• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 22 September 2018

   Vernieuwde Fudge Clean Blonde

   Wellicht had je er al iets van meegekregen, maar Fudge is weer fanatiek bezig geweest met assortiment. Er komen nieuwe verpakkingen! Echter is het ook zo dat er lijnen verdwijnen en twee nieuwe bijkomen. Vandaag gaan we precies uitleggen wat er allemaal veranderd rondom de beste zilvershampoo die er is, de Fudge Clean Blonde. De Fudge Clean Blonde lijn bestaat nu uit een zilvershampoo en zilverconditioner. De Fudge Clean Blonde Shampoo en de Fudge Clean Blonde Conditioner   Deze vertrouwde Fudge Clean Blonde Shampoo en Conditioner wordt nu vervangen voor alleen een shampoo:

   Dit is de vernieuwde Fudge Clean Blonde Violet Shampoo die hydraterende Guarana bevat. 

   Voor de Fudge Clean Blonde Violet Shampoo en Fudge Clean Blonde Violet Conditioner is er één shampoo gekomen. Wat ook opvallend is is dat de verpakkingen nu niet meer 300ml zijn maar 250ml. De liters zilvershampoo blijven gelukkig wel bestaan, uiteraard ook in een vernieuwde verpakking. 

   Deze zilvershampoo is écht voor violet toning, zoals je dat van Fudge gewend bent. 

    

   Is er een nieuwe Fudge Clean Blonde?

   Er zijn niet alleen vernieuwde verpakkingen, ook is er een nieuwe lijn in de Fudge Clean Blonde serie gekomen namelijk de Fudge Clean Blonde Damage Repair. De Clean Blonde Damage Repair is wèl beschikbaar in een shampoo én conditioner. Zowel de shampoo als de conditioner zijn verkrijgbaar in 250ml en ook in een 1liter verpakking. De 300ml gaat er dus helemaal uit.  

    

   Hoe zit de nieuwe Fudge Clean Blonde Damage Repair er dan uit?

   Wij snappen natuurlijk dat je nieuwsgierig bent naar de nieuwe verpakkingen, dat hadden wij ook! Voordat wij uitgebreid gaan uitleggen wat het verschil is tussen de Clean Blonde en de Clean Blonde Damage Repair hieronder eerst een foto van de nieuwe vernieuwde Duo Set:

   Ons team vindt de nieuwe verpakkingen briljant!

   De Fudge Clean Blonde Damage Repair gaat verder dan alleen het tonen van je haren. Het hersteld ook direct je lokken dankzij het Opti-Plex Technologie. Je krijgt dus niet alleen een prachtige, koele tint in je haren, zeker niet. Je haren worden weer helemaal hersteld dankzij de Fudge Clean Blonde Damage Repair. We weten natuurlijk allemaal dat verven van de haren alles behalve goed is voor je lokken, maar toch doen wij het. Dat hierop in wordt gespeeld bij Fudge wordt natuurlijk alleen maar gewaardeerd. 

    

   Hoe werkt de Opti-Plex Technologie van Fudge Clean Blonde Damage Repair?

   Het zorgt voor 90% sterker haar dankzij de Opti-plex technologie die de Fudge Clean Blonde Damage Repair bevat. Deze fantastische Opti-PLEX technologie zorgt ervoor dat je haarbruggen worden gereconstrueerd, oftewel je haren worden terug gebracht naar de originele, gezonde staat zoals voorheen. Daarnaast bevat de Fudge Clean Blonde Damage Repair ook het HairGuard Complex. Dit complex zorgt ervoor dat de schubbenlagen afsluit, zodat je weer zijdezachte haren krijg die stralen. Zometeen meer over de het HairGuard Complex, eerst gaan we eens kijken naar de resultaten van de Fudge Clean Blonde Damage Repair.

    

   Bestel nu nog de oude Fudge Clean Blonde zilverhampoo

   Fudge Clean Blonde Violet Shampoo

   Fudge Clean Blonde Violet Duo Pack

    

   Resultaat na één keer gebruik Fudge Clean Blonde Damage Repair

   • 80.19% merkte dat het haar gezonder eruit zag én ook aanvoelde na één wasbeurt met de Fudge Clean Blonde Damage Repair
   • 86.67% merkte dat de haren veel zachter waren na één wasbeurt met de Fudge Clean Blonde Damage Repair
   • 74.53% voelde dat de haren hersteld waren na één wasbeurt met de Fudge Clean Blonde Damage Repair
   • 76.42%  merkte dat de haren veel meer glans kreeg na één wasbeurt met de Fudge Clean Blonde Damage Repair

    

   Resultaat na 3 maal wassen met Fudge Clean Blonde Damage Repair in 1 week 

   • 76.42% voelde dat de haren sterker was geworden na drie wasbeurten met de Fudge Clean Blonde Damage Repair
   • 78.30% voelde aan de haren, na drie wasbeurten met de Fudge Clean Blonde Damage Repair, dat het veel zachter was geworden tussen de wasbeurten door
   • 70.75% merkte dat de haren 2x keer zoveel glans had gekregen na drie wasbeurten met de Fudge Clean Blonde Damage Repair

    

   Resultaat na 12 wasbeurten in 4 weken met de Fudge Clean Blonde Damage Repair 

   • 70.75% van de testgroep merkte dat de beschadigde haren compleet hersteld waren en weer net zo waren als vóór het verven na 12 maal wassen met de Fudge Clean Blonde Damage Repair
   • 76.42% van de testgroep ervoer, na 12 wasbeurten met de Fudge Clean Blonde Damage Repair dat het herstel van de haren ook écht voor langer termijn is en dus de haren ook echt hersteld
   • 80.19% van de testgroep raadt de Fudge Clean Blonde Damage Repair aan aan vrienden die chemisch behandelde en beschadigde haren heeft

    

   Zoals je kan zien wordt naarmate het gebruik van de Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair je haren niet alleen prachtig koel blond, maar worden je lokken weer prachtig gezond en glanst het weer als ooit tevoren! Een absolute aanrader dus, en ook zeker een verbetering van de Fudge Clean Blonde!

    

   Wat doet de Hair Guard Complex precies in de Fudge Clean Blonde Damage Repair shampoo en conditioner?

   Bron - FudgeProfessional.com

   Hierboven kon je al lezen dat het Hair Guard Complex de haarschubben afsluit. Het is namelijk zo hoe meer je haren beschadigd en breekbaarder zijn, hoe ruwer de schubbenlaag wordt. Je krijgt droog en pluizig haar. Dat wil je natuurlijk niet. Dankzij het Hair Guard Complex worden deze inkepingen gevuld en wordt de haar glad gemaakt. Hierdoor komt je haar uiteindelijk weer in zijn oorspronkelijke conditie, maar dan nog mooier dankzij de prachtige koele tint in je blonde lokken!

    

   Hoe werkt de FranganceFuce van Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair?

   De FraganceFuce die in de vernieuwde Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair zit zorgt ervoor dat je haren omhuld worden met een deurinfusie van 24 uur. De deurtechnologie die gedurende dag aanhoudt werkt in combinatie met Hydrolite5 (pentylene glycol) oftewel een 'geurversterker'. Wat er gebeurt is dat de hechting en de stabiliteit vergroot zodat de geur langer aanwezig blijft.

   De overheerlijke geur van de Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair heeft een houtachtige geur met tinten van bloemen en een klein beetje fruit. De houtachtige geur is er dankzij guaiac, kokosnoot, benzoë, vetiver en droog hout. De geurige tint van bloemen ontstaan door salie, viooltjes, oranjebloesem en jasmijn. De overheerlijke geur van Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair wordt afgetopt met een fruitige hint van bergamot, citroen, vijg en ananas.

   Kan je je voorstellen dat je dit gedurende dag om je heen hebt hangen? Dat geeft toch een extra dimensie  aan je prachtige, gezonde en stralende haren?

    

   Wat houdt het Colour Lock Technology van Fudge Clean Blonde Violet Damage Repair precies in?

   Dat is eigenlijk heel simpel. De Colour Lock Technology zorgt ervoor dat de kleur van je haren voor 30 wasbeurten beschermd is tegen vervaging. Zo wordt de tijd tussen salonbezoeken langer, en je haren minder vaak geverfd. Dit zorgt er ook weer voor dat de conditie van je haren erop vooruit gaan.

   Zoals je merkt zijn ze flink bezig geweest bij Fudge Professional. De nieuwe verpakkingen zijn niet alleen ontzettend tof, ze hebben de beste zilvershampoo een update gegeven die van waarde is! Wij zijn helemaal enthousiast! Vanaf 19 September is de vernieuwde Fudge Clean Blonde en de Fudge Clean Blonde Damage Rewind beschikbaar. 

   News & updates

   Recente artikelen