• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Maandag 22 Juni 2017

   Wat is Fanola No Yellow shampoo precies?

   DeFanola No Yellow Shampooeen ontzettend populaire zilvershampoo. En terecht ook, aangezien deze briljante silver shampoo enorm veel violetpigment bevat. Nu zijn er ook een boel vragen rondom de Violetshampoo dus vandaar een paar veelgehoorde vragen, uiteraard met antwoorden over de Fanola No Yellow Shampoo.

    

   Wat is Fanola No Yellow zilvershampoo precies?

   Het is een blauwpaarse shampoo bedoeld voor het onttrekken van geel pigmenten (warmte) in het haar. De kleur van de shampoo is vrij typisch. Zilvershampoo heeft deze kleur, omdat blauw/paars op de kleurenkaart tegenover geel ligt. Dit zijn complementaire kleuren. Op die manier kan een gele gloed aan je haar worden onttrokken. Stel dat je haar een groenige gloed heeft, dan moet je daar een rood-pigment tegenover zetten om de kleurtint in balans te brengen.


   Is de Fanola No Yellow geschikt voor mijn haren?

   Heb je blonde haren en heb je een ongewenste gelige gloed in je haren? Of heb je van nature veel warmte in je haar hebt of is een kleuring te warm is uitgevallen? Dan is de Fanola No Yellow aka zilvershampoo tot op zekere hoogte uitkomst bieden. Heb je grijze haren en vervelende gele tinten in het haar? Dan is de Fanola No Yellow je absolute redding.

    

   Wat is het verschil tussen de Fanola No Yellow en de Fanola No Orange?

   De Fanola No Yellow is speciaal ontwikkeld voor blonde/lichte haren met een gelige gloed. Echter zijn er ook mensen die ongewenste koper- of roodtinten hebben. Dat is waar de Fanola No Orange om de hoek komt kijken. Deze neutraliserende shampoo is speciaal ontwikkeld voor donkere haren, want ook deze haren kunnen ongewenste warme kleuren hebben. Wil je meer informatie zodat je ook écht de juiste zilvershampoo kan kiezen die aansluit bij de behoeftes van je haren? Dan verwijzen we je graag naar het artikel "No Yellow vs No Orange".

    

   Is Fanola No Yellow slecht voor mijn haar?

   De  Fanola Anti-Yellow Shampoo is niet per definitie slecht of schadelijk. Het bevat geen agressieve bestanddelen, maar deze zilvershampoo bevat in tegenstelling tot een gemiddelde gewone shampoo, minimale verzorgende bestanddelen, waardoor je haar droger kan aanvoelen dan je gewend bent. Daarom adviseren wij ook na de shampoo het haar te verzorgen met deNutri Care Conditioneren eventueel daartussen nog de Fanola Nutri Care Maskerte gebruiken. Zo is het haar weer heerlijk zacht en gaat het toch de gele tinten tegen.

   Wil je maximale No Yellow realiseren en ook goed verzorgde haren die je tegemoet stralen? Dan raden we aan om de No Yellow Shampoo te combineren met minstens één van de onderstaande No Yellow Haarverzorging en/of styling.

   De No Yellow Care Thermo-Protective Cream is dé hittebeschermer met No Yellow die ook nog eens gespleten puntjes tegengaat! 

   De No Yellow Shield Mist is een extra bescherming voor je blonde haren die antioxidanten bevatten zodat schadelijke invloeden van buitenaf geen invloed heeft op je haar. Dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat je haren zalig ruiken :)

   De No Yellow Leave-in Conditioner Spray zorgt ervoor dat je haren zijdeachtig, vitaal en gezond aanvoelen. Het gaat daarnaast ook pluis tegen, dat je geen leeuwenkapsel krijgt zodra jij je voet buiten de deur zet. 

    

   Wordt mijn haar paars van Fanola No Yellow?

   Dit hangt af van de kleur en conditie van jouw haar. Heb je heel lichtblond haar, dan is het niet aan te raden om de Fanola No Yellow langer dan 2 minuten in te laten trekken. Lichtblond en met name (vaak) geblondeerd haar is poreuzer en de blauwpaarse kleur kan snel doorslaan in je lokken. Dit is er eenvoudig weer uit te wassen, maar het blijft schrikken de eerste keer. Mocht het haar bij zeer kort gebruik nog steeds in een blauwpaarse haarkleur resulteren dan kun je de shampoo mengen met een "gewone" shampoo, bij voorkeur de Fanola Nutri Care Shampoo, dit maakt de werking van het paars/blauw minder intens.

    

   Mijn haar is paars geworden, wat nu?

   Oeps… iets te lang laten intrekken? Geen nood. Het kan even duren, maar je krijgt het er altijd weer uit. Je haar nog eens wassen met een gewone shampoo is normaal gesproken voldoende. Is de paarse gloed niet weg? Dan kun je het nog een paar keer wassen. Soms helpt het om anti-roos shampoo te gebruiken. Dit is overigens wel een vrij agressieve shampoo, waarvan je haar droog kan aanvoelen, dus pas op met intensief gebruik!

    

   Hoe vaak mag ik de Fanola No Yellow gebruiken?

   Omdat de shampoo weinig tot geen voeding bevat, is dagelijks gebruik niet aan te raden, sowieso heb je dan ook eerder kans op een paarse gloed, dan wanneer je het slechts af en toe gebruikt. Maar door het te combineren met de juiste verzorgende producten is er niet echt een max. Kijk vooral naar je haren wat ze nodig hebben. Het kan zo zijn dat je enkele highlights hebt, dan is de kans kleiner dat de shampoo paars uitslaat. Heb je maximaal geblondeerd haar, dan pakt de violetshampoo veel beter en is de kans meer aanwezig dat je prachtige haren paars uitslaan. Kijk vooral naar je haren en ontdek door te doen wat het beste werkt voor jouw haren. 

   Een paarse gloed is natuurlijk geen ramp, je moet alleen extra goed spoelen om de paarse gloed eruit te krijgen. Wellicht een keer extra wassen met een gewone shampoo, en de paarse gloed is verdwenen. 

    

   Kan ik de No Yellow zilvershampoo op droog haar smeren?

   aDit is een vraag die enorm veel gesteld wordt. Waarom? Om het meeste te halen uit de shampoo en haar violetpigment. Je kan de shampoo op droog haar smeren, maar dat heeft niet per definitie meer effect op je haren. Als je haren nat zijn wordt silver shampoo beter gepakt door je haren door de werking van water en ingrediënten van de shampoo. Wil je echt meer effect creëren met de No Yellow Shampoo? Dan moet je gaan kijken naar de duur van de shampoo in je haren. Hoe langer jij de shampoo in je haren laat zitten, hoe meer effect het heeft op je haar. Het is net zoals een gekleurde conditioner bijvoorbeeld, hoe meer kleur je wilt realiseren hoe langer je de conditioner of zelfs kleurmasker in je haren laat zitten. 

    

   Beschadigd de No Yellow paarse shampoo mijn haren?

   Zilvershampoos bestaan nu al jaren en is een enorme hype geweest, de vraag was dan altijd of de Fanola Paarse Shampoo ook je haren beschadigde. Waarom deze vraag zoveel gesteld werd? Omdat de No Yellow Shampoo vergeleken werd met een toner. Dit komt doordat het effect van de No Yellow net zo extreem was als een toner. Wat is een toner dan precies? Een toner werd altijd gebruikt om de gele gloed uit haren te verwijderen, echter is een toner een verft. We weten natuurlijk allemaal dat verven schadelijk voor het haar is, ongeacht alle nieuwe technologieën. Een absolute terechte vraag dus. 

   Echter heeft de No Yellow Shampoo wel het effect van een toner, maar is het geen toner. Wat dus inhoud dat de Fanola Zilvershampoo je haren niet beschadigd! Alleen de lusten en niet de lasten :)

    

   Wanneer kan ik de No Yellow Shampoo eigenlijk het beste gebruiken?

   Tja, wanneer kan je de No Yellow nu het beste gebruiken? Dit hangt geheel van je wensen af en natuurlijk je haren. Heb je geheel blondeert haar? Wat is de kleur van je haar? Welk resultaat wil je bereiken? Hoe vaak was jij je haren normaal gesproken? Dit zijn allemaal variabelen die invloed hebben op wanneer jij nu het beste de No Yellow Shampoo kan gebruiken. 
   Als je hierbij hulp wilt sturen we je graag door naar de pagina Zilvershampoo, hier ontdek je stapsgewijs wanneer en welke No Yellow Shampoo uiteindelijk het meest geschikt is voor jouw haren ♡ 

    

   Is de Fanola Zilvershampoo ook een echte toner voor het haar?

   Ook dit is een nog steeds veel gestelde vraag, voordat de zilvershampoo echt ontdekt werd was een toner de way to go. Uiteraard was er bij de Kruidvat en de Etos de zilvershampoo van Schwarzkopf te vinden, maar dat was overduidelijk voor mensen die grijs werden. Ook werd en wordt deze zilvershampoo gebruikt bij paarden om de gele gloed uit de paardenstaarten te halen. Grappig feitje, natuurlijk. 

   Echter kwam de ontzettend grote doorbraak van zilvershampoos toen de koele blonde tinten in waren. Want een prachtige koele tint is waanzinnig, maar hoe behoudt je die zonder constant naar de salon te gaan voor een "toner kuurtje". Daarnaast is dat natuurlijk ook niet goed voor je haren. 

   Toen kwam de populariteit van de zilvershampoo! Toen de Italiaanse zilvershampoo werd ontdekt was men er zo van onder de indruk dat ze niet geloofd dat dit een pure shampoo was zonder een toner te zijn. Vooral ook omdat het effect net zo sterk was. 

   Voor de duidelijkheid, de No Yellow shampoo is geen toner, echter heeft het wel hetzelfde effect! 

    

   Waar kan ik meer informatie vinden over zilvershampoo zoals Fanola No Yellow?

   Wij begrijpen dat je goed ingelezen wilt zijn voordat je aan de gang gaat met de Fanola No Yellow Shampoo. Want past de zilvershampoo eigenlijk wel bij je grijze haren of je geblondeerde haren? Hoe zal je haar reageren bij het gebruik van de No Yellow Shampoo  Op de pagina Zilvershampoovind je alle informatie die je nodig hebt om een juiste beslissing te nemen voor de bij jouw passende zilvershampoo. Wordt Fanola No Yellow jouw nieuwe must have?

   • A Rasker-Oudt

    Geplaatst op zondag 13 mei 2018 13:28

    Kan ik hier ook kopen als ik geen bedrijf heb

   News & updates

   Recente artikelen