• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 27 Juni 2023

      Zo creëer je een wet-look

      Tegenwoordig zijn wet looks helemaal in, omdat het een unieke en stijlvolle uitstraling heeft. Het zorgt voor een glanzende en stralende look die perfect is voor speciale gelegenheden. Misschien heb je het weleens bij een filmpremière gezien. Veel bekende mensen dragen deze haarstijl bij dat soort gelegenheden. Het is een veelzijdige stijl die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende haartypes en lengtes. Bovendien is het relatief eenvoudig te creëren en te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een trendy, luxueuze en moderne look!



      Wat heb je nodig om een wet look te creëren?

      Om een wet look te creëren, heb je een goede haargel of wax nodig om je haar te stylen en een glansspray om je haar een glanzende uitstraling te geven. Daarnaast heb je een borstel om de strakke look te creëren. Heeft de glans spray weinig hold, raden we nog een haarlak aan.

       

      Hoe creëer je een wet-look?

      Je kunt een wet-look aanbrengen op vochtig of droog haar. Op vochtig haar creëer je een intenser net-uit-het-water look. Breng dan de gel of wax aan op het vochtige haar. Deze producten zullen zich vermengen met het natte haar, waardoor het er glanzend en nat uit blijft zien. Kam het haar vervolgens naar achter, voor de strakke look. Laat het vervolgens op een natuurlijke wijze drogen of met behulp van een föhn. Sluit af met een glansspray of een haarlak als finishing touch. 

      Wil je een wat subtielere look, breng dan gel aan op droog haar. Je kunt dan ook alleen haarolie of glansspray gebruiken. Kam vervolgens het haar naar achter voor de strakke wet-look en spray haarlak in het haar zodat de look goed blijft zitten. 

       

      Hoelang duurt het om een wet look te creëren? 

      Het creëren van een wetlook kan variëren in tijd, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Over het algemeen duurt het niet langer dan vijf of tien minuten. Stel je hebt haast en weet je niet welke haar look je wilt, dan is de wet look zeker een optie. Het is een relatief eenvoudige stijl die snel kan worden bereikt, zodat je er op je best uit kan zien zonder veel tijd kwijt te zijn. Ook handig om vet haar om te toveren in een coole look ;)

       

      Hoe blijft de wet look het langste zitten?

      Om ervoor te zorgen dat de wet look zo lang mogelijk blijft zitten, is het belangrijk om de wet look aan te brengen op schoon haar. Gebruik vervolgens een strakke haargel of wax die geschikt is voor jouw haartype en style het haar naar wens. Gebruik een haarlak om de stijl op zijn plaats te houden en de hele door een glanzende uitstraling te houden. Ook is het belangrijk om te voorkomen dat je je haar aanraakt of borstelt, omdat dit de stijl kan verstoren en de glans kan verminderen. Het is een aanrader om waterdichte haargel of wax te gebruiken. 

       

      Een wetlook creëren bij mannen?

      Om een wet look te creëren bij mannen, is het van belang om te beginnen met schoon en vochtig haar. Zoals we eerder zeiden: niet drijfnat. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid haar gel of wax aan op je vingertoppen en verdeel het gelijkmatig over je haar. Gebruik je handen om het haar naar wens te stylen, waarbij je ervoor zorgt dat het haar plat tegen het hoofd ligt voor een strakke, gepolijste look. Gebruik eventueel een borstel of een kam om het haar in de gewenste richting te brengen. Gebruik tot slot een haarspray om de stijl op zijn plaats te houden en de hele dag een glanzende look te houden. 

      News & updates

      Recente artikelen