraak van collageen. Allemaal zaken waar we niks mee te maken willen hebben! 

      Het is aan te raden om de crème met SPF goed te verdelen en gelijkmatig aan te brengen. Bij veel zonuren overdag, zowel in de zomer als de winter, is het raadzaam om de SPF crème vaker aan te brengen om zo de huid optimaal te blijven beschermen.

       

      Heb jij nog vragen? Ons team staat altijd voor je klaar. Je kan ons altijd bellen of mailen voor al je vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op 038-4582584 (maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). En je kan ons mailen via [email protected].

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »