• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 25 April 2022

      De beste manier om styling producten te gebruiken

      Er zijn tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden wat betreft haarstyling voor mannen. Welk stylingproduct je nodig hebt, hangt natuurlijk vooral af van wat je wilt bereiken. Ga jij voor een natuurlijke look? Dan wil je niet te veel glans. Heeft je look veel volume of een sterke hold nodig? Dan kun je het beste kiezen voor een krachtiger product. In deze blog leggen wij uit welk haarstyling product jij het beste kunt gebruiken en hoe je deze gebruikt. Is een wax, gel of toch een paste voor jouw haar het beste styling product? Elk haarproduct is anders, wij leggen je de verschillen uit tussen de drie meest voorkomende styling producten. Daarnaast leggen we je uit of je de producten op nat of droog haar aan moet brengen. Met deze tips & tricks kun je nu zelf aan de slag om jouw favoriete look te creëren. Lees snel verder en kom erachter welk haarstyling product jij het beste kunt gebruiken!

       

      Paste 

      Dit moet jij weten over een paste:

      • Breng je aan op handdoekdroog of droog haar 
      • De finish is glanzend of mat (verschilt per product) 
      • Medium hold (restylen is ook mogelijk)

      Als je wilt dat je natuurlijke slag in je haar de hele dag soepel in model blijft, gebruik dan een paste! Een paste zit tussen een wax en gel in. Doordat het iets natter blijft, wordt je haar minder stug of hard. Het is daarom een favoriet onder mannen die een natuurlijke look willen houden. Een paste is erg geschikt om een nonchalant en speels effect te creëren. Je haar is heel gemakkelijk te restylen doordat de paste voor een losse look zorgt. 

       

      Hoe gebruik je een paste? 

      Breng een kleine hoeveelheid aan op je vingers en breng de paste met je vingers aan in je haar. Zorg dat de paste goed verdeeld is over je haar en breng het daarna in model. Ben je niet tevreden met de look? No worries! Met een paste kan je gemakkelijk je haar restylen. 

       

      Wat zijn de paste bestsellers? 

       

      Wax 

      Dit moet jij weten over wax:

      • Breng je aan op droog haar 
      • Het effect is glanzend of mat (verschilt per product)
      • Sterke hold 

      Met wax kun je kort tot middellang haar in model brengen. Het is vooral geschikt om je haar omhoog of naar achteren te stylen. Wax is een breed product en heeft veel verschillende varianten. De hold is erg verschillend per variant, maar heeft voornamelijk een sterke finish. Een haarwax is dus erg veelzijdig en is daarom ook geschikt voor ieder haartype, of je nou fijn, dik, krullend of steil haar hebt, met wax zit je altijd goed.

       

      Hoe gebruik je wax?

      Neem een klein vingertopje van de wax en wrijf de wax warm in je handpalmen. Als de wax verspreid is over je handen en zachter is geworden, verdeel je de wax over je haar. Wanneer de wax goed verdeeld is over je haar, breng je je haar in het gewenste model. 

       

      Wat zijn de wax bestsellers? 

       

      Gel 

      Dit moet jij weten over haargel:

      • Breng je aan op handdoekdroog of droog haar
      • Een glanzende finish
      • Sterke hold 

      Wil je dat jouw perfecte look de hele dag op z’n plek blijft zitten? De sterke hold van een gel zorgt ervoor dat je haar goed in model blijft. Doordat de meeste gels op waterbasis zijn, was je het ook makkelijk uit. Een gel is zeer geschikt voor korte coupes. Door de gel te gebruiken tijdens het stylen, kun je je haar naar alle kanten dragen. 

       

      Hoe gebruik je een gel? 

      Door een kleine hoeveelheid in je haar aan te brengen zorg je dat de structuur er natuurlijker uit blijft zien. Gel kun je het beste aanbrengen op droog haar. Als je het namelijk aanbrengt terwijl je haar nog heel nat is, wordt de gel dunner en blijft je haar minder goed in model zitten. Ga je voor een wet look? Dan is het verstandig om je gel aan te brengen in nat haar. Gebruik vervolgens een kam om je haar in een strak model te brengen. 

       

      Wat zijn de gel bestsellers?

       

      Zijn er ook meer stylingproducten voor de man?

      Naast paste, wax en gel zijn er ook andere haarstyling producten voor mannen. Op Haarspullen.nl verkopen wij ook pomade, clay en créme. Wat zijn de verschillen tussen deze stylingproducten? Hieronder leggen wij de verschillen uit: 

       

      Clay 

      Wil jij meer volume in je haar? Een clay  zorgt voor een dikkere structuur en veel volume in je haar. De clay heeft een mat effect en kan je zowel op handdoekdroog en droog haar aanbrengen. Wil je een stugge look en een matte finish? Dan raden we je aan om de clay aan te brengen op droog haar. Mocht je de voorkeur geven aan een natuurlijke look, breng de clay dan aan op handdoekdroog haar. Je zou dus kunnen zeggen dat wanneer je fijner, dunner haar hebt de clay het beste product is om mee te stylen. Voor mannen met wat dikker haar is de clay minder geschikt omdat de stroeve klei zich minder door het haar laat verdelen. Dit zijn de bestsellers: 

       

      Pomade 

      Pomades worden vaak gebruikt voor een klassieke barber look. De hold kan erg verschillen maar de glans is meestal hoog. Doordat een pomade een redelijk nat product is, kun je sommige pomades ook goed gebruiken wanneer je golvend of krullend haar hebt. De pomade is te gebruiken op handdoekdroog en droog haar. Dit zijn de bestsellers:

       

      Haarcrème 

      Haarcrème is ideaal voor creatieve styling, accenten en afwerking. Van een luchtige styling crème tot een styling crème met een sterke hold. Haarcrème is geschikt voor mannen en voor vrouwen. Het geeft een prachtige glans aan je haar. Dit zijn de bestsellers:

      Heb jij het perfecte stylingproduct gevonden voor je haar? Op Haarspullen.nl vind je alle stylingproducten voor een complete styling routine! 

      Tags:Man (9)

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »