• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 29 September 2022

      Dit is veranderd aan de Bonacure-lijn

      Schwarzkopf Bonacure: Wat is er nieuw?

      Een vernieuwde productlijn van Schwarzkopf Bonacure? Ja, zeker! Bonacure Clean Performance is de vernieuwde lijn van Schwarzkopf. Kiezen tussen vegan, goed presterende en professionele producten is nu voorgoed voorbij! De nieuwe producten van Clean Performance brengen het beste van allemaal. Heerlijk, toch? In deze blog zetten we alle veranderingen voor je op een rij. Om te beginnen met 3 fundamentele pijlers. Wil je weten welke dit zijn? Lees snel verder en ontdek alle weetjes over de vernieuwde lijn!

       

      Waarom is het tijd voor vernieuwing?

      Schwarzkopf staat voor een duurzame wereld én de beste haarverzorging. Uit onderzoek is gebleken dat veel consumenten graag kiezen voor haarproducten met schone formules en duurzame verpakkingen. Hier is Schwarzkopf mee aan de slag gegaan. De combinatie duurzaam en de beste haarverzorging hebben ze daarom nu verwerkt in de vernieuwde lijn Bonacure. Formules die boordevol zitten met de beste ingrediënten en vrij zijn van wat hetgeen wat juist niet zo goed is voor jouw haar. Perfect, want dat is wat we willen! De fantastische oplossing voor liefhebber van een duurzame planeet en haar!

       

      Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Bonacure Clean Performance?

      Nu we weten waarom Schwarzkopf deze nieuwe lijn heeft toegevoegd, is het natuurlijk goed om te weten wat Bonacure Clean Performance precies is. De nieuwe productlijn verandert professionele haarverzorging voorgoed! Dit komt door de 3 belangrijkste pijlers: Clean Formules, Sustainable Packaging en Climate Impact. Hieronder leggen we je uit wat deze fantastische 3 pijlers inhouden:

       

      #1 CLEAN FORMULES | De nieuwe Bonacure producten zijn 100% vegan en vrij van schadelijke ingrediënten. Dit betekent dat de vernieuwde lijn van Bonacure vrij is van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen, met een hoge mate van biologisch afbreekbaarheid. Ook is er het nieuwe Vegan Care Complex, met Vegan Keratine, dit is de vernieuwde variant van de Clean Advanced Technology.

       

      #2 SUSTAINABLE PACKAGING | De vernieuwde lijn van Bonacure bevat een schone en duurzame verpakking. De nieuwe verpakking is planeet vriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic! 

       

      #3 CLIMATE IMPACT

      Het klimaatimpact beperken mag ook zeker niet ontbreken aan het lijstje met belangrijkste aandachtspunten! Bonacure’s grootste productielocatie; Wassertrüdingen, is namelijk de eerste klimaatneutrale Beauty Care-productielocatie. Bonacure streeft naar een percentage van 50% groene energie voor alle productievestigingen tegen 2025. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook nagedacht over het verbruik van water tijdens een haar wasbeurt. De vernieuwde Bonacure Clean Performance conditioners bevatten een nieuwe emulgator combinatie, die een hogere oplosbaarheid in water heeft. Dit betekent dat de conditioners nu 50% minder water nodig hebben om te spoelen! Terwijl de formules sneller afspoelen, blijft de kwaliteit behouden en presteren de conditioners net zo goed. Ideaal dus!

       

      Vegan Keratine en Cell Equalizer Technology?

      De vernieuwde producten van Schwarzkopf Professional Bonacure bevatten Vegan Keratine. Vegan Keratine herstelt de natuurlijke elasticiteit van het haar en de inwendige haarstructuur. Vegan Keratine is het plantaardige alternatief voor de klassieke niet-vegan gehydrolyseerde Keratine. De Vegan Keratine werkt met een identieke Keratine-sequentie van 9 aminozuren om de haarstructuur te herstellen in plaats van alleen gaten te vullen en het is bewezen dat het de innerlijke kracht en natuurlijke elasticiteit herstelt!

      Daarnaast bevat de Bonacure lijn ook de Cell Equalizer Technology. Deze technologie Egaliseert de structurele kloven van het haaroppervlak en herstelt het beschermende schild van gezond haar. Samen met verschillende haar verzorgende werkstoffen uit de verschillende lijnen zoals: Arginine, Creatine en Q10+ garanderen deze ingrediënten gezond, mooi haar voor alle haartypes!

       

      De ingrediënten van de 7 nieuwste lijnen van Schwarzkopf Professional Bonacure Clean Performance

      Binnen Bonacure Clean Performance zijn zeven lijnen. Allemaal hebben ze een hoogwaardige en op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten. Elke lijn van Bonacure is speciaal ontwikkeld voor de verschillende haartypes van mensen. Het vervult dus de behoefte die jij nodig hebt voor jouw haar. We hebben daarom per lijn voor jullie op een rijtje gezet welke ingrediënten het bevat. 

       

      NIEUW! Frizz Away - De lijn voor stug, weerbarstig en pluizig haar. De Frizz Away bevat Babassu Olie voor een tot 72 uur durend anti-kroes effect voor alle haartypes. Deze is ook geschikt voor als je krullen hebt. De olie is rijk aan antioxidanten en houdt veel vocht vast!

      Bonacure Color Freeze: De lijn voor gekleurd haar. Het heeft een 4.5 pH om de haarstructuur na een chemische behandeling opnieuw in evenwicht te brengen tot een optimaal niveau. Ook beschermt het de haarkleur met bijna geen vervaging.

      Bonacure Repair Rescue: De lijn voor beschadigd en gestresste lokken. Door de Arginine die onmiddellijk 3 jaar aan beschadiging om te keren in slechts één toepassing! Het geeft je haar weer een gezonde uitstraling met een prachtige glans.

      Bonacure Moisture Kick: De lijn voor normaal tot droog haar. Deze fantastische lijn bevat Glycerol die het haar 48u lang gehydrateerd laat voelen. De haren worden gevoed, wat essentieel is voor de elasticiteit van je haren. Hierdoor krijg jij je glanzende lokken weer terug!

      Bonacure Volume Boost: De lijn voor fijn haar. Het bevat creatine die ervoor zorgt dat het haar meer volume krijgt met tot wel 48 uur een voller haargevoel, zonder het haar te verzwaren. Je lokken worden intens verzorgd terwijl je een enorme boost krijgt. Meer volume en een prachtige glans.

      Bonacure Time Restore: Q10+, voor natuurlijke lokken. Q10 staat bekend als hét anti-verouderingsmiddel om de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan. Q10 stimuleert de haarwortel om de productie van keratine, wat met de tijd afneemt, opnieuw te activeren en herstelt zo de structuur van toekomstige haargroei. Het zorgt ook voor zacht en glanzend haar.

      Bonacure Clean Balance:De lijn voor alle haartypes. Door het ingrediënt Tocoferol verwijdert het grondig alle resten en zo beschermt het het haar tegen vervuilingen.

       

       

      Zijn de producten van Schwarzkopf Professional Bonacure vrij van schadelijke ingrediënten?

      Doordat de gehele Bonacure lijn van Schwarzkopf vernieuwd is, krijgen de producten een nieuwe uitstraling. Alleen niet alleen dat is er natuurlijk veranderd, de ingrediëntenlijst is ook aangepakt:

      • Sulfaten
      • Parabenen
      • Siliconen
      • Minerale oliën
      • Phtalaten
      • Kunstmatige kleurstoffen
      • Microplastics

       

      Schwarzkopf Bonacure bestellen?

      De vernieuwde lijn van Schwarzkopf is in een compleet nieuw jasje gestoken. Zowel van binnen als van buiten! De vernieuwde lijn heeft een duurzame technologie en verpakking gebruikt. Alle ingrediënten zijn gebaseerd op een specifiek haartype en zijn alle producten nog eens vegan! Geen twijfels meer tussen vegan of professionele haarverzorging. Schwarzkopf heeft wat voor elk haartype, dus ook voor jou! Kies jij ook voor duurzame haarverzorging? Bekijk en shop jouw favoriet bij Haarspullen.nl

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »