• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Woensdag 28 Juni 2022

      Tiktok trends met zelfbruiner

      Zelfbruiners: helemaal hot! Want geef eerlijk toe: wie wil nou niet binnen no-time een mooi bruin kleurtje? Je hebt via Tiktok vast wel eens filmpjes voorbij zien komen over hoe zelfbruiner verkeerd is gegaan, verschillende trends & zelfbruining routines. In deze blog gaan we in op een aantal leuke trends van Tiktok die je met de zelfbruiner kunt doen. Van faux freckles tot aan babypoeder gebruiken na je zelfbruiner (ja, echt!). Je leest het allemaal in deze blog!

       

      Faux freckles met zelfbruiner

      Sproeten zijn één van de zeven schoonheden. De één houdt ervan en de ander niet. Gevalletje: degene met stijl haar wil graag krullen, en andersom. Sommige mensen willen graag van hun sproetjes af en doen er alles aan om dit te verbergen met foundation, anderen omarmen het. Maar wat nu als je helemaal geen sproetjes hebt, maar dit wel héél graag wilt? Hier is maar een antwoord op: faux freckles! Dé tiktok trend van het moment. Met zelfbruiner kun je namelijk, op een natuurlijke manier (als je het goed doet ;)), zelf sproetjes maken. Met zelfbruiner kun je de sproetjes niet zomaar uitvegen en ze blijven vaak een paar dagen zitten. Maar welke zelfbruiner past het beste bij je en hoe pas je sproeten toe met een zelfbruiner? Eerst gaan we uitleggen hoe je dit kunt toepassen! Lees gauw verder:

       

      Om zelf sproeten te maken met een zelfbruiner heb je alleen een make-up kwast, de zelfbruiner zelf en wat moed nodig om prachtige sproeten te creëren. Reinig als eerste je gezicht goed, zo haal je alle dode huidcellen weg. Daarna kun je beginnen aan de zelfbruiner en de make-up kwast. Tip: gebruik een stippling brush naar keuze. Stip vervolgens de zelfbruiner heel voorzichtig op je gezicht. Pas op: doe niet teveel zelfbruiner op je kwast en begin rustig. Ben je niet tevreden? Dan kun je altijd nog iets meer zelfbruiner toevoegen. Als je dit gedaan hebt laat je je gezicht minimaal 1 tot 2 uur drogen voordat je iets anders op je gezicht gebruikt. Als je je gezicht voldoende laat drogen, geeft dit de zelfbruiner genoeg tijd om de kleur goed in te werken. Nu heb je je eigen prachtige sproetjes gecreëerd. Hier kun je minimaal twee dagen van genieten. Heerlijk! Natuurlijk hangt dit wel af van hoe vaak je je gezicht wast. 

       

      Benieuwd naar een aantal van onze favoriete zelfbruiners? Zo geeft de Mr & Mrs Tannie Self Tan Lotion eengetinte en zachte huid! Deze lotion kan perfect zijn voor het maken van sproetjes en bereikt een natuurlijke sunkissed teint! 

      Voor een prachtige natuurlijke zomerse glow is Sunkissed Light Medium Gradual Tan ook perfect! Voor beginners kan dit ook gemakkelijk zijn en bovendien nog een betaalbare prijs!

       

      Met een zelfbruiner kun je niet alleen sproetjes maken, maar ook big, plumpy lips creëren. Lees gauw verder hoe je dit kunt doen!

       

      Big, plumpy lips met zelfbruiner

      Big plumpy lips krijgen, zelfs als je geen make-up draagt? Dat is wat iedereen wilt! Deze TikTok-hack is een nieuwe trend geworden. Een leuke techniek zonder lip fillers of lipliner nodig te hebben. Zelfbruiner is het geheim om de big, plumpy lips te creëren! Maar hoe werkt dit dan? 

      Allereerst zorg je ervoor dat je lippen goed schoon zijn voordat je begint. Kijk daarna altijd of je de zelfbruiner kunt gebruiken op je gezicht, om nare irritaties of uitslag te voorkomen. Doe een beetje zelfbruiner in een bakje en dip vervolgens met een klein kwastje (zoals een kwastje voor de wenkbrauwen of lippen) hierin. Als je dit gedaan hebt, kun je met dit kleine kwastje je lippen gaan omlijnen, oftewel contouren. Zorg er wel voor dat dit een strak lijntje is. Is het misgegaan of ben je net wat uitgeschoten? Geen probleem! Je kunt dit makkelijk oplossen door met een wattenstaafje dit weg te vegen. Laat daarna de zelfbruiner goed opdrogen, doe dit minimaal 2 uur en was het daarna voorzichtig van je lippen af. Doordat je de zelfbruiner goed laat opdrogen, zul je een beter resultaat krijgen. 

       

      Wat is het resultaat? Prachtige, natuurlijke en voller ogende lippen! Het is het wachten zeker waard! Maar dit is niet de enige briljante TikTok-hack. Je kunt niet alleen je lippen contouren met de zelfbruiner, maar ook kan je je gezicht contouren met zelfbruiner:

       

      Face contouring met zelfbruiner

      Dankzij de looks van Kim Kardashian zijn niet alleen de big, plumpy lips een trend. Contouring was destijds ook een grote trend. 6 jaar later en de trend bestaat nog steeds, gelukkig. Ben je niet helemaal goed in het aanbrengen van je contour elke ochtend of vind je het gewoon teveel tijd kosten? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing! Namelijk face contouring met zelfbruiner, handig he? Hoe dit moet, gaan we je uitleggen:

       

      Het is natuurlijk belangrijk om met een schoon gezicht te beginnen. Door te exfoliëren verwijder je alle dode huidcellen en wordt het resultaat mooi egaal. Zorg hierna er wel voor dat je je gezicht alsnog reinigt en niet nat is. Merk je dat je huid iets droog is? Breng dan een lichte laag crème aan. Bepaal van tevoren goed waar je de zelfbruiner a.k.a. contour wilt aanbrengen. Je kunt het bijvoorbeeld eerst een keer oefenen met een contour-poeder, een foto van jezelf maken en deze als voorbeeld gebruiken voor de zelfbruiner. 

      Gebruik een platte make-up kwast en breng daar de zelfbruiner mee aan. Blend de zelfbruiner op de plekken waar je graag contour wilt creëren. Bijvoorbeeld bij de haarlijn, jukbeenderen en de kaaklijn. Zorg ervoor dat je alles goed blend, voor een natuurlijk resultaat. Wil je je neus ook contouren? Breng dan aan de zijkanten van je neus zelfbruiner aan met een kleine make-up kwast, zodat je de sculpted look creëert. Herhaal dit aan de andere kant en you’re good-to-go!

       

      Baby Powder to set

      Eindelijk zit de zelfbruiner erop, maar je wilt natuurlijk niet dat het gaat creasen of afgeeft aan je favoriete kledingstuk. Maar hoe voorkom je dat dit gebeurt? Je kunt niet zomaar producten op je huid smeren, terwijl je zelfbruiner aan het intrekken is. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat het er op bepaalde plekken donkerder uit komt te zien en dat willen we natuurlijk niet! Echter is babypoeder de nieuwe trend van Tiktok om jou te helpen met je zelfbruiner. Babypoeder is een product dat veilig op de huid kan worden aangebracht nadat je je zelfbruiner hebt aangebracht. Het kan helpen om het effect van zweten te verminderen, zodat dit geen effect heeft op je zelfbruiner. Ook helpt het om dat plakkerige gevoel te verminderen, zo kan je gewoon je normale kleding dragen zonder dat het aan je plakt of dat het afgeeft. 

       

      Zodra je je zelfbruiner aangebracht hebt, kun je met de babypoeder aan de slag gaan. Het liefst gebruik je hiervoor een zachte make-up kwast, zodat je niet te hard over de zelfbruiner heen gaat. Pak de babypoeder op met je kwast en breng het lichtjes aan over je huid waar jij je zelfbruiner hebt aangebracht, of waar je weet dat je snel gaat transpireren. Et voilà, je bent klaar. Makkelijk he?

       

      Wees gerust, de babypoeder verandert jouw kleur niet en maakt geen strepen of vegen. Het absorbeert overtollig zweet en olie, hierdoor vermindert het effect dat het zweet en/ of de olie heeft op jouw zelfbruiner.

       

      Hebben wij nog een tiktok trend over het hoofd gezien? Let us know in de comments!

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »