• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 27 Maart 2024

      Waarom deze Tiktok trends zo geliefd zijn

      TikTok: één van de populairste sociale media platforms van de wereld. Deze mega bekende app wordt voor van alles gebruikt: dansjes, lipsync, maar laten we ook zeker niet de beauty categorie vergeten! Zo staan er altijd talloze feitjes, adviezen en tips & tricks op deze app. Vragen als: ''Hoe laat ik mijn haar sneller groeien?'' en ''Hoe ga ik gespleten haarpunten tegen?'' worden allemaal beantwoord. Geen vraag is te gek en geen lat ligt te hoog: voor alles is een oplossing. Maar welke haarproducten zijn nou écht onmisbaar? In deze blog verdiepen we ons in een aantal van TikTok’s favoriete musthaves en leggen wij je uit wat de voordelen van deze bestsellers zijn! Ga je mee?

       

      Mijn haar sneller laten groeien met rozemarijnolie

      Het hebben van gezonde en glanzende lokken staat waarschijnlijk bij iedere beautylover bovenaan de wensenlijst. Er zijn mega veel tips en tricks om de haargroei te stimuleren, maar een goede haarolie hoort toch wel echt bij de basis. De Rosemary Hair & Scalp Oil van Umberto Giannini gaat dan ook niet voor niets viraal op TikTok. Deze haar- en hoofdhuidolie is geformuleerd met 16 (!) essentiële oliën zoals o.a. Jojoba-, Eucalyptus-, Castor-, pepermunt- en Rozemarijnolie. Deze oliën voeden de hoofdhuid van binnenuit, zodat je haar een mega gezonde boost krijgt! Dit zorgt er dus voor dat de haargroei wordt gestimuleerd, maar ook geeft deze olie jouw haar een prachtige natural glans! Daarnaast beschermt de Rosemary Oil jouw haar tegen hitte tot wel 220 graden. Voor het beste resultaat raden wij aan om de olie in te masseren met een massageborstel

      Meer weten over rozemarijnolie? Check dan eens deze blog: Rozemarijnolie: de wonderolie voor het haar!

       

      Hoe ga ik gespleten haarpunten tegen?

      Mega vervelend, die gespleten haarpunten. Bovendien is het korter knippen van je haar ook niet altijd de meest ideale oplossing. Gelukkig heeft Kérastase een uitweg gevonden: de Ultime Huile Originale. Deze haarolie is een absolute TikTok favoriet en dat is geen toeval! Ultime Huile Originale transformeert namelijk dof en pluizig lokken in een volle glanzende bos haar. Deze speciale haarolie verzorgt het haar ultiem en daarnaast beschermt Ultime Huile Originale het haar tegen hitte, vocht en gespleten haarpunten! Wie wil dat nou niet?

       

      Kan je je haar waterafstotend maken?

      If you know, you know. Color WoW is coming in hot met zijn unieke transformerende spray. Dream Coat is dé nieuwe it-girl van de haarproducten op TikTok. Deze speciale must-have geeft je haar een mini-keratine behandeling. Deze mini-behandeling zorgt ervoor dat jouw lokken glanzend, zacht, pluisvrij en vochtafstotend worden! Als je de spray eenmaal hebt gebruikt, blijft dit tot wel 4 shampoobeurten actief! Met talloze prachtige resultaten, bewijst Dream Coat zijn kracht aan de wereld. Probeer jij hem ook?

       

      Waar vind ik alle TikTok virals?

      Kan je maar niet genoeg krijgen van al die must-haves die je op TikTok voorbij ziet komen? We got it all! Neem snel een kijkje op de TikTok Viral pagina op Haarspullen.nl. Neem daarnaast gerust contact met ons op en stel al je haar-gerelateerde vragen aan de experts! Stuur ons een mailtje via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren! Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »