• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Maandag 21 Juni 2023

   Zo kun jij je baard laten groeien

   Als mannen weinig baardgroei hebben is hier vaak niet echt een oplossing voor dan het slechts te accepteren. ...Tot nu! Neofollics heeft een nieuw product geïntroduceerd die jou kan helpen om baardgroei te stimuleren. In deze blog gaan we je uitleggen wat de oorzaak is van weinig baardgroei en wat je ertegen kunt doen!

    

   De oorzaak van weinig of geen baardgroei

   Slechte baardgroei heeft meerdere oorzaken. We hebben ze op een rijtje gezet:

   1. Het is genetisch bepaald: je familie heeft niet de genen om een baard te laten groeien. Lagere niveaus of een lagere gevoeligheid van het DHT kunnen leiden tot minder haargroei. 
   2. Je leeftijd: als je jong bent heb je minder kans op een volle baard. Vaak laten mannen hun baard groeien tussen hun 18e en 30e. 
   3. Afkomst: dit kan van invloed zijn op hoe dik je baard wordt. Etniciteit en waar je vandaan komt speelt een belangrijke rol. Zo groeien mensen uit mediterrane landen eerder een dikke baard in vergelijking met mensen uit andere regio's.
   4. Alopeciaareata: een ziekte die kan leiden tot haaruitval rond de baardlijn. Neofollics heeft een behandeling ontwikkeld die de symptomen helpen verminderen. 
   5. Hormonen: lage mannelijke homoon-levels kunnen verschillende symptomen veroorzaken, waaronder slechte baardgroei. Dit kan ook leiden tot een vermindering van spiergroei en gewichtstoename.
   6. Gebrekaan gezonde vitaminen en mineralen: gezonde voeding als brocolli en spruiten helpt. Daarnaast helpt vitamine B en genoeg slaap voor het verhogen van mannelijke hormon levels.

    

   Hoe weet ik of ik een baard kan groeien?

   Helaas kan niet iedereen een baard laten groeien. Zo hebben vrouwen minder het mannelijke hormoon in hun lichaam en zijn ze minder gevoelig voor DHT. Alsnog kunnen ook niet alle mannen een baard laten groeien, bijvoorbeeld door genetische factoren. Een baardtransplantatie kan helpen bij het krijgen van een volle baard. Toch raden wij eerst aan om eerst eens te kijken naar de huidige oorzaak van weinig baardgroei. Is deze oorzaak het tekort aan de beste vitaminen, dan zijn de Beard Growth Tablets van Neofollics een fijne oplossing. Ook kan een baardgroeistimulator een fijn supplement zijn om gezichtshaar op de baardlijn te laten groeien. 

    

   Neofollics Beard Growth Tablets

   De Neofollics Beard Growth Tablets zijn handig te gebruiken tabletten die de baardgroei stimuleren en verbeteren. De tabletten bevatten essentiële voedingsstoffen voor gevoede baardharen, wat helpt bij het verhogen van de gezondheid van de haarfollikels. De baardgroei vitaminen bestaat uit effectieve, klinisch bewezen, actieve ingrediënten die zorgen voor een dikkere en vollere baard. 

   De baardtabletten van Neofollics zijn geschikt voor alle mannen die hun baardgroei willen stimuleren. De vitamines maken deel uit van een driestappenplan, met een serum, roller en de tabletten. Deze behandeling voor baardgroei shop je extra voordelig en je hebt direct een complete set in huis om de baardgroei te stimuleren!

    

   Hoe snel zie ik resultaat?

   Deze tabletten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Neem twee tot drie tabletten per dag. De eerste resultaten zal je zien vanaf 3-6 maanden, bij gebruik van het driestappenplan.

    

   Hoezo werken de producten van Neofollics wel?

   De tabletten van Neofollics bevatten een gepatenteerd mengsel van natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk zijn samengesteld. Hierdoor worden de haarzakjes van binnenuit gevoed. Dit helpt bij het stimuleren van sterker en dikker baardhaar. De wetenschappelijk bewezen ingrediënten zijn onder andere:

   • Biotin
   • Zinc
   • Ashwagandha
   • Testofen
   • D-Aspartic Acid

    

   Al met al zorgen bovenstaande ingrediënten voor deze voordelen:

   • Stimuleert de haargroei
   • Verlengt de haargroeifase
   • Verbetering van de huidconditie
   • Voorzien van essentiële voedingsstoffen
   • Verhoogt de gezondheid van de haarzakjes
   • Voedt de baard en snor

   News & updates

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »