• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 19 December 2023

      What to do: tussen kerst en oud&nieuw

      Wat te doen tussen kerst en oud&nieuw?

      De drukte van de kerstdagen is voorbij en voor je het weet is het alweer tijd om het nieuwe jaar in te luiden! Vaak zijn die dagen tussen kerst en oud&nieuw perfect om wat leuks te doen met je partner, vrienden, gezin of familie. Maar soms is het fijn om een beetje inspiratie op te doen en daarom hebben wij de leukste tips voor jou op een rijtje gezet!

       

      Tip 1 | Staying home

      Misschien heel voor de hand liggend, maar ook erg fijn is om gewoon een dag lekker niks te doen! Na die drukke kerstdagen gewoon even relaxen. Heerlijk samen een movienight houden, een ultimate skincare-momentmet je zus, spelletjes doen met je vrienden of gewoon een ontspannen boswandeling maken.  Soms is het meest simpele al bijzonder genoeg. 

       

      Tip 2 | Light Festivals

      Op verschillende plekken in het land kun je een bezoek brengen aan bijzondere lichtfestivals. Laat je verwonderen door verschillende lichtkunstwerken. Van abstracte lichteffecten, tot projecties en metershoge lantaarn kunstwerken. Je kunt je er avonden vermaken op een ontspannen manier. Zeker een aanrader dus om toch in de feestelijke sferen te blijven. Je vindt deze bijzondere lichtfestivals onder andere op de volgende locaties: 

       

      Tip 3 | Winterse sferen

      Voor een ultiem dagje wintersferen, raden we je zeker aan om naar het Amsterdamse Winterparadijs te gaan. Zowel binnen als buiten waan je je compleet in winterse sferen, met kerstbomen, echte sneeuw en een knisperend haardvuur. Je wordt onder andere geamuseerd door een gevarieerd muziekprogramma, maar je kunt je hart helemaal ophalen bij de diverse activiteiten. Ga een sneeuwballengevecht aan, laat je schaatskunsten zien of geniet van heerlijke hapjes in het Foodparadijs. 

      In Amsterdam van 14 December - 30 December

       

      Tip 4 | Een ijskoud dagje uit

      It's a Wonderful World! Het IJsbeeldenfestival in Zwolle is dit jaar weer terug. De beste ijskunstenaars laten jou ook deze keer weer versteld staan! Je vindt er prachtige ijsfiguren die gemaakt zijn van meer dan 250.000 kilo sneeuw en ijs. Van historische momenten tot bekende figuren, je ontdekt het allemaal op één van de koudste plekken van het land. Zeker een aanrader voor een dagje weg met de familie. 

      In Zwolle van 16 December - 25 Februari

       

      Tip 5 | Winter Efteling

      Heb je zin in een dagje voor spanning en avontuur, maar toch in een sfeervolle omgeving? Plan dan een dagje naar de Winter Efteling! Proef de winterse sfeer en stap in jouw favoriete attracties. Geniet van winterse lekkernijen, waag een rondje op de schaatsbaan en kijk je ogen uit bij de spectaculair shows in het park. 

      In Kaatsheuvel van 13 November - 4 Februari

       

      Tip 6 | Bezoek een kerstmarkt

      Breng een bezoek aan een kerstmarkt in Nederland. De kerstmarkt in Valkenburg is één van de populairste in het land, maar ook Magisch Maastricht is de een prachtige en grote kerstmarkt. Ook in steden zoals Deventer of Haarlem worden er weer een hoop gezellige kraampjes opgezet. 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »