• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 27 December 2022

      Tips om statisch haar te voorkomen!

      Ziet jouw haar er soms uit alsof je je vingers in het stopcontact hebt gestoken? Dan is je haar statisch, heel irritant! Zeker in de winter kun je hier snel last van hebben. Gelukkig kun je statisch haar gemakkelijk voorkomen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder. 

       

      Knetter knetter..

      In de winter is de lucht droog en mis je een laagje vocht over je haar dat elektriciteit geleid. Hierdoor blijven elektrisch geladen deeltjes aan je haren zitten en krijg je statisch haar! Stop een veiligheidsspeld in je zak of in de naad van je kleding. Dit metaal zorgt ervoor dat je ontlaadt. 

       

      Conditioner

      Een voedende conditioner brengt vocht in je haar. Hierdoor wordt je haar niet alleen super zacht, maar ook minder snel statisch.

       

      Haarlak

      Haarlak doet wonderen. Spuit een beetje haarlak op je borstel of kam, voordat je ermee aan de slag gaat. Ook een beetje haarlak in je muts zorgt ervoor dat je haar niet aan je muts blijft plakken als je hem af doet.

       

      Bodylotion

      Met dit koude weer is het verstandig om je handen en je lijf wat vaker in te smeren met hydraterende crème. Naast een heerlijk zachte huid zorgt dit ervoor dat je minder elektrisch geladen wordt. 

       

      Handige hacks

      Het is beter om je haar even wat minder te föhnen of stijlen. Dit droogt je haar namelijk uit. Daarnaast is het goed om je haar wat minder te wassen. Door het vaak te wassen verliest je haar vocht. 

      Laat je synthetische en wollen kleding even in de kast liggen. Ook je wasmachine kan je de kans op geknetter verminderen. Was je kleren bijvoorbeeld met een beetje azijn of plaats een bal van zilverfolie in de wasmachine, dat werkt anti-statisch. Wasverzachter heeft deze kracht ook.



      News & updates

      Recente artikelen