• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Maandag 23 Maart 2020

   20 vragen beantwoord over Neofollics

   Neofollics Hair Technology, het is bewezen dat dit werkt! In dit artikel leggen we jou dit vooruitstrevende en geweldige merk uit. Wij zijn fan! Check hier wat we voor je hebben uitgezocht: 

   1.  Hoe ‘werken’ de producten van Neofollics?
   2.  Welke producten heeft Neofollics?
   3.  Wat maakt de producten van Neofollics zo effectief?
   4.  Wat zijn de ‘high-performance’ ingrediënten van Neofollics?
   5.  Welke ingrediënten zitten in de producten van Neofollics?
   6.  Hoe gebruik ik de producten van Neofollics?
   7.  Is Neofollics geschikt voor mijn haren?
   8.  Wordt Neofollics getest op dieren?
   9.  Is Neofollics vrij van schadelijke ingrediënten?
   10.  Wordt mijn haar droog bij gebruik van Neofollics?
   11.  Kan ik Neofollics gebruiken in combinatie met andere haarproducten?
   12.  Kan ik Neofollics combineren met haarvitamines?
   13.  Klopt het dat de Neofollics shampoo minder schuimt?
   14.  Hoe komt het dat mijn haren uitvallen of dunner worden?
   15.  Hoe komt het dat mijn haren grijs worden?
   16.  Zijn er nog meer manieren om haaruitval te voorkomen?
   17.  Zijn er nog meer manieren om grijs worden te voorkomen?
   18.  Heeft Neofollics bijwerkingen?
   19.  Waar kan ik ervaringen vinden over Neofollics?
   20.  Waar kan ik mijn vraag stellen over Neofollics?

    

   Neofollics Hair Technology ontwikkelt praktische, effectieve oplossingen voor mensen die last hebben van haaruitval, dunner of grijs wordend haar. Ze willen hun technologie voor iedereen beschikbaar stellen via effectieve producten en bieden de oplossing om haarverlies tegen te gaan en een gezonde haargroei te stimuleren. Neofollics heeft deze producten gecreëerd op basis van de nieuwste medische en cosmetische wetenschappelijke inzichten en op basis van eigen onderzoek. 

   Wij begrijpen het maar al te goed dat haaruitval of dunner wordend haar soms even schrikken is. Hier wil je dan ook liever niet mee geconfronteerd worden! Het kan een onaangename ervaring zijn, of je nu man of vrouw bent. Het doel van Neofollics is dan ook om jou te helpen controle te krijgen over de situatie. Dit doen zij door 4 producten beschikbaar te stellen die effectief haargroei stimuleren: Neofollics Hair Growth Tablets, Neofollics Hair Growth Shampoo, Neofollics Hair Growth Conditioner en de Neofollics Hair Growth Lotion. Heb je last van grijs wordende haren? Dan kun je ook de Hair Growth Anti-Grey Tablets gebruiken om je natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk te behouden (kan in combinatie met alle Hair Growth-producten, inclusief de Hair Growth Tabletten!).

    

   Hoe ‘’werken’’ de producten van Neofollics?

   Het stimuleren van de haargroei en het voorkomen van haarverlies kan worden gerealiseerd door het gebruik van Neofollics Hair Growth producten. Voor een optimaal resultaat kun je het beste alle vier de producten samen gebruiken. Er spelen namelijk verschillende biochemische processen een belangrijke rol en bij gebruik van alle vier de producten samen wordt een ultiem resultaat bereikt. De producten van Neofollics Hair Growth hebben de volgende werkingsmechanisme: 

   • Stimulatie van de haargroei
   • Vermindering van DHT-hormoon in de hoofdhuid (DHT-hormoon beschadigt haarzakjes)
   • Verbeterde hoofdhuid en haarzakjes 
   • Verbeterde haargroei door voorziening van nodige bouwstenen (ingrediënten)
   • Vermindering van ontstekingen, roos, jeuk en schilfering
   • Verbeterde absorptie van de actieve ingrediënten

   Maar hoe wordt dit gerealiseerd? En hoe krijgen jouw haren dit resultaat? Wij leggen je uit hoe Neofollics deze resultaten realiseert met haar producten:
   Neofollics Tablets stimuleren de hoofdhuid van ‘binnenuit’. Deze tabletten bevatten belangrijke vitaminen en mineralen die de haargroei stimuleren en gaan het DHT-hormoon tegen. Het houdt de haren gezond door de haarzakjes goed te voeden van binnenuit. De ingrediënten in de Neofollics Shampoo worden goed opgenomen door de hoofdhuid en zorgen er ook voor dat de haarzakjes sterk blijven en haargroei wordt gestimuleerd. De shampoo gaat zo roos en jeuk tegen en is vrij van SLS, siliconen en parabenen. De Neofollics Conditioner concentreert zich op het huidoppervlak van je hoofdhuid met voedende en haargroei-stimulerende ingrediënten. Bovendien maakt het je haren sterker en gezond. De Neofollics Lotion bevat actief voedende ingrediënten die diep in de haarzakjes doordringen en verzorgen voor een optimaal effect. 
   Heb je last van grijs wordende haren? Dan kun je de Neofollics Anti-Grey Hair Tablets gebruiken. Deze tabletten kun je gewoon gebruiken in combinatie met alle andere Hair Growth producten, dus ook de Hair Growth Tabletten. Deze anti-grijs tabletten dragen bij aan de pigmentatie van je haren om zo lang mogelijk je natuurlijke, levendige haarkleur te behouden. Door de aanmaak van Melanine (te weinig hiervan zorgt voor grijze haren) te stimuleren en het aan te vullen met Katalase (enzym in de haarfollikels) zul jij je natuurlijke haarkleur langer behouden Hebben we je al iets meer gerust gesteld? :)
   Hoewel dit regime hierboven perfect samenwerkt om je hoofdhuid en haren optimaal te voorzien van de juiste verzorging, kan de baardverzorging soms ook wel wat aandacht gebruiken. De baardgroeiserum van Neofollics is een krachtige treatment om gezichtshaargroei te stimuleren en de baardharen en snor te verzorgen. Het gaat baardverlies tegen en de dichtheid van de baard neemt toe. 6 werkende mechanismen zijn:

   1. Stimuleren van de baardgroei
   2. Verlengen van de baardgroei
   3. Verbeteren huidconditie
   4. Zorgen voor essentiële voedingsstoffen
   5. Verhoging van de gezondheid van haarfollikels
   6. Voedt en hydrateert de baard en snor

    

   Welke haarbevorderende producten heeft Neofollics?

   Neofollics Hair Technology bestaat in totaal uit zes producten. Elk product voegt weer iets anders toe aan je haren en hoofdhuid om haaruitval, dunner of grijs wordend haar te verminderen. Wij leggen alle zes de producten aan je uit:

   Neofollics Hair Growth Supporting Tablets  

   Deze tabletten zijn ondersteunende tabletten met natuurlijke ingrediënten die de haargroei stimuleren van binnenuit de hoofdhuid. Deze formule draagt bij aan een gezonde haargroei. 

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Tabletten:

   • Rijk supplement met verschillende nuttige ingrediënten
   • Optimale dosering van ingrediënten voor het beste resultaat
   • Klinisch bewezen dat het bijdraagt aan het behoud van gezond haar

   Neofollics Hair Growth Tablets behandelen je haren intensief en kan gebruikt worden op lange termijn. De tabletten zijn ontwikkeld om haargroei te ondersteunen en de stofjes die haarverlies veroorzaken te verminderen. Op deze manier zorgt de tablet ervoor dat je haren alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om de haargroei gezond te houden, want dat is natuurlijk wat we willen! 

   Het resultaat:
   De tabletten hebben enige tijd nodig voordat je resultaat ziet. Na een aantal weken zul je merken dat haaruitval zal afnemen. Vervolgens zul je na een periode van 3-6 maanden merken dat nieuwe haren dikker en sterker terug groeien. Resultaten kunnen trouwens per persoon verschillen, de een reageert sneller op de producten van Neofollics dan de ander. Zo kunnen resultaten variëren en geven haargroeiproducten meestal sneller een merkbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

   Gebruiksaanwijzing:
   Neem per dag 1-3 tabletten. De tabletten werken het meest effectief als je elke dag 3 tabletten neemt. Neem een tablet in met water na een maaltijd. Heb je na (ongeveer) een jaar gewenste resultaten bereikt? Blijf doorgaan, maar met een andere dosering. Dan kun je 1-2 tabletten per dag gebruiken.

   Gebruik je ook Finasteride? Dan raden we je aan om 1 Neofollics tablet per dag te gebruiken.

   Actieve ingrediënten:
   Actieve ingrediënten in deze tabletten zijn ingrediënten die vooral de DHT afremmen. Natuurlijke extracten zoals Saw Palmetto (zaagbladpalm), Beta-sitosterol, Brandnetelextract, Rode Klaver extract, EGCG en isoflavonen gaan haarverlies tegen. In het Rode Klaver extract zit bijvoorbeeld een hoge concentratie aan isoflavonen. Isoflavonen reduceren de concentratie DHT in de haarzaakjes en herstellen hierdoor de hormoonbalans. EGCG is een polyfenol, dit is een krachtige antioxidant die de haargroei stimuleert maar ook de DHT afremt. Bovendien zitten er essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren in deze tabletten voor een gezonde haargroei. Zo verbetert L-carnitine, L-cysteïne en Tuarine het transport van voedingsstoffen naar de haarwortel waardoor de energieproductie vergroot en de haargroei verbeterd wordt. Mineralen zoals zink en selenium houden je haar gezond en foliumzuur is belangrijk voor de groei van weefsel en celdeling, dus ook voor de haargroei. Overige vitamines B dragen bij aan de haargroei, want dit zorgt voor sterker en voller haar en gaat broos haar tegen. 

    

   Neofollics Hair Growth Stimulating Lotion 

   Deze lotion geeft plaatselijke behandeling op de hoofdhuid om de haargroei te stimuleren en haarverlies te voorkomen. De lotion bevat een effectieve combinatie van actieve ingrediënten die voor het beste resultaat zorgen. Deze combinatie van ingrediënten wordt aangeduid met Neoxyl® en beschouwd als de opvolger van Minoxidil, een bekend medicijn tegen haarverlies. Neofollics Lotion bevat maar liefst een concentratie van 7% aan Neoxyl®. Neofollics Lotion is dermatologisch getest, niet vettig en laat geen productresten achter. Maak je niet langer zorgen om een terugtrekkende haarlijn of een kalende kruin, dit product kan jou helpen!

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Lotion:

   • Leidt tot vermindering van haarverlies 
   • Zorgt voor een hogere dichtheid van het haar
   • Milde lotion voor de hoofdhuid
   • Gemakkelijk in gebruik vanwege de spray en neutrale kleur
   • Bevat krachtige ingrediënten om de opname in de hoofdhuid te verbeteren
   • Zes krachtige plantenextracten
   • Peptiden verbeteren de doorbloeding van de hoofdhuid
   • Ontstekingsremmend
   • Haargroeimoleculen Adenosine, Vividine en Aminexil

   De lotion bevat krachtige plantenextracten die onder andere verantwoordelijk zijn voor minder DHT-hormoon. Bovendien hebben ingrediënten zoals Raspberry Ketone en Sanguisorba Officinalis effect op de haargroei en de stimulatie hiervan. Het is bewezen dat dit product haarverlies vermindert en zorgt voor een hogere dichtheid van je haren. De lotion is dermatologisch getest en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, kleur- en geurstoffen, propyleenglycol, etc. Hierdoor zijn mogelijke irritaties aan de hoofdhuid minimaal. 

   Het resultaat:
   De lotion gaat haarverlies tegen en de dichtheid van je haren zal toenemen. Gebruikers van deze lotion zijn voor een lange periode onderzocht tijdens een studie en 92% van de gebruikers merkte een verbetering op, hoe gaaf is dat! De studie toonde ook aan dat de celgroei van de haren werd bevorderd met maar liefs 96,8%. Het is een effectieve behandeling omdat je de lotion direct op de hoofdhuid aanbrengt. Na drie maanden zou je de eerste resultaten kunnen merken. Nieuwe haren groeien sterk en dikker terug en haaruitval neemt af. Als je de lotion 6-12 maanden gebruikt zal het effect nog sterker worden. 

   Gebruiksaanwijzing:
   Gebruik de lotion op de gewenste plekken. Dit kan bijvoorbeeld zijn op delen van de hoofdhuid waar je haren dunner worden of uitvallen. Gebruik de lotion op de volgende manier:

   • Kroon: 3 sprays
   • Inhammen: 2 sprays
   • Scheiding: 2 sprays

   Masseer de spray altijd even goed in je hoofdhuid. Spoel de lotion niet uit en breng het twee keer per dag aan voor optimaal resultaat. Het liefst in de ochtend en de avond. Je kunt je haren minimaal 3 uur na de behandeling weer wassen. Het is wel mogelijk om stylingproducten te gebruiken na het intrekken van de lotion. Het is geen dikke lotion, hij trekt lekker snel in en plakt niet. Je zult er geen vet haar van krijgen. Zet na gebruik het afdekdopje weer terug op de spuitmond. 

   Actieve ingrediënten:
   De Neoxyl Hair Growth Lotion bevat veel actieve ingrediënten die haarverlies aanpakken. Door wetenschappelijk onderzoek om haarverlies aan te pakken is elk ingrediënt zorgvuldig geselecteerd voor deze lijn. Zo zitten er haargroeimoleculen in de lotion die vergelijkbaar zijn met Minoxidil, maar dan zonder de bijwerkingen! Deze groeimoleculen zijn Vivide, Aminexil en Adenosine. Vividine stimuleert de bloedtoevoer naar de haarfollikels waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden en het zorgt ervoor dat haar sneller in de groeifase gaat. Aminexil voorkomt verharding van collageen in de haarwortel, waardoor haaruitval wordt verminderd. Adenosine zorgt voor een betere haargroei. 
   De lotion bevat ook plantenextracten die een positieve werking hebben voor jou. Deze plantenextracten zijn Ecklonia cava, Raspberry ketone, Carthamus tinctorius, Sanguisorba officinalis, Druivenpit extract, EGCG en Koper tripeptide-1. Deze plantenextracten werken DHT-verlagend, stimuleren de groei van de haarfollikel, verlengt de groei van je haren en zorgt voor een betere doorbloeding in de hoofdhuid. Tot slot zitten er twee actieve boosters in de lotion: hyaluronzuur en liposomen. Hyaluronzuur is een soort glucose die ook in je lichaam voorkomt, dit verbetert de opname van de lotion in je hoofdhuid. Liposomen zijn hele kleine vetdeeltjes (microscopisch klein) die de actieve ingrediënten goed in de hoofdhuid brengen. 

    

   Neofollics Hair Growth Enhancing Scalp Roller

   Dit is dé tool die in combinatie met de Hair Growth Lotion het hoofdhaar activeert en stimuleert. De Scalp Roller zorgt ervoor dat de lotion 5x krachtiger wordt en is de perfecte set als je last hebt van haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. 

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Scalp Roller: 

   • Stimuleert de groei van het hoofdhaar
   • 540 micronaaldjes
   • 0.3mm lang
   • Stainless steel
   • Niet schadelijk voor de hoofdhuid
   • Activeert de haarfollikes
   • Hair Growth Lotion in combinatie met de Scalp Roller wel 5x krachtiger
   • Dermatologisch getest
   • Gebruiksvriendelijk
   • Comfortabel ontwerp

   Het resultaat:
     In samenwerking met de Hair Growth Lotion geeft het de haargroei een effectieve boost. De Scalp Roller kan in combinatie met de Lotion haaruitval verminderen of zelfs helemaal oplossen. Dit zijn een aantal onderzoeksresultaten: 

   • Onafhankelijke experts hebben erkend dat bij 40% van de gebruikers echt drastische veranderingen zichtbaar waren. 
   • Bij 82% van de scalp roller gebruikers was de haargroei met meer dan 50% verbeterd.
   • Het aantal haren per cm2 is bij mensen met haaruitval-problemen met 12,7% gegroeid na het gebruiken van de scalproller. 

   Gebruiksaanwijzing:
   Gebruik de Scalp Roller maximaal 2x per week, en zorg voor 3 rustdagen tussendoor. Je zou de Scalp Roller bijvoorbeeld op maandagochtend en donderdagavond kunnen gebruiken - dan zit er na gebruik bij beide dagen ongeveer  72 uur tussen. Normaal gesproken gebruik je de Hair Growth Lotion 2x per dag, maar na gebruik van de Scalp Roller mag je deze na minimaal 12 uur pas aanbrengen. Gebruik je bijvoorbeeld 's ochtends de Scalp Roller, kun je 's avonds de Hair Lotion aanbrengen. 

    

   Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo 

   De shampoo voedt de hoofdhuid en je haren. De shampoo bevat ingrediënten die mild en veilig zijn, zo is het vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Het is klinisch bewezen dat deze shampoo een combinatie bevat van actieve ingrediënten die gezonde haargroei stimuleert en haaruitval voorkomt. 

   Neofollics Shampoo heeft verder de volgende kenmerken:

   • Dikker haar met meer volume
   • Haaruitval neemt af
   • Stimuleert de haargroei
   • Je hoofdhuid krijgt een betere conditie, waardoor roos verminderd
   • Kan dagelijks worden gebruikt
   • Vermindert roos, jeuk en schilfers
   • Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en SLS

   In de Neofollics Shampoo zitten meerdere ingrediënten die DHT verminderen, zoals plantenextracten. Hierdoor blijft je hoofdhuid gevoed en gezond, wordt de haargroei gestimuleerd en roos bestreden. Een ingrediënt die hier onder andere verantwoordelijk voor is, is de Piroctone Olamine. Dit ingrediënt bestrijdt roos en stimuleert de haargroei. 

   Het resultaat:
   Je hoofdhuid en haren hebben wat tijd nodig om te wennen aan de Neofollics Shampoo. Zo kan het een tijdje duren voordat resultaten duidelijk zichtbaar worden. Maar heb geduld, want resultaat zal er komen. Na een aantal maanden zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn, je zal minder haaruitval ervaren. Je zult nog meer resultaat ervaren na 6-12 maanden. Het is klinisch bewezen dat de Neofollics Shampoo leidt tot minder haaruitval en dikkere haren met meer volume. Bovendien is de shampoo ook dermatologisch getest. 

   Iedereen reageert anders op de Neofollics Shampoo. Bij de een zie je sneller een resultaat dan bij de ander. Producten om haargroei te bevorderen hebben meestal sneller een zichtbaar effect als je haarverlies nog niet vergevorderd is. 

   Gebruiksaanwijzing:
   Gebruik eerst een kleine hoeveelheid shampoo om onzuiverheden/vettigheid te verwijderen. Hierdoor ontvet je je haren al voor een groot deel. Als je dit hebt gedaan kun je een ruime hoeveelheid shampoo aanbrengen op je haren. Masseer deze zachtjes in op de hoofdhuid en laat de shampoo 3 minuten intrekken op je hoofdhuid en haren zodat de ingrediënten goed kunnen worden opgenomen. Spoel daarna de shampoo goed uit je haren. Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken en je krijgt het allerbeste resultaat als je de shampoo minimaal drie keer per week gebruikt. We raden je aan om je behandeling te vervolgen met de Neofollics Conditioner.

   Actieve ingrediënten:
   In de shampoo zitten maar liefst 7 plantenextracten die haargroei stimuleren en DHT afremmen. Deze plantenextracten zijn: Ecklonia cava, Raspberry ketone, Carthamus tinctorius, Sanguisorba officinalis, Panas gingseng, Fenegriek en EGCG. Al deze plantextracten stimuleren de haargroei en haarfollikel. Bovendien wordt de groeifase verlengt en hebben ze een ontstekings- en DHT-remmende werking. De Neofollics Shampoo heeft ook twee verzorgende oliën als ingrediënt, namelijk Arganolie en Akkermuntolie. Arganolie bevat vitamine E, omega 3 en 9 en antiooidanten die je hoofdhuid beschermen tegen invloeden van buitenaf. De lekkere frisse geur aan de shampoo is te danken aan de Akkermuntolie. Tot slot is de shampoo rijk aan drie soorten haargroeimoleculen. Dit zijn de Piroctone olamine, Cafeïne en Niacinamide. Deze haargroeimoleculen verminderen haaruitval, zorgen voor dikker haar, stimuleren de hoofdhuid om de shampoo goed op de nemen en werken ontstekingsremmend. 

    

   Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner 

   De conditioner maakt je haar gezonder, sterker en glanzender door het goed te voeden. De conditioner stimuleert de haargroei en is vrij van kleurstoffen, parfum, sulfaten, parabenen en kleurstoffen. 

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Conditioner zijn:

   • Voedende formule 
   • Hoog gedoseerde ingrediënten
   • Herstelt het haaroppervlak en verbetert de huid- en haarconditie
   • Maakt je haren sterk en gezond
   • Stimuleert haargroei
   • Maakt je haren glad en glanzend

   De Neofollics Conditioner bevat natuurlijke oliën en plantenextracten waardoor de conditioner lekker mild is voor je hoofdhuid. Het product verzorgt je haar en hoofdhuid optimaal. Er zitten ontstekingsremmende ingrediënten in de conditioner, zoals koperpeptiden. Hierdoor wordt haargroei gestimuleerd. Bovendien stimuleert Arginine (dit is een aminozuur) de bloedtoevoer naar de haarzakjes en maakt Biotin je haar gezonder. 

   Het resultaat:
   Resultaten kunnen per persoon verschillen. De een reageert nou eenmaal sneller op deze producten dan de ander. Daarnaast zijn resultaten over het algemeen sneller zichtbaar als de haargroei nog niet in een ver stadium zit. Na een aantal maanden kun je de eerste effecten waarnemen, zo zal je haar er sterker en glanzender uitzien. 

   Gebruiksaanwijzing:
   Voor een optimaal resultaat raden we je aan om je haar eerst te wassen met de Neofollics Shampoo. Breng vervolgens een royale hoeveelheid aan op je haren en masseer de conditioner zachtjes door je haren en in je hoofdhuid. Laat het ongeveer 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Het intrekken zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten goed kunnen worden opgenomen in de hoofdhuid en haren. Gebruik de conditioner minimaal drie keer per week voor een optimaal resultaat. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik. 

   Actieve ingrediënten:
   In de Neofollics Conditioner zitten veel voedende oliën om je hoofdhuid goed te verzorgen. Deze oliën zijn Jojoba-, Macademia-, Rozemarijn-, Pepermunt- en Salie Olie. Deze oliën voorkomen pluizig haar en zorgen dat je haar optimaal gevoed en verzorgd wordt. Zo krijg je een gezonde hoofdhuid, wat een positief effect heeft op haargroei. De conditioner krijgt er ook een lekkere, fijne geur van. Naast de voedende oliën, zijn er ook ingrediënten die je haren sterker maken. Dit zijn keratine en proteïnen. Deze ingrediënten herstellen beschadigde haren en zorgen dat haarbreuk wordt verminderd. De haarstructuur wordt weer sterk waardoor invloeden van buitenaf worden afgeweerd. Natuurlijk zitten in de Neofollics ook genoeg plantenextracten, zoals de Ecklona Cava, EGCG, Sanguisorba officinalis, Carthamus tinctorius en de Druivenpit extract. Al deze plantenextracten remmen het DHT-hormoon om de haargroei te stimuleren. 
   Er zit pure Aloë Vera in de conditioner om je hoofdhuid te herstellen en jeuk en roos tegen te gaan. Bovendien zorgt Aloë Vera ervoor dat talgproductie wordt verminderd voor een betere hoofdhuidconditie. Dit is nog niet alles, er zitten ook nog vier haargroeimoleculen in. Hierbij gaat het om Koper tri-peptide, Arginine, Niacinamide en Biotoine. Dit zijn belangrijke vitamines en aminozuren. Deze haargroeimoleculen werken ontstekingsremmend en verbeteren de bloedtoevoer naar haarwortels. Om al deze actieve ingrediënten zo goed mogelijk op te kunnen nemen bevat de conditioner liposomen. Dit zijn mega kleine vetdeeltjes die ervoor zorgen dat werkzame ingrediënten goed bij de haarzakjes kunnen komen.

    

   Neofollics Anti Grey Hair Tablets

   Heb je je eerste grijze haren gevonden? Of wordt je toch ineens sneller grijs dan je had gedacht? Maak je geen zorgen, deze Neofollics Anti-grijs tabletten zijn ontzettend effectief en kunnen jou zeker helpen. Deze tabletten zijn ontwikkeld om grijs haar te bestrijden en zorgen ervoor dat jij je natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk kunt behouden. Bovendien zorgt het ook nog eens voor dikker, langer en gezonder haar. Nu vraag je je vast af… bestaat dit? Yes, het bestaat! Maar het allerbelangrijkste: het werkt!

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Anti-Grey Hair Tablets:

   • Kan gebruikt worden in combinatie met alle Hair Growth-producten
   • Effectieve behandeling om natuurlijk haarkleur te behouden
   • Stimuleert de aanmaak van Melanine (pigment)
   • Twee-stapsbehandeling: twee soorten tabletten voor maximale effectiviteit
   • Tabletten met bouwstoffen voor het behoud van oorspronkelijke haarkleur
   • Bevat enzymen, vitaminen, mineralen en plantextracten
   • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

   Het resultaat:
   De anti-grijs tabletten van Neofollics remmen het proces van grijs wordende haren. De tabletten verminderen de snelheid waarmee grijze haren ontstaan. Het kan zelfs zo zijn dat witte/grijze haren minder wit worden en hun natuurlijke kleur weer terugkrijgen. Echter zou dit, het bestellen van de haarkleur, eerder voorkomen bij beginnend grijzend haar. Het is gemakkelijker om grijs wordend haar te remmen of voorkomen and langdurig grijze haren weer ‘terug te draaien’. 

   Gebruiksaanwijzing:
   De Anti-Grey Hair Tablets bestaan uit twee tabletten: een sliktablet en een zuigtablet. 

   Stap 1: Neem eerst het sliktablet. Op de verpakking van de tabletten staat ook ‘step 1’. Deze tabletten zijn geel van kleur. Neem de tablet in tijdens of na een maaltijd en slik het in zijn geheel door.

   Stap 2: Dit is het zuigtablet. Ook hier staat op de verpakking ‘step 2’. Deze tabletten hebben een witte kleur met oranje stipjes. Leg het smelttablet onder je tong en laat het oplossen. Het duurt ongeveer een paar minuten voordat het zuigtablet helemaal opgelost is. 

   We raden je aan om welke dag één dosering te nemen, dus het sliktablet en het zuigtablet. 

   Actieve ingrediënten:
   De tabletten zijn rijk aan ingrediënten om grijs haar tegen te gaan. Zo spelen Katalase, Quercetine, Koper, L-tyrosine, Foliumzuur, Vitamine B12 en Selenium een belangrijke rol. Katalase is een belangrijk enzym, deze breekt namelijk waterstofperoxide af. Waterstofperoxide breekt namelijk pigment af, dus Katalase is superbelangrijk! De rest van de ingrediënten spelen een belangrijke rol bij de productie van natuurlijk pigment en zorgt er ook nog eens voor dat Katalase goed opgenomen kan worden in je lichaam. 
   De anti-grijs tabletten bevatten ook drie actieve ingrediënten die haargroei bevorderen. Deze ingrediënten helpen je haar gezonder maken en haaruitval te voorkomen. Zo zorgt zink (een mineraal) ervoor dat je haren goed gezond blijven Biotine is een belangrijke vitamine, die je haar sterker en voller maakt. Tot slot het polyfenol EGCG, dit is een krachtige antioxidant die je haargroei stimuleert. 

    

   Neofollics Beard Growth Stimulating Serum

   Neofollics Beard Growth Serum is een krachtige treatment om gezichtshaargroei te stimuleren en de baardharen en snor te verzorgen. De Neofollics baardserum is het meest geavanceerde baardgroeiserum op de markt en biedt effectieve behandeling. De baardserum voorkomt haarverlies en het resultaat van de baardgroei-serum is een hogere dichtheid van de baardharen, oftwel een dikkere en vollere baard. Deze superieure baardverzorging met haargroeistimulerende eigenschappen geeft klinish bewezen resultaat zonder bijwerkingen. Daarnaast een geweldig serum om de baard te voeden en onderhouden, voor een gezonde gezichtshuid en -baard. 

   Belangrijke kenmerken van de baardgroeiserum:

   • Meest geavanceerde baardgroeiserum op de markt
   • Krachtige treatment
   • Stimuleert gezichtshaargroei
   • Voor een dikkere en vollere baard
   • Zorgt voor een hogere dichtheid van je baard
   • Klinisch bewezen resultaat
   • Geen bijwerkingen
   • Ultrasnelle opname
   • Milde serum
   • Het serum heeft een normale kleur
   • Ontstekingsremmend

   Het resultaat:
   Het serum gaat baardverlies tegen en de dichtheid van de baard neemt toe. De celgroei van de baardharen wordt bevorderd, waardoor de baard dikker en voller wordt. De meeste mensen zien na drie maanden de eerste resultaten: nieuwe baardharen die dikker groeien en een vollere baard. 

   Gebruiksaanwijzing:
   Breng het serum aan op de gebieden waar je graag ondersteuning wilt voor haargroei. Masseer het serum goed in de baard. Het is niet vettig en trekt goed in. 

   Voor de wangen: 1-2 pompjes
   Voor de kin en snor: 1 pompje

   Gebruik het serum 2x per dag: één keer in de ochtend en één keer in de avond. Hierdoor krijg je het beste resultaat. De effecten zijn na ongeveer drie maand gebruik zichtbaar.

   Actieve ingrediënten:
   Elk ingrediënt in de Beard Growth Serum is zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd, van de werking tot de hoeveelheid. De formule is zo afgestemd dat er een perfecte, passende ingrediëntenlijst is ontstaan voor jouw baard. Zo bevat de baardserum veel actieve ingrediënten om de groei van gezichtshaar te stimuleren. Zo bevat deze serum Neoxyl en Myristoyl Pentapeptide-17:

   Neoxyl - Neoxyl bevat drie haargroeimoleculen: Adenosine en Vividine. Deze haargroeimoleculen bieden geven een goed resultaat: zo stimuleert Vividine de bloedtoevoer naar de haarfollikels van de baard waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Adenosine zorgt weer voor een betere baardgroei.

   Plantenextracten - Vividine zorgt er dus voor dat je haarfollikels beter voedingsstoffen kunnen opnemen. Dat is maar goed ook, want dit serum is rijk aan plantenextracten! Deze plantenextracten zijn Ecklonia cava, Raspberry ketone, Carthamus tinctorius, Sanguisorba officinalis, Epigallocatechin gallate en Proanthocyanidine B2. Een heel rijtje met 'wetenschappelijke' termen. Samengevat zorgen deze plantenextracten voor:

   • Vermindering van het DHT
   • Stimulering van de baardgroei
   • Verhoogt de productie van de haarfollikel
   • Onderdrukt de peptide wat geassocieerd wordt met haarverlies
   • Verlengt de groeifase van de haarzakjes
   • Zorgt voor langer haar
   • Hogere dichtheid van het haar

   Myristoyl Pentapeptide-17 - Dit is een peptide van 5 aminozuren, wat de keratinegenen significant stimuleert. Het zorgt ervoor dat cellen meer keratine gaan produceren. Keratine is een zeer belangrijke eiwit voor de haren, ook wel een proteïne. De haren bestaan voor 95% uit keratine, maar deze hoeveelheid neemt in de loop van de jaren af. Keratine beschermt en herstelt de haren, waardoor het sterk en in conditie blijft. Deze peptide zorgt ervoor dat de keratine-gehalte op peil blijft, waardoor er geen keratine verloren gaat en je haren gezond, zacht en vitaal blijven.

    

   Neofollics Beard Growth Roller

   De Neofollics Beard Growth Roller zorgt ervoor dat je een mooie en volle baard krijgt! De 0.5mm micronaaldjes op de dermaroller maken microscopische gaatjes in de huid waardoor de Beard Growth Serum extra goed opgenomen kan worden. Hierdoor komen de actieve ingrediënten en zuurstof dichterbij de follikels, die geactiveerd en gestimuleerd worden.

   Belangrijke kenmerken van de Neofollics Scalp Roller: 

   • Dermaroller
   • 0.5 mm
   • Stimuleert en activeert de baardgroei
   • Bloedcirculatie wordt verbeterd
   • Ideaal als je als je last hebt van open plekken/gaten of een vollere baard wil

   Het resultaat:
   In samenwerking met de Beard Growth Serum geeft het de baardgroei een effectieve boost. De Baard Roller kan in combinatie met het serum de oplossing bieden aan iedereen die:

   • Geen tot bijna geen baardgroei heeft
   • Last heeft van open plekken
   • Last heeft van gaten in de baard
   • Graag een vollere baard wil
   • De groei wil stimuleren van de baard

   Gebruiksaanwijzing:
   Verdeel het gezicht in 4 delen: de kin, snor en de twee wangen. Rol per gebied 10x horizontaal en 10x verticaal over de huid. Rol met lichte druk over de huid. Gebruik de dermaroller 2x per week, met een rustperiode van 3 dagen. 

    

   Wat maakt de producten van Neofollics zo effectief?

   Bij Neofollics staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van Neofollics volstaat voor hun in een aantal kenmerken. Wij leggen je uit waarin Neofollics zo ontzettend effectief is en daadwerkelijk werkt. 
   Het is wetenschappelijk bewezen dat de hoogwaardige ingrediënten, ook wel de ‘’high performance’’ ingrediënten, effect hebben op de haargroei. De producten zijn met de hoogst mogelijke concentratie van actieve ingrediënten geformuleerd. Bovendien worden er alleen ingrediënten gebruikt waarvan bewezen is dat ze een effect hebben op haarverlies en haargroei. De producten kun je los gebruiken maar zorgen samen voor de beste behandelingsstrategie. Als je de producten combineert krijg je een maximaal positief effect. De producten van Neofollics zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor het doorzetten met het gebruik van deze producten gemakkelijker gaat. 
   De eerste effecten zijn meestal na een paar maanden zichtbaar, dus maak je geen zorgen als je niet meteen resultaat ziet! Ga door met de behandeling om de resultaten te behouden. 

     

   Wat zijn de ‘high-performance’ ingrediënten van Neofollics?

   Zoals je net misschien wel hebt gelezen, werken de producten van Neofollics zo goed door de actieve ‘’high performance’’ ingrediënten. We hebben deze ook al kort uitgelegd bij de producten zelf. De producten van Neofollics bevatten een uitgebreide combinatie van ingrediënten waarvan is bewezen dat ze effectief zijn. Daarnaast bevatten deze ingrediënten ook de meest effectieve concentratie voor optimaal resultaat. Zo bevatten ze bijvoorbeeld plantenextracten of verschillende moleculen om de haargroei en conditie van de huid te verbeteren doordat de ingrediënten ontstekingsremmende, anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen hebben. Deze ingrediënten kunnen we onderverdelen in vier soorten:

   DHT-remmers (DHT = di-hydro-testosterone = hormoon die haarzakjes beschadigd):
   Saw Palmetto - is een plant waarvan de besjes al honderden jaren wordt gebruikt als medicijn
   Beta Sitosterol - is een botanische stof en is een belangrijk component in planten 
   Ecklonia Cava - is zeewier uit wateren in Zuid-Korea en heeft een DHT-verlagend effect
   Egcg - is een groene thee-extract uit de bladeren van Camelia Sinensis en voorkomt haaruitval
   Isoflavones - is afgeleid van meerdere plantensoorten en zijn plantaardige proteïnen
   Red Clover - bron van waardevolle voedingsstoffen zoals foto-oestrogeen, chroom en magnesium
   Nettle Leaf - staat al lang bekend als een natuurlijk medicijn
   Panax Ginseng - kan hergroei van het haar bevorderen door DHT te remmen

   Haargroei stimulators: 
   Copper Tri-peptide - werkt ontstekingsremmend en stimuleert de haargroei
   Piroctone Olamine - vermindert haaruitval, zorgt voor dikker haar(groei) en verhelpt roos
   Raspberry Ketone - stimuleert de groei vanuit de haarzakjes
   Caffeïne - stimuleert de hoofdhuid en heeft haargroei-stimulerende eigenschappen
   Adenosine - voorkomt haarverlies 
   Vividine - zorgt voor kalium-kanaalopening waardoor het haar sneller in de groeifase komt
   Carthamus Tinctorius - is een distelachtige plant die haargroei stimuleert
   Sanguisorba Officinalis - stimuleert de haargroei door de groeifase van de haarzakjes te verlengen
   Arginine - zorgt voor een goede bloedtoevoer naar de haarwortels
   Proanthocyanidine B2 - komt uit druivenpitten en verlengt de groeifase van je haren
   Fenugreek - is een plant met ontstekingsremmende en antibacteriele eigenschappen

   Voedingsstoffen: 
   Biotine - verlengt het behoud van je ‘normale’ haren 
   Folic Acid - is een zuur die belangrijk is voor celontwikkeling
   Selenium - is een mineraal en erg belangrijk voor de haargroei
   Zinc - behoudt de normale testosteron-niveau in je bloed en draagt bij aan behouden van je haren
   L-Carnitine - is een aminozuur
   L-Cysteine - is een aminozuur
   Taurine - is een aminozuur
   Riboflavin - draagt bij aan de energie van je metabolisme
   Niacinamide - werkt ontstekingsremmend. Zorgt voor betere bloedsomloop in de hoofdhuid
   Pantothenic Acid - neemt deel aan een breed scala aan belangrijke processen in je lichaam  
   Cyanoco Balamin - zorgt voor goede, energieke metabolisme

   Voedende middelen: 
   Aloe Vera - vermindert jeuk en roos en controleert overmatige talgproductie
   Argan Oil - voedt het verzorgt je hoofdhuid en beschermt tegen invloeden van buitenaf
   Jojoba Oil - voedt de hoofdhuid en je haren, heeft een kalmerend effect
   Macademia Oil - voedt de hoofdhuid en haren
   Peppermint Oil - voedt de hoofdhuid en wekt als een milde haargroeistimulator
   Rosemary Oil - heeft een ontstekingsremmende werking en voedt de hoofdhuid en haren
   Sage Oil - is een milde haargroeistimulator en voedt de hoofdhuid en haren
   Wild Mint Oil - laat je huid lekker fris aanvoelen door het goed te voeden
   Keratin - verbetert de haarstructuur en reduceert haarbreuk
   Rice Protein - verbetert de flexibiliteit en sterkte van je haar
   Silk Protein - laat je haren glanzen
   Wheat Protein - hydrateerd de hoofdhuid en je haren
   Hyaluronic Acid - is een endogene stof die de opname van voedingsstoffen verbeterd
   Liposomes - zorgen ervoor dat producten gemakkelijk in de haarzakjes worden opgenomen

    

   Welke ingrediënten zitten in de producten van Neofollics?

   Het wordt nu wel een beetje wetenschappelijk, maar mocht je er nieuwsgierig naar zijn hebben we alle ingrediënten per product voor je op een rijtje gezet:

   Neofollics Hair Growth Supporting Tablets
   Bulking agents (Microcrystalline cellulose, Calcium hydrogen phosphate), Sitosterol plant sterol (contains soy), Green tea (Camellia sinensis) extract 80% (contains caffeine), Saw palmetto (Serenoa repens) extract, Anticaking agents (Sodium starch glycolate, Stearic acid, Colloidal silicon dioxide, Talc), Isoflavone complex, Taurine, L-carnitine-l-tartrate, Red clover (Trifolium pratense) extract, L-cysteine HCl, Zinc citrate, Nicotinic acid, Calcium-d-pantothenate, Nettle leaf (Urtica dioica herba) extract, Riboflavin, Biotin, Folic acid, Sodium selenite, Cyanocobalamin

   Neofollics Hair Growth Stimulating Lotion
   Aqua, Pyrrolidinyl Diaminopyrimidine Oxide, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Alcohol Denat, Diaminopyrimidine Oxide, Ecklonia Cava Extract, Adenosine, Raspberry Ketone, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract (EGCG), Sodium Hyaluronate, Lecithin (Liposomes), Copper Tripeptide-1, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Sodium Benzoate, Panthenol, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Potassium Sorbate

   Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo
   Aqua, Sodium cocoamphoacetate, Glycerin, Sodium cocoyl glutamate, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Sodium lauryl glucose carboxylate, Caffeine, Argania spinosa kernel oil, Piroctone olamine, Ecklonia cava extract, Camellia sinensis leaf extract (EGCG), Trigonella foenum graecum seed extract, Panax ginseng root extract, Raspberry ketone, Sanguisorba officinalis root extract, Carthamus tinctorius flower extract, Niacinamide, Mentha arvensis leaf oil, Phenoxyethanol, Acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Polyquaternium-7, Citric acid, Parfum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, CI 42051

   Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner
   Aqua, Cetyl alcohol, Glycerin, Alkyl benzoate, Cetearyl alcohol, Macadamia integrifolia seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Aloe barbadensis leaf extract, Cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Arginine, Ecklonia cava extract, Sanguisorba officinalis root extract, Vitis vinifera seed extract, Carthamus tinctorius flower extract, Camellia sinensis leaf extract, Hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed silk, Copper tripeptide-1, Salvia officinalis oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lysolecithin Niacinamide, Biotin, Mentha piperita oil, Cocodimonium hydroxypropyl hydrolysed rice protein, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Phenoxyethanol, Cetrimonium chloride, Polyquaternium­37, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Benzyl alcohol, D-Limonene, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Urea, Disodium phosphate, Inulin lauryl carbamate, Lactid acid, Sodium hydroxide.

   Neofollics Anti-Grey Hair Tablets
   Stap 1 tablet: Vulstof (Microkristallijne cellulose, Calciumcarbonaat, Hydroxypropylcellulose, Stearinezuur), Quercitine, L-Tyrosine, Abscorbinezuur, Groene thee (Camellia Sinensis) extract % Catechinen (bevat van nature Cafeïne), Anti-klontermiddel (Magnesiumstearaat, Non-nano colloidaal siliciumdioxide), Zinkcitraat, Kopersulfaat, Bioperine®, Cholecalciferol, Pyridoxalphosphate, Biotine, Foliumzuur, Kaliumjodide, Natriumseleniet
   Stap 2 tablet: Zoetstof (Mannitol (bevat maiszetmeel), Sorbitol, Sucralose), Katalase, Voedingszuur (Ascorbinezuur), Anti-klontermiddel (Non-nanocolloidaal Silicumdioxide, (Magnesiumstearaat), Bevochtigingsmiddel (Natriumcrosscarmellose), Citroenaroma, Vulstof (Hydroxypropylcellulose), Cyanocobalamine

   Neofollics Beard Growth Serum
   Aqua, Pyrrolidinyl Diaminopyrimidine Oxide, Oxothiazolidinecarboxylate, Alcohol denat., Polyglyceryl-10 Laurate, Ecklonia Cava Extract, Adenosine, Ricinus Communis Seed Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil,  Raspberry Ketone, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Carthamus Tinctorius Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract (EGCG), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Lecithin (Liposomes), Copper Tripteptide-1 (GHK-Cu), Agave Tequilana Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Hydroxypropyl Guar, Maltose, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Limonene, Potassium Sorbate, Linalool

    

    

   Hoe gebruik ik de producten van Neofollics?

   Neofollics is een regime, waarbij de producten perfect op elkaar aansluiten en bij gebruik van alle producten het beste resultaat wordt bereikt. Heb je last van grijs wordend haar? Dan kun je de Anti-Grey Hair Tablets gebruiken in combinatie met alle Hair Growth producten. We hebben bij de uitleg van de producten ook de gebruikswijze uitgelegd bij de vraag: Welke producten heeft Neofollics? Maargoed, de één mag je 1x per dag gebruiken, de andere 3x per dag, die weer 3x per week en… Zie je door de bomen het bos even niet meer? Don’t worry, wij zullen je haarfijn uitleggen hoe jij deze producten het beste kunt gebruiken, het is namelijk heel simpel! Voor de uitleg hoe jij Neofollics Hair Technology het beste kunt gebruiken, gaan we uit van de minimale aanbevelingen als jij start met deze producten. 

   Neem elke dag drie Neofollics Hair Growth Tabletten. Doe dit verspreid over de dag, dus bijvoorbeeld net na je ontbijt, lunch en diner. Neem de tabletten in met water na een maaltijd. Gebruik je ook de Anti-Grey Tabletten? Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met alle andere Hair Growth-producten. De aanbevolen dagdosering van de anti-grijs tabletten is 1 sliktablet en 1 zuigtablet. Neem deze ook in na een maaltijd met voldoende water. Je kunt zelf kiezen wanneer: na je ontbijt, lunch of diner! 
   Nou, dat waren de tabletjes voor de dag. Op naar de douchebeurt!
   Gebruik de Neofollics Shampoo en Neofollics Conditioner minimaal 3x in de week, het liefst altijd samen. Gebruik eerst een kleine hoeveelheid shampoo om onzuiverheden te verwijderen. Hierna kun je een royale hoeveelheid aanbrengen en zachtjes in masseren. Laat de shampoo 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Was na de shampoo je haren met de conditioner. Breng weer een royale hoeveelheid aan op je haren, masseer deze ook goed in je hoofdhuid en laat 3 minuten intrekken. Spoel de conditioner daarna goed uit. 
   Tot slot de Hair Growth Lotion. Gebruik deze twee keer per dag, het liefst ’s ochtends en ’s avonds. Twee keer per dag is nodig om de juiste dosering aan te houden. Spray de lotion op de gewenste plekken, bijvoorbeeld de kroon (3 sprays), inhammen of scheiding (allebei 2 sprays). Wrijf het goed in de hoofdhuid en laat het opdrogen. Douche niet binnen drie uur. Zodra het is opgedroogd kun je wel je haren stylen zoals gewenst!
   Gebruik je ook het Beard Growth Serum? Gebruik deze 2x per dag, één keer in de ochtend en één keer in de avond. Breng het serum aan op gebieden waar je graag ondersteuning wilt voor haargroei. Masseer het serum goed in de baard, het is niet vettig en trekt goed in. Gebruik voor de kin en snor 1 pompje e voor de wangen 1-2 pompjes.

    

   Is Neofollics geschikt voor mijn haren?

   Neofollics Hair Technology is voor iedereen die last heeft van algemene haarproblemen, zoals dunner wordend haar, haarverlies, grijs wordend haar of beschadigd haar. Het is ook geschikt voor mensen die lijden aan erfelijk haarverlies (Alopecia Androgenetica). Het product gebruikt natuurlijke ingrediënten die supereffectief werken en mild zijn voor de hoofdhuid. Het is dus geschikt voor elk haartype. Heb je droog en pluizig haar? Dan is de conditioner echt een aanrader. Deze verzorgt je haren goed en maakt je haren lekker glad. 

    

   Wordt Neofollics getest op dieren?

   We zijn heel blij om te kunnen zeggen dat Neofollics niet test op dieren! De producten van Neofollics Hair Technology zijn dus dierproefvrij. Hoe fijn is dat?

    

   Is Neofollics vrij van schadelijke ingredienten?

   Hier kunnen we heel duidelijk in zijn: ja! De producten van Neofollics bestaan vooral uit natuurlijke ingrediënten die je haar en hoofdhuid alleen maar intens verzorgen en optimaliseren. 

    

   Wordt mijn haar droog bij gebruik van Neofollics?

   De producten van Neofollics zijn verzorgend voor je haren en hoofdhuid. Toch willen we één ding vermelden: In de shampoo van Neofollics zit een ingrediënt genaamd Piroctone Olamine (maar liefst 1%). Piroctone Olamine gaat roos tegen. Als je al last hebt van een droge hoofdhuid, zou je hier wat last van kunnen krijgen. Als je hier last van hebt, raden we je aan om na gebruik van de Neofollics Shampoo de Neofollics Conditioner te gebruiken, dit houdt je hoofdhuid lekker soepel. Bovendien zou je de Neofollics Shampoo iets minder kunnen gaan gebruiken. Let er wel op dat de shampoo optimaal werkt als je er drie keer per week je haren mee wast.

     

   Kan ik Neofollics gebruiken in combinatie met andere haarproducten?

   Ja, dit kan zeker! De Neofollics Lotion kun je combineren met andere lotions voor haargroei. We raden je wel af om beide lotions tegelijkertijd aan te brengen. Je zou dan bijvoorbeeld de ene lotion ’s ochtends kunnen gebruiken en de andere lotion ’s avonds. Verder is de Neofollics Lotion wel goed te combineren met andere haarproducten tegen haaruitval. Maar om de behandeling zo goed mogelijk te laten slagen, raden we je wel aan om de gehele Hair Growth-lijn te gebruiken omdat deze producten samen werken voor het allerbeste resultaat. Je kunt de Neofollics Shampoo ook gebruiken in combinatie met andere shampoos. Maar als je al een hele droge hoofdhuid hebt, raden we je wel aan om een de andere shampoo te gebruiken zonder Ketoconazol. De Neofollics Shampoo in combinatie met een shampoo waar Ketoconazol in zit kan namelijk zorgen voor een te sterkte combinatie. De Neofollics Conditioner kan gebruikt worden in combinatie met alle shampoos, maar vormt wel de perfecte combinatie met de Neofollics Shampoo. 

    

   Kan ik Neofollics combineren met haarvitamines?

   Je kunt de producten van Neofollics gebruiken in combinatie met haarvitamines, dit kan helemaal geen kwaad! De tabletten van Neofollics zijn echter zo krachtig en hoog gedoseerd, dat de haarvitamines niet veel meer zullen toevoegen. In dat geval is gebruik van alleen de Tablets voldoende. Je zou bijvoorbeeld wel haarvitamines kunnen gebruiken in combinatie met de shampoo, conditioner en lotion.

    

   Klopt het dat de Neofollics shampoo minder schuimt?

   Ja, kan zeker kloppen! Er is hier dan ook een hele simpele redenatie voor: er zitten geen sulfaten in de Neofollics Shampoo. Sulfaten hebben een reinigende werking. Ze bestaan uit twee soorten: sulfaten op oliebasis en sulfaten op waterbasis. Sulfaten op oliebasis hechten zich aan oliën, vetten en build-ups in de haren en de sulfaten op waterbasis zorgen ervoor dat dit gemakkelijk weggespoeld kan worden. Dit effect zorgt ervoor dat de shampoo gaat schuimen, het effect waar we (waarschijnlijk) allemaal zo gewend aan zijn. Mensen hebben dan ook vaak het gevoel dat hun haar niet goed schoon wordt als ze een shampoo gebruiken zonder sulfaten, omdat het niet schuimt. Dit is echter helemaal niet zo, je haren worden net zo schoon! 
   Maar waarom kun je sulfaten dan beter vermijden, als het zo goed schoon maakt? Dit komt door het volgende: sulfaten hechten zich ook aan goede oliën. Goede oliën die je haren zelf aanmaakt en die goed zijn voor je hoofdhuid. Hierdoor kun je droge haren krijgen of een droog, geïrriteerde en/of jeukerige hoofdhuid. Meer weten? Bekijk dan onze blog over sulfaten!

    

   Hoe komt het dat mijn haren uitvallen of dunner worden?

   Helaas is haaruitval een veel voorkomend probleem voor zowel mannen als vrouwen. Maar hoe komt het dat je haren uitvallen of dunner worden? Meestal heeft het deze oorzaken: het hormoon DHT, onvoldoende voedingsstoffen, stress en hormonale onevenwichtigheid. 

   Het hormoon DHT
   DHT is een hormoon die de haarzakjes beschadigd. De omzetting van testosteron in di-hydro-testosteren (DHT) is een belangrijke oorzaak van erfelijk haarverlies. DHT beschadigd de haarzakjes die gevoelig zijn voor DHT, waardoor de minder en dunnere haren produceren. Erfelijke haaruitval kan het beste worden bestreden door het hormoon DHT te onderdrukken. Dit hormoon veroorzaakt schade aan haarzakjes, waardoor je haren steeds minder en dunner wordende haren produceren.

   Onvoldoende voedingsstoffen
   Een ander oorzaak is onvoldoende toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels. Je haren hebben voldoende vitaminen en mineralen nodig om je haarwortels goed te voeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ongezonde levensstijl of een crash dieet. 

   Stress en hormonale onevenwichtigheden
   Haaruitval kan ontstaan door Telogeen Effluvium, ookwel ernstige stress. Ernstige stress kan veel symptomen geven: hyperventilatie, verhoogde bloeddruk, oververmoeidheid en dus ook haaruitval. Maar hoe komt dit eigenlijk? Stress verhoogt de adrenaline in je lichaam. Normaal breekt je lichaam dit af, maar als je veel stress hebt gebeurt dit minder goed. De adrenaline bereikt de talgklieren in je hoofdhuid wat een negatief effect heeft op de haargroei. Ook kunnen hormoonwisselingen, zoals bij een zwangerschap of in de overgang, invloed hebben op de haargroeicyclus. 

   Overige oorzaken
   Haaruitval kan ook komen door koorts, een bevalling, een operatie of medicijn.

    

   Hoe komt het dat mijn haren grijs worden?

   Of we het nou willen of niet, we komen waarschijnlijk allemaal op een punt dat we onze eerste grijze haren vinden. Voor de een even schrikken, de ander trekt de schouders erbij op. Behoor jij nou tot die eerste groep en wil je tot op de bodem uitzoeken hoe dit komt? Wij hebben het voor je uitgezocht!

   Je genen
   Voor bijna iedereen geldt dat grijs worden in de genen zit. In 90% van alle gevallen is dit zo. Bovendien kan etniciteit ook een rol spelen, blanke mensen worden namelijk vaak eerder grijs.

   Voeding
   Gevarieerd eten is erg belangrijk. Vitamine B12, D3, ijzer en eiwitten bevatten belangrijke vitaminen en mineralen die de pigment ondersteunen. Eet je dus weinig dierlijke producten zoals eiren, vis, melk? Dan kan dit leiden tot pigmentverlies. 

   Roken
   Roken brengt schade aan de haarzakjes. In sommige gevallen kan het zelfs zo erg zijn dat de haarzakjes niet meer hersteld kunnen worden.  

   Stress
   Stress draagt bij aan vroegtijdig grijs worden. Voldoende slaap, gezonde levensstijl en voldoende actieve minuten zorgt voor ontspanning wat ten goede komt van je grijze haren!

   Nog meer weten? Waterstofperoxide is eigenlijk dé reden dat je haren grijs worden. Het is misschien wat wetenschappelijk, maar lees gauw verder om hier meer over te weten te komen!

   Waterstofperoxide
   De reden dat je haren grijs worden is omdat je teveel aan waterstofperoxide in je lichaam hebt. Hier kun je helemaal niks aan doen, dit maakt je lichaam namelijk zelf aan. Haarcellen van mensen van elke leeftijd produceren namelijk een zekere mate van waterstofperoxide. Deze stof wordt bij ‘jongere’ mensen gemakkelijk afgebroken door het enzym katalase en wordt omgezet naar waterstof en zuurstof. Maar hoe ouder we worden, hoe minder katalase we produceren. Hierdoor wordt er op een gegeven moment minder waterstofperoxide afgebroken. 
   Mocht je nog dieper de stof in willen duiken, gaan we nog een stapje verder. Hiervoor leggen we eerst het begrip melanine uit: dit is een stof die door je eigen lichaam wordt aangemaakt en deze stof zorgt ervoor dat je haren, huid en ogen kleur krijgen. Wanneer de katalase de waterstofperoxide niet meer (of minder) kan afbreken, gaat deze zich opstapelen. Hierdoor krijgt de melanine, die je haren juist kleur geeft, het moeilijk en haalt de waterstofperoxide kleur uit je haren. Na verloop van tijd, met een dalende katalase, niet-goed werkende melanine en stijgende waterstofperoxide zal je haar van grijs naar wit veranderen. 

    

   Zijn er nog meer manieren om haaruitval te voorkomen?

   Naast het gebruik van Neofollics, zijn er nog meer dingen die je kunt doen! Check hier de tips om haaruitval te voorkomen. Alle kleine beetjes helpen, toch? ;)

   • Zorg ervoor dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt
   • Vermijd hittetools, zoals föhns, stijl- en krultangen
   • Douche niet te warm, dit verwijdert natuurlijke haaroliën
   • Kies een natuurlijke haarborstel van zwijnenhaar, dit voorkomt dat je haren afbreken
   • Vermijd crashdiëten, hierdoor krijg je minder voedingsstoffen binnen
   • Draag geen strakke haarstijlen zoals een paardenstaart, knotje of vlecht
   • Drink genoeg water 

    

   Zijn er nog meer manieren om grijs worden te voorkomen?

   Alle kleine beetjes helpen, zo zijn er een aantal trucjes die je kunt proberen om grijs haar zo lang mogelijk uit te stellen! We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

   • Stoppen met roken
   • Voldoende vitamine B12 innemen, dit zit in dierlijke producten zoals melk, vlees, vis en eieren
   • Gezonde levensstijl: voldoende beweging en ontspanning

    

   Heeft Neofollics bijwerkingen?

   Neofollics Hair Technology geeft geen bijwerkingen, dit komt omdat er vooral natuurlijke producten worden gebruikt. De producten van Neofollics hebben juist een ontzettend fijn effect als je bijvoorbeeld haargroeiproducten gewend bent met Minoxidil, die wél bijwerkingen heeft. Producten met Minoxidil (dit zit dus niet in de producten van Neofollics), maken je haar vettig en jeukerig. Het gebruik van Neofollics zal dus een opluchting voor je zijn!

   Echter, de producten-lijn moet wettelijk nog een punt vermelden: overleg eerst met je arts als je medicijnen voor je cholesterol gebruikt. Er zitten namelijk plantensterolen in de Tablets van Neofollics. Dit zijn goede vetten, maar kunnen er mogelijk voor zorgen dat je cholesterol iets lager blijft. Het kan eigenlijk geen kwaad, maar Neofollics is dus wettelijk verplicht om te vermelden dat je eerst moet overleggen met je arts voordat je deze producten gaat gebruiken. 

   Tot slot adviseert Neofollics bij zwangere vrouwen dat zij tijdens de zwangerschap de producten niet gebruiken. Dit komt doordat onze producten hormonen in het lichaam beïnvloeden. Als vrouwen zwanger zijn / borstvoeding geven, is hun oestrogeenspiegel erg hoog, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de baby.

    

   Waar kan ik ervaringen vinden over Neofollics?

   Het is altijd handig en fijn om te weten hoe anderen de product

   News & updates

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »