• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 19 Mei 2023

      Tips & gifts voor Moederdag

      “When you are looking at your mother, you are looking at the purest love you know”

      Fijne Moederdag, to anyone in your life that is mom-like. Het is bijna zo ver en tijd om onze moeders, mom to be’s en speciale vrouwen in je leven in het zonnetje te zetten. Moederdag is dé kans om deze hardwerkende, bezorgde, zorgzame vrouwen de erkenning te geven die ze verdienen! Let’s team up, om je te helpen hebben we een gids vol tips & gifts voor Moederdag gemaakt. De gids staat vol tips, kleinigheidjes en cadeaus van professionele  beautymerken om dit jaar echt even uit te pakken. Met een van deze fijne beautyproducten hopen we zo veel mogelijk moeders te laten stralen! Wil je direct beginnen met zoeken? Check dan onze giftpagina!

       

       

      Vragen die je aan jezelf kunt stellen voordat je op zoek gaat naar een cadeau

      First things first: als je echt helemaal niet weet waar je moet beginnen met zoeken, zijn er een aantal vragen die je jezelf kunt stellen voordat je op zoek gaat naar een cadeau. Deze vragen kunnen je op ideeën brengen en inspiratie geven: 

      • Waar heeft je moeder vaak of de laatste tijd behoefte aan? 
      • Wanneer was je moeder voor het laatst heel blij om een nieuw beautyproduct?
      • Wat is op dit moment nuttig voor je moeder? 
      • Waar wordt mijn moeder blij van? 
      • Tegen welk beauty probleem loopt je moeder weleens aan? 
      • Wat zou mijn moeder graag willen, maar nooit zelf kopen? 
      • Waar is mijn moeder nu veel mee bezig? 
      • Is er iets wat ze echt nodig heeft?

       

       

      Maak het cadeau persoonlijk 

      Voordat we het gaan hebben over welke beautyproducten en giftsets leuk zijn om op Moederdag te geven, hebben we nog een algemene tip. Op moederdag willen we de speciale vrouwen in ons leven in het zonnetje zetten. Om haar te bedanken voor haar moederliefde is het natuurlijk leuk om het cadeau persoonlijk te maken. Dit kan heel simpel door middel van een kaartje met een lieve tekst of een ontbijtje op bed. Daarnaast wil je je moeder natuurlijk verwennen met iets waar ze echt wat aan heeft. Daar komen we nu op! 



      Stel je eigen ‘selfcare pakketje’ samen

      Met een selfcare pakketje zit je altijd goed. Iedere vrouw houdt van beauty. En je kunt met een selfcare pakketje echt een boodschap overbrengen: “Mam, je verdient het om even te relaxen en ik waardeer je harde werk, of zorgzaamheid, of liefde”. Met de beautytools van Ilu kun je een tasje samenstellen met super fijne skincare en selfcare tools. Bijvoorbeeld een tasje met een haarband, gezichtsborstel, gezichtsmasker, gezichtsroller en een lekker serum. 



      Make-up als cadeau

      Make-up kan een leuk cadeau zijn voor Moederdag omdat het niet alleen functioneel, maar ook persoonlijk en creatief kan zijn. Door het geven van make-up, laat je zien dat je de stijl en behoeften van je moeder waardeert. En, welke vrouw wordt nou niet blij van make-up! Het kan leuk zijn om nieuwe kleuren of technieken te ontdekken. Met een make-up cadeau geef je de kans om te experimenteren en nieuwe looks te ontdekken.

      Make-up is ook een praktisch cadeau omdat je moeder waarschijnlijk dagelijks make-up gebruikt en het dus regelmatig moet vervangen. Wij hebben een breed scala aan make-up producten in ons assortiment. Hoe leuk om je moeder(figuur) te verrassen met een mooie lipstick of oogschaduw palet.   

       

       

      Welke giftsets hebben jullie? 

      We hebben een giftshop vol met leuke beauty gifts van om weg te geven. We hebben een aantal populaire luxe giftsets hieronder voor je op een rijtje gezet: 

       

      Haarverzorging

      Maria Nilagiftsets: De luxe giftsets van Maria Nila zien er, first of all, prachtig uit! Maria Nila is een high end Zweeds merk dat verantwoordelijke haarverzorging ontwikkelt. De haarverzorging van Maria Nila is 100% vegan. De vegan haarverzorging ontwikkelt Maria Nila zonder concessies te doen aan de kwaliteit, want de resultaten zijnamazing. Maria Nila heeft voor ieder haartype en iedere behoefte een luxe giftset ontwikkeld. 

      Maria Nila Head & Heal Giftset - voor de gevoelige en/of beschadigde hoofdhuid.

      Maria Nila Pure Volume Giftset - Haarverzorging voor een volumeboost.

      Maria Nila True Soft Giftset - Herstelt droog haar.

      Maria Nila Structure Repair Giftset - Speciaal ontwikkeld om de natuurlijke structuur van het haar terug in balans te brengen. 

      Maria Nila Sheer Silver - Voor blonde mama’s

      Maria Nila Luminous Giftbox - Speciaal voor gekleurd haar

       

      REF giftboxen: REF Stockholm is een fantastisch merk uit Zweden. REF staat voor Reference of Sweden. Zoals we gewend zijn van Zweden is REF Stockholm een kwalitatief goed merk. Alle producten zijn gemaakt met de filosofie Nature + Science te promoten, door alleen biologische ingrediënten te gebruiken die zorgvuldig zijn geselecteerd en geoogst van gecertificeerde boerderijen.

      REF Giftbox Ultimate Repair: Bevat extra voedende producten. 

      REF Giftbox Illuminate color:Speciaal voor gekleurd haar. 

      REF Giftbox Cool Silver: Speciaal voor blondines 

      REF Giftbox Intense Hydrate: Om het haar extra te hydrateren. 

      REF Weightless Volume:Voor een extra volume boost

       

      Schwarzkopf BlondMe: Schwarzkopf BlondMe is (mocht je dat nog niet door hebben) een productlijn - speciaal ontwikkeld voor blond haar. Blondines hebben net wat andere haarverzorging nodig dan andere haarkleuren. Is jouw mama een blondine? Dan is zij 100% blij met de resultaten van Schwarzkopf BlondMe! 

      Schwarzkopf BlondMe Cool Blondes Zilver Case - Een luxe tasje met producten voor koel geblondeerd haar. 

      Schwarzkopf BlondMe Rich Set - Een luxe toilettas met producten voor blond haar. 

       

      Schwarzkopf Bonacure: De producten van Bonacure zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën en ingrediënten die gericht zijn op het herstellen, verzorgen en verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van het haar. Het merk staat bekend om haar professionele kwaliteit en is vooral populair bij kappers en haarstylisten.

       Schwarzkopf Bonacure biedt verschillende productlijnen voor specifieke haarproblemen, zoals beschadigd haar, gekleurd haar, droog haar en krullend haar. 

      Schwarzkopf Bonacure Repair Luxe Gift Set - Met deze set beschadigd haar binnen no-time verleden tijd! 

      Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Gift Set - Een heerlijke cadeauset voor jezelf of voor een ander. De set brengt je droge haren weer in de ideale vochtbalans.

      Schwarzkopf Bonacure Frizz Away Luxe Set - Speciaal ontwikkeld voor dik, krullend en pluizig haar. 

       

      Paul Mitchel: Paul Mitchell producten zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten die gericht zijn op het verbeteren en behouden van de gezondheid van het haar. Het merk gebruikt bijvoorbeeld veel plantenextracten, oliën en proteïnen om het haar te voeden, hydrateren en versterken. Paul Mitchell heeft een aantal super leuke giftsets ontwikkeld:

      Paul Mitchell TeaTree Special Color Gift Set - Speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. 

      Paul Mitchell Hydrate Gift set - Heerlijke producten voor dagelijks gebruik. 

      Paul Mitchell Hemp Gift Set - Voor alle huid- en haartypes. De set hydrateert van top tot teen en geeft een natuurlijke, meeslepende aromatherapie-ervaring. De voedingsrijke olie kalmeert, verzacht en vult haar en huid aan.

      Paul Mitchell Smooth Gift Set - Perfect voor iedereen met pluizig haar.



      Tanning producten

      We hebben heerlijke, hoogwaardige tanning producten in ons assortiment van Mr & Mr’s Tannie en Sunkissed. Het is bijna zomer, dus wie weet maak jij jouw moeder wel heel blij met een van deze sets! 



      Kleinigheidjes als cadeau

      Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Daar hebben we er tal van! We hebben een aantal leuke kleinigheidjes die je in combinatie met een ander cadeau kunt geven voor je op een rijtje gezet: 

      Haarspullen bon - Met een bon is jouw ontvanger gegarandeerd blij! Ze kan namelijk zelf iets kiezen op basis van haar eigen voorkeuren. 

      Attitude Leaves Bar Plasticvrije Body Scrub Sandalwood - Deze 100% vegan scrub bar maakt de huid heerlijk glad en gezond. 

      Beautybag:Een beautybag is leuk én handig om te krijgen. Plus je kan er wat kleine producten of een persoonlijke brief in doen.

      Scrunchies: Bekijk ons brede aanbod aan scrunchies!

      Ilu Remover Pads: Deze super handige pads zijn super leuk om weg te geven. Het is typisch zo’n cadeau waar je nooit zelf aan denkt, maar super fijn is om te krijgen.   



      Wat voor cadeaus voor zwangere moeders hebben jullie? 

      Voor een mom - to be is Moederdag natuurlijk extra speciaal. We hebben producten van het fantastische merk Naïf. Naïf is een no-nonsense merk - dat alleen gebruik maakt van milde, natuurlijke ingrediënten. Naïf heeft een complete skincare lijn ontwikkeld, waaronder skincare en fijne producten voor zwangere vrouwen en kinderen. De Naïf Magical Mom Set is leuk om te geven en focust echt alleen op de moeder. De set bestaat uit een verzorgende pregnancy belly balm en een pregnancy body oil.  



      Onthoud dat het gebaar en de gedachte het belangrijkste zijn bij een cadeau. Met een kleinigheidje kun je al een glimlach op het gezicht van je moeder toveren en haar laten zien hoeveel je van haar houdt. Fijne Moederdag alvast!

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »