• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 20 September 2022

      Tips om geld te besparen met je beauty routine

      Geld besparen - dat klinkt in deze tijd als muziek in de oren. Het blijft soms lastig om te bedenken waar je het beste in kunt investeren en waar je op kunt besparen. In deze blog geven we 9 tips hoe jij geld kunt besparen met je beauty routine!

       

      Tip 1 - Douche korter

      Korter douchen, het is een klassieker! We houden van heerlijk lang douchen, maar wist je dat je letterlijk geld door het putje aan het spoelen bent? Hier kun je dus best wat geld op besparen. Een gemiddelde douchebeurt spoelt 2,1 liter water per minuut door de afvoer. Dat betekent dat een douchebeurt van 20 minuten behoorlijk wat geld kost. Een nieuw streven: douche ongeveer 5 minuten. Niet alleen goedkoper, maar ook milieubewuster. Oh, en vergeet de kraan niet dicht of zachter te draaien tijdens het insoppen!

       

      Tip 2 - Douche minder heet

      Nog beter: douche voortaan de helft van de tijd koud. Niet alleen energiezuinig, maar ook goed voor je immuunsysteem! En wist jij dat koud douchen dé natuurlijke conditioner is? Hierdoor sluiten je haarschubben, met sterker en glanzend haar als gevolg. Win-win, maar brrrr......

       

      Tip 3 - Re-use your water!

      Oké, met deze stap ben jij wel heel milieubewust bezig. De douche even warm laten worden? Al dat water gaat zo verloren het doucheputje in. Vang het op in bijvoorbeeld een gieter, en gebruik het om je planten water te geven.

       

      Tip 4 - Jouw handdoeken kunnen langer mee

      Je hebt net een verfrissende douche gehad en je bent weer heerlijk schoon. De handdoek waar je jezelf mee afdroogt is dus ook schoon en kun je makkelijk nog een keer gebruiken. Hang je handdoek daarom na het afdrogen aan de verwarming, hierdoor heb je de volgende dag weer een droge handdoek! Je zult merken dat het aantal wasjes die je moet draaien, minder zal worden. Want door de handdoeken zit de trommel van je wasmachine vaak vol. Je bent hierdoor minder tijd kwijt aan de was en je bespaart ook nog eens op wasmiddel. 

       

      Tip 5 - Vergeet niet het licht uit te doen

      Tussen alle korte douchebeurten en het (nu minder? ;)) wasjes draaien door, is er tegenwoordig veel gehaast. En in die haast, vergeten we wel eens het licht uit te doen. Nu is het licht in de badkamer vaak verbonden met een ventilatiesysteem. Als je het licht aan laat staan, blijft de ventilatie ook door loeien. Zonde! Dus wie ‘s ochtends als laatste doucht, doe het licht uit en de radiator. Zo bespaar je al veel geld!

       

      Tip 6 - Wat heb je allemaal nog liggen?

      Kijk eens goed in je badkamer kast. Je zult versteld staan wat je hier kunt aantreffen. We zijn namelijk steeds meer gewend om onze badkamerkastjes steeds voller te proppen, en de achterste producten gebruiken we helemaal niet. Daarnaast zijn verzorgingsproducten een populair verjaardagscadeau, leuk verpakt in een box of folie. Staat dit nog mooi in de hoek van de badkamer te pronken? Pak ze uit, tijd om deze te gebruiken! Ook een top-tip om verzoringsproducten als gift weg te geven, iedereen gebruikt haar-, huidverzorging en/of make-up!

       

      Tip 7 - Investeer in je belangrijkste items

      Ben jij helemaal into contouren of mooie oogschaduwlooks maken? Dan gaan er bij jou vast veel brushes doorheen. Bespaartip: investeer in hoogwaardige make-up borstels. Deze gaan langer mee, en dit voorkomt dat je vaak opnieuw moet inslaan. Dit geldt natuurlijk ook voor andere dingen, net wat jij belangrijk vindt! 

       

      Tip 8 - Doe research voordat je iets koopt

      Check vooraf goed de belangrijke kenmerken van een product. Past deze goed bij jou? Concentreer je bijvoorbeeld goed op je huid- of haartype. Dit voorkomt dat je ontevreden bent over het product, waardoor je het misschien niet meer gaat gebruiken. Op Haarspullen.nl proberen we jou te voorzien van uitgebreide productinformatie. Maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze experts, zij helpen je graag verder!

       

      Tip 9 - Houd de promo's en kortingen in de gaten

      Het zal je niet onopgemerkt zijn gebleven, maar onze webshop staat vol met kortingen! Zo sla je hoogwaardige merken voordelig in. Daarnaast hebben we vaak product- en categoriedeals, persoonlijk voor jou op maat gemaakt. Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »