• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 24 November 2021

      Gift Guide 2021 - Shop de leukste gifts op Haarspullen.nl

      Heb je inspiratie nodig omdat je niet weet wat voor cadeautje je moet geven voor de feestdagen? Dan zit je met deze blog goed! In deze blog hebben we voor elke friend leuke ideeën opgesomd, of hij/zij nu krullen heeft of futloos haar - bij Haarspullen.nl shop je voor ieder wat wils! Check de aparte pagina waar alle leuke giftsets te vinden zijn en neem een kijkje om het perfecte cadeau te vinden om te geven met de feestdagen. 

       

      Gifts voor krullend haar

      Zoek jij het perfecte cadeau voor iemand met krullen? Dan zijn de volgende ideeën misschien wel wat voor jou! De persoon die jij graag een cadeautje wilt geven heeft krullen maar diegene weet niet helemaal hoe ze met krullen om moeten gaan. Dan is Het Krullenboek het perfecte cadeau. Dit boek staat bomvol tips en adviezen voor iedereen met minimale slag, een flinke bos kleine krulletjes en alles ertussenin. Krullen hebben nou eenmaal wat meer verzorging nodig en dit boek laat jou je eigen haar goed kennen en welke producten daar dan bij passen om je haar zo goed mogelijk voor te zorgen. 

       

      Of wat ook leuk is voor mensen met krullen: Deze super leuke Schwarzkopf Mad About Curls Duo. Deze set is de oplossing voor weerbarstige lokken. Het is geschikt voor mensen met medium tot grove krullen. De producten die in deze set zitten zijn:  

       

      Gifts voor gekleurd haar 

      Voor mensen met gekleurd haar hebben we natuurlijk ook super leuke giftsets. 

      Zoals de Maria Nila Luminous Colour Giftbox, deze behoudt de kleur in je haar en verzorgt het haar tegelijkertijd. En dit pakket is 100% vegan! Het beschermt je haar tegen uv-straling, waardoor de haarkleur niet vervaagt. De volgende drie producten zitten in dit pakket: 

      • Maria Nila Palett Luminous Colour Shampoo - een geweldige shampoo voor gekleurd haar. Het behoudt de kleur in je haar, versterkt je haarstructuur en geeft glans aan je haar. 

      • Maria Nila Palett Luminous Colour Conditioner - perfect in combinatie met de shampoo. Het behoudt je kleur, versterkt je haarstructuur, maakt je haar heerlijk zacht, laat je haar glanzen en voorkomt dat je haar statisch wordt. 

      • Maria Nila Style & Finish Cream Heat Spray- beschermt het haar tegen hitte van stylingtools. Ideaal om te gebruiken voor het föhnen of stijlen van je haar. Deze spray geeft een mooie glans aan je haar, voorkomt het pluizen en biedt bescherming tegen UV-stralingen. 

       

      Misschien spreekt dit pakket jou meer aan: REF Giftbox Illuminate Colour. Deze heerlijke REF producten zijn 100% vegan en speciaal ontwikkeld voor geverfd haar. Iedereen met gekleurd haar heeft deze goede verzorging nodig. Het laat je geverfde haar weer stralen en gezond aanvoelen. De producten die erin zitten zijn: 

      • REF Illuminate Color Shampoo- geeft gekleurd haar de extra verzorging die je gekleurde haar nodig heeft. Na het gebruiken van deze shampoo behoud je je kleur beter en komt je de haarkleur mooier uit. 

      • REF Illuminate Colour Conditioner - beschermt het haar tegen kleurvervaging en schadelijke invloeden van de zon. Ook krijgt het haar meer volume en is het na het gebruiken van de conditioner super zacht. 

      • REF Leave In Treatment- Deze hitte bescherming beschermt je haar tegen hitte tools. Je haar wordt gehydrateerd en voelt zacht aan. Dit product is zeer geschikt voor droog en futloos haar. 

       

      Gifts voor blond haar

      Ook de blondies verdienen het om verwend te worden. Gelukkig hebben we daar ook leuke giftsets voor. Zoals de L'Oreal Blondifier Giftbox. Dit geschenkset is een super luxe en fijne treatment voor jezelf maar ook super leuk om als cadeautje te geven. Heb jij een vriendin of familielid met blond haar en zoek jij een leuk cadeau? Dan is dit zeker een leuk set om als cadeau te geven! Hieronder hebben wij de twee super fijne producten in deze set even uitgelicht:

      • L'Oreal SE Blondifier Shampoo - Cool - een verzorgende zilvershampoo die jouw prachtige blonde haren weer laten stralen. Naast dat deze shampoo geweldige verzorging biedt, bevat dit product violet pigmenten om het geel uit het haar te onttrekken (Hou hier dus rekening mee). Deze shampoo bevat een professionele formule en we leggen even kort uit wat de ingrediënten precies doen. Ze beschermen je haren tegen invloeden van buitenaf en voorkomen dat jouw haar dof wordt. Oftewel je krijgt super mooie glanzende haren! 

      • L'Oreal SE Blondifier Mask- L'Oreal Serie Expert Blondifier Masque geeft jouw haren de verzorging die je haar nodig heeft en een prachtige glans. Dit masker bevat een professionele formule en we leggen even kort uit wat de ingrediënten precies doen. Ze beschermen je haren tegen invloeden van buitenaf en voorkomen dat jouw haar dof wordt. Oftewel je krijgt super mooie glanzende haren! 

       

      Ben je meer into eau naturel, dan is de Maria Nila Sheer Silver Set een aanrader. Deze set is geschikt voor mensen met blond, grijs en zilvergrijs haar. De producten uit deze set bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. De shampoo en conditioner bevatten violet pigmenten en bramen extract die gouden tinten in blond haar neutraliseert. Je kan je haarkleur verliezen of het kan vervagen doordat je je haar wast, styled met hitte tools of door de UV-straling. Deze set zorgt ervoor dat dat niet gebeurt en beschermt het haar door en door! In deze set zitten de volgende producten: 

      • Maria Nila Sheer Silver Shampoo - Deze shampoo is geschikt voor blond, grijs en zilvergrijs haar. Deze shampoo bevat violet pigmenten en bramen extracten die vergeling, verkleuring en grauwheid in het haar behandelen. Maria Nila Sheer Silver Shampoo brengt glans en stevigheid aan de haarstructuur. Je kan je haarkleur verliezen of het kan vervagen doordat je je haar wast, styled met hitte tools of door de UV-straling. Deze shampoo die zorgt ervoor dat dat niet gebeurt en zal je haar de hele dag beschermen. 

      • Maria Nila Sheer Silver Conditioner - Deze conditioner is geschikt voor blond, grijs en zilvergrijs haar. Deze conditioner bevat violet pigmenten en bramen extracten die vergeling, verkleuring en grauwheid in het haar behandelen. Maria Nila Palett Sheer Silver Conditioner brengt glans en stevigheid aan de haarstructuur. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies. Deze conditioner bevat geen sulfaten en parabenen.

      • Maria Nila Style & Finish Cream Heat Spray- Deze spray beschermd je haar tegen hitte van stylingtools. Ideaal om te gebruiken voor het föhnen of stijlen van je haar. Deze spray geeft een mooie glans aan je haar, voorkomt het pluizen en biedt bescherming tegen UV-stralingen. 



      Gifts voor make-up lovers

      Zoek je een perfect cadeautje voor een make-up lover? Dan is deze 25 dagen kalender perfect! De Sunkissed 25 Days Of Beauty Advent Calendar geeft je 25 dagen vol met beauty. Je kent vast wel de chocolade kalender, dan is 25 dagen vol met beauty toch veel leuker. Minder puistjes, meer beauty ;) Deze kalender is de ideale manier om een familielid is even te verwennen. Elke dag een nieuwe sunkissed product, wie wil dat nou niet? 

       

      Gifts voor skincare guru’s 

      Iedereen wilt natuurlijk een goed verzorgde huid. Deze 3 verschillende gifts helpen je om het perfecte cadeautje te hebben voor een vriendin of familielid die helemaal fan is van fijne, heerlijk ruikende skincare producten! 

       

      Ten eerste de Rituals The Ritual of Sakura Small Giftset. Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf mee te trakteren! Start elke dag met een feestje met deze lekker ruikende producten:

      • Rituals The Ritual of Sakura Body Cream - door deze fluweelzachte crème wordt je huid gevoed en verstevigd. Het heeft een heerlijke geur en door de ingrediënten antioxidanten, vitamine C en Centelle Asiatica krijg je de zachtste huid ooit!
      • Foaming Shower Gel - Als je deze shower gel aanbrengt op je handen is het eerst een gel en als je je lichaam ermee insmeert verandert het in zijdezachte schuim. Je huid zal na een heerlijke douche super zacht aanvoelen. Schenk je huid de liefde met deze reinigende shower gel!
      • Hand Wash - Een alledaagse routine is natuurlijk je handen wassen. Met deze handzeep kan je van zo’n saai alledaags momentje een betekenisvol moment van maken. Het hydrateert en beschermt je handen en het ruikt ook nog eens super lekker! 
      • Shower Scrub - Het is goed voor je huid om af en toe even de dode huidcellen eraf te scrubben. Je huid heeft daarna weer genoeg kans om gezond te blijven en zacht aan te voelen. Deze scrub heeft 91% natuurlijke ingrediënten. De scrub bevat een luxueuze mix van suiker en een zorgvuldig samengestelde basis van rijke oliën, verrijkt met scrubdeeltjes van kersen en krachtige Japanse oliën.

      Een andere set is de Naïf Shower Power Set. Deze set voorkomt dat je een droge, jeukende of geïrriteerde huid krijgt en is geschikt voor ieder huidtype zelfs voor de gevoelige huid. 100% vegan en oceaan vriendelijk. Wie wil er nou niet een goed verzorgde huid en wat goeds doen voor de wereld! 

      • Naïf Body Bloom Doucheschuim -  Deze foam is een heerlijke schuimende douchegel die de huid reinigt en hydrateert met natuurlijke ingrediënten. Door de voedende zonnebloemolie en katoenolie voelt je huid zacht aan en is die geschikt voor ieder huidtype.

      • Naïf Body Linen Shower Foam- Deze foam is een heerlijke schuimende douchegel die de huid reinigt en hydrateert met natuurlijke ingrediënten. Door de voedende zonnebloemolie en katoenolie voelt je huid zacht aan en is die geschikt voor ieder huidtype.
      • Naïf Body Ocean Shower Foam - Deze foam is een heerlijke schuimende douchegel die de huid reinigt en hydrateert met natuurlijke ingrediënten. Door de voedende zonnebloemolie en katoenolie voelt je huid zacht aan en is die geschikt voor ieder huidtype.

       

      Last but not least, de Naïf The Face Kit. Deze set zit vol met alle gezichtsverzorging die je nodig hebt voor weer een stralende huid. De producten van deze set bestaan allemaal uit natuurlijke ingrediënten zoals avocado, amandelen en calciet uit Nederlands drinkwater. Alle producten van Naïf zijn ook vegan. Geweldig toch? En een perfect verzorgde huid en wat goeds voor de wereld doen!  

      • Naïf Face Nurturing Day Cream - Dit is een verzorgende dagcrème met natuurlijke en fijne ingrediënten en is geschikt voor ieder huidtype. Het hydrateert de huid, houd het vochtgehalte op peil en het biedt een perfecte dagelijkse verzorging. Deze crème beschermt je huid en helpt je huid zacht en soepel te houden. 
      • Naïf Face Nurturing Night Cream - Deze crème is zoals de naam al zegt ontworpen om de huid ‘s nachts tot rust te brengen. Door de verzorgende combinatie wordt de vochtbalans geoptimaliseerd. 
      • Naïf Face Circular Face Scrub- Je gezicht heeft veel te verduren de hele dag door. Daarom is het goed om af en toe is de dode huidcellen van je gezicht te scrubben. Een leuk weetje is dat de fijne scrubkorrels gemaakt zijn van calciet (kalk) uit Amsterdams drinkwater. 

       

      Gifts voor droog haar

      Heeft je best friend last van droog haar? Daar kun je wat aan doen! Check één van deze drie sets - and help a friend out. De eerste is de L'Oreal Mythic Oil Giftbox. Heb jij een vriendin of familielid met droog pluizig haar en zoek jij nog een leuk cadeau? Dan is deze geschenkset zeker leuk om als cadeau te geven, hij bevat deze producten:

      • L'Oreal Mythic Oil Original Nourishing Oil- Deze olie geeft je haar voeding en glans. Het is speciaal ontworpen voor droog pluizig haar zodat je haar weer gaat stralen! Als je haar kwetsbaar is wordt je haar weer gevoed en verzacht tot in de punten. 

      • L'Oreal Mythic Oil Shampoo Dik Haar- Deze shampoo is geschikt voor mensen met dik haar. Je haar wordt effectief gereinigd en verzorgd. Dik haar ziet er meestal van zichzelf al gezond uit maar heeft wel goede verzorging nodig. Met deze shampoo ben je zeker van de perfecte verzorging voor jouw dikke haar!

       

      Een ander giftset is de Maria Nila True Soft Giftbox. Deze set bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en verzorgt je haar tot in de punten:

      • Maria Nila Palett True Soft Shampoo- Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog haar. Maar het voorkomt ook dat je je haarkleur verliest. Deze shampoo bevat geen sulfaten en parabenen dus is extra voedend voor je haar. 
      • Maria Nila Palett True Soft Conditioner - Deze conditioner sluit perfect aan bij de Maria Nila Palett True Soft Shampoo. Ook deze conditioner voorkomt kleurverlies en beschermt je prachtige lokken. Deze conditioner bevat ook geen sulfaten en parebenen!
      • Maria Nila Style & Finish Cream Heat Spray - Deze spray beschermd je haar tegen hitte van stylingtools. Ideaal om te gebruiken voor het föhnen of stijlen van je haar. Deze spray geeft een mooie glans aan je haar, voorkomt het pluizen en biedt bescherming tegen UV-stralingen. 

       

      Een ander giftset perfect voor droog of beschadigd haar is de REF Giftbox Intense Hydrate. Deze giftset is perfect voor droog of beschadigd haar. Je haar wordt diep gehydrateerd en je haar voelt na het gebruiken van deze producten zijdezacht aan. 

      • REF Intense Hydrate Shampoo - Deze shampoo zal je droge haar herstellen. De ingrediënten in deze shampoo dringen diep in het haar en zorgen ervoor dat het haar gehydrateerd wordt en super zacht aanvoelt. Door de Organic Kokos Olie worden je gespleten haarpunten hersteld. Het werkt ook perfect voor krullend haar wat droog aanvoelt. 
      • REF Intense Hydrate Conditioner- Deze conditioner verzorgt de droge haarpunten, waardoor je haar er meteen weer een stuk gezonder eruit ziet. Het is vooral geschikt voor mensen die hun haar stylen met hitte tools.
      • REF Leave In Treatment- Deze hitte bescherming beschermt je haar tegen hitte tools. Je haar wordt gehydrateerd en voelt zacht aan. Dit product is zeer geschikt voor droog en futloos haar. 

       

      Gifts voor beschadigd haar 

      Door je haar te verven, te stijlen, te föhnen en door het weer beschadigd je haar. De hele dag door heeft je haar veel te verduren. Een pakket speciaal voor beschadigd haar laat het haar weer helemaal stralen! Wie maak jij hier blij mee? Zoals de Maria Nila Structure Repair Giftbox. Door de zeewier extracten in de producten van deze set krijgt je haar weer zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terug. Alle producten in dit pakket is vrij van sulfaten en parabenen dus heel goed voor je haar. Het bestaat 100% uit plantaardige stoffen. Het zal je haar snel herstellen en weer gezond eruit laten zien. De volgende producten zitten in het pakket. 

      • Maria Nila Palett Structure Repair Shampoo - Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar. Door de voedende zeewier extracten krijgt je haar weer zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terug. Maria Nila Palett Structure Repair Shampoo bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen, is vrij van sulfaten en parabenen. Het zal je haar direct herstellen en laten stralen!
      • Maria Nila Palett Structure Repair Conditioner- Om het mooiste resultaat te krijgen gebruik je na de shampoo deze conditioner. Deze conditioner zal ook meteen je haar herstellen en verzorgen. Maria Nila Palett Structure repair Conditioner beschermt je haar en vermindert kleurverlies. Deze conditioner bestaat ook uit 100% plantaardige stoffen, is ook vrij van sulfaten en parabenen. Laat je haar weer stralen! 
      • Maria Nila Style & Finish Cream Heat Spray - Deze spray beschermt je haar tegen de hitte van stylingtools maar tegelijkertijd verzorgd het je haar ook. Het voorkomt gespleten haarpunten en is ideaal om te gebruiken voordat het haar geföhnd of gestyled wordt. 

      Wil je iemand blij maken met een luxe cadeau? Dan is de REF Ultimate Repair Giftbox ook een geweldige cadeautip! De producten in dit pakket zijn 100% vegan en sulfaat, parabeen en silicoon vrij. Hieronder hebben we de producten nog een beetje voor je uitgelicht: 

      • REF Ultimate Repair Shampoo - Heb je beschadigd haar en wil je je haar weer gezond hebben? Deze shampoo helpt daarbij. Het helpt je haar te herstellen en het laat je haar er weer gezond uitzien. De ingrediënten die daarvoor zorgen zijn bosbessen, walnoot, tamanu en arganolie. En deze shampoo is 100% vegan. Dus je doet wat goeds voor de wereld en wat goed voor je haar!
      • REF Ultimate Repair Conditioner - Deze conditioner brengt jouw beschadigde haar weer in leven. Door de natuurlijke ingrediënten zoals bosbessen, walnoot, tamanu en arganolie kan je haar weer herstellen, voelt het zacht aan en gaat het er weer gezond uitzien. Ook deze conditioner is 100% vegan. Save your hair and save the world!
      • REF Leave In Treatment- Deze hitte bescherming beschermt je haar tegen hitte tools. Je haar wordt gehydrateerd en voelt zacht aan. Dit product is zeer geschikt voor droog en futloos haar.

       

      Gifts voor futloos haar 

      Heb je een vriendin of familielid waarvan het haar er futloos uitziet? Hoe beter je haar zit hoe lekkerder je in je vel zit! Dan hebben we een paar leuke cadeautips op een rij gezet. De eerste is de Maria Nila Pure Volume Giftbox. Dit pakket is speciaal ontwikkeld om extra volume en veerkracht aan het haar te geven. Deze producten ontwarren jouw haar en bevatten Pro-Vitamine B5. Deze vitamine zorgt voor extra voeding voor je haar wat het gezonder en glanzender maakt.  Deze set bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen en er zitten geen parabenen en sulfaten in. Alle producten van Maria Nila bevatten het Colour Guard Complex, dit voorkomt het vervagen van je haarkleur en het beschermt je lokken tegen uv-staling. 

      • Maria Nila Palett Pure Volume Shampoo - Deze shampoo bevat Pro-vitamine B5 en die zorgt ervoor dat je haar dikker wordt en het er gezonder uitziet. Maria Nila Palett Pure Volume Shampoo bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen en er zitten geen parabenen en sulfaten in. 
      • Maria Nila Palett Pure Volume Conditioner- Deze conditioner sluit perfect aan bij de shampoo. Het zal je haar er weer gezond uit laten zien. Pro-Vitamine B5 zorgt voor extra volume en veerkracht. Ook deze conditioner bestaat 100% uit plantaardige stoffen en er zitten geen parabenen en sulfaten in. 

      • Maria Nila Style & Finish Cream Heat Spray- Deze spray beschermt je haar tegen de hitte van stylingtools maar tegelijkertijd verzorgd het je haar ook. Het voorkomt gespleten haarpunten en is ideaal om te gebruiken voordat het haar geföhnd of gestyled wordt. 

       

      De REF Giftbox Weightless Volume geeft het haar echt een volume boost. Met deze giftbox maak je iedere vrouw blij! De giftbox bevat 3 superfijne REF producten voor een voordelige prijs. De producten zijn ook nog eens 100% vegan! En overigens vol met rijke natuurlijke extracten zoals arganolie, tamanu olie en witte moerbei bladeren extract.

      • REF Weightless Volume Shampoo- Deze shampoo reinigt het haar grondig. Delen in het haar worden gelift en krijgen een enorme volumeboost. Door de 100% natuurlijke ingrediënten kunnen we zeggen dat deze shampoo 100% vegan is. 
      • REF Weightless Volume Conditioner- De conditioner sluit perfect aan bij de shampoo. Deze conditioner maakt je haar zacht en geeft ook die extra volume. Ook de conditioner is 100% vegan. 
      • REF Leave In Treatment - Deze hitte bescherming beschermt je haar tegen hitte tools. Je haar wordt gehydrateerd en voelt zacht aan. Dit product is zeer geschikt voor droog en futloos haar. 

       

      Gifts voor de gevoelige hoofdhuid 

      Voor mensen met een gevoelige hoofdhuid is het soms lastig om de perfect shampoo te vinden. Daarom hebben we een paar super leuke giftset voor je opgesomd voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. De eerste is de Maria Nila Head & Hair Heal Giftbox. De verzorgende ingrediënten zoals Aloë Vera, Piroctone Olamine, Vitamine E, apigenin, Peptides en Oleanolic laten jouw haren stralen! Alle producten in deze set zijn 100% vegan en bevatten de Colour Guard Complex. Wat wil je nog meer?!

      • Maria Nila Palett Head & Hair Heal Shampoo- Deze verzorgende shampoo is perfect voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Het is super verzorgend en heeft hele fijne en verzorgende ingrediënten die er voor zorgen dat je haar en hoofdhuid goed verzorgt worden. De Colour Guard Complex in deze shampoo zorgen ervoor dat je lokken beschermt worden tegen de UV-straling. 
      • Maria Nila Pelett Head & Hair Heal Conditioner - Ook deze conditioner is speciaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Door de verzorgende ingrediënten wordt haaruitval tegen gegaan en wordt je haar extra laten stralen. 
      • Maria Nila True Soft Argan Oil - Deze voedende olie hydrateert je haren en is daardoor zeer geschikt voor als je droog haar hebt. Met deze olie krijgt je haar de verzorging die je haar nodig heeft. Ook zorgt deze olie ervoor dat je haar sterker wordt en weer gaat glanzen. In combinatie met de shampoo en de conditioner zal je snel verschil merken!

       

      Gifts voor lang haar

      Mensen met lang haar moeten hun lange haren vaak even extra goed verwennen. Dus heeft jouw vriendin of familielid mooi lang haar (soms om jaloers op te worden..), dan is deze set wat voor hun: Schwarzkopf Mad About Lengths Duo. Schwarzkopf Mad About Lengths Duo is een samengestelde set van Schwarzkopf die speciaal ontwikkeld is voor iedereen met lang haar! Deze producten helpen bij het onderhouden van jouw mooie lange lokken:

      • Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo- Deze shampoo hydrateert jouw hoofdhuid intensief vanaf de haarwortels. Dat zorgt ervoor dat jij stralend de dag doorkomt. Door de milde reiniging wordt je haar minder vet. Voor lange haren is het vaak moeilijk om de goede shampoo te vinden. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met lang haar. Door de geweldige verzorging van deze shampoo gaat je haar minder pluizen en meer glanzen. Als je haar maar goed zit, toch?
      • Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix Spray - Deze spray helpt met het verzorgen van gespleten haarpunten. Het voedt doffe lengtes, brengt het vochtniveau van het haar in evenwicht en verbetert de glans voor prachtig lang en gezond haar.

       

      Gifts voor kids

      Natuurlijk hebben we ook super leuke giftset voor de kids! Zoals de Naïf Baby & Kids The Kids Essentials Set. Deze set voor kids bestaat uit amazing badproducten voor een baby of een wat ouder kindje. Ook vet leuk om te geven als kraamcadeautje! Deze set bestaat uit een Cleansing Wash Gel, Nourishing Shampoo en Bad Bruistabletten.  

      • Naïf Baby & Kids Cleansing Wash Gel - De wash gel is geschikt voor iedere babyhuid, ook voor eczeem en een droge huid! Ook zitten er geen schadelijke stoffen zoals parabenen of phenoxyethanol. Gelukkig maar, want dit zorgt ervoor dat de babyhuid mild wordt gereinigd en heerlijk zacht blijft. Dus no worries over de huid van je kindje wanneer je deze Wash Gel gebruikt. 
      • Naïf Baby & Kids Nourishing Shampoo- De shampoo van Naïf is een shampoo vooral voor echte krullenbollen en piekhaar. Maar de shampoo is ook enorm voedend voor de hoofdhuid, dus als je baby nog helemaal niet zoveel haar heeft hoef je je geen zorgen te maken! Alle Naif producten zijn vegan, biologisch afbreekbaar, dermatologisch getest en bevatten geen schadelijke ingrediënten. Nog een pluspunt aan deze shampoo is dat het niet prikt als het in de ogen terecht komt en ook nos is geweldig ruikt. 
      • Naïf Baby & Kids Splash Bad Bruistabletten- Naif Baby & Kids bruisballen zijn heerlijk voor in bad en ruiken ook nog eens erg lekker! De bruisballen bevatten geen harde schuimmiddelen zodat de huid van de baby ook niet uitdroogt wanneer de bruisballen gebruikt worden. Het tegenovergestelde zelfs deze bruisballen bevatten juist natuurlijke oliën waardoor dit product ook geschikt is voor kindjes met eczeem of/en een droge huid. Er zitten 8 bruisballen in een verpakking waardoor je kind elke dag met een bruisbal in bad zou kunnen als ze dat zouden willen! 

       

      Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Naïf heeft ook een set voor kersverse mama’s en papa’s, de Naïf Baby & Kids The Newborn Essentials Set. Deze set bestaat uit drie producten voor de eerste paar maanden van de baby. Het setje bestaat uit Milky Bath Oil, Diaper Cream en de Soothing Bath Oil. 

      • Naïf Baby & Kids Milky Bath Oil- Dit is de perfecte keuze om in bad bij een baby te doen. Dit is een Bath Oil wat er dus voor zorgt dat de huid van de baby niet uitdroogt. Het is gemaakt op basis van Kokosolie en makkelijk oplosbaar waardoor het water lekker melkachtig wordt. Doordat de Bath Oil verrijkt is met kokosolie, kamille en katoenzaad heb je ook geen last van een jeukende huid na het badderen. 
      • Naïf Baby & Kids Soothing Baby Oil- Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil is een babyolie die goed is voor verschillende dingen. Je kan de olie gebruiken na een bad, als massage olie voor de baby, maar ook bij een droog huidje. De olie trekt goed in de huid en maakt de huid heerlijk zacht. Gelukkig mogen we ook zeggen dat de olie compleet veilig is om te  gebruiken, want deze is dermatologisch getest en bevat geen gevaarlijke ingrediënten. En terwijl deze olie dus totaal veilig is ruikt het ook nog eens heerlijk, dit komt door de allergeenvrije parfum die erin verwerkt is. Hoe ideaal?! 
      • Naïf Baby & Kids Diaper Cream- Last van rode billetjes? Dan is de Naif Baby & Kids Diaper Cream de perfecte keuze voor jouw baby. Deze is namelijk verrijkt met extra veel zinkoxide, dit kalmeert en verkoelt. Door andere ingrediënten zoals Vitamine E en kamille zorgt deze crème er ook voor dat de huid weer snel hersteld. You need this! 

       

      Een ander kraamcadeau is de Naïf Baby & Kids The Starter Kit - Deluxe Set. Dit is het perfecte pakketje, want hier zit alles in wat je baby nodig heeft. En als we zeggen alles bedoelen we ook echt alles, dit pakketje bevat namelijk een: Cleansing Wash Gel, Milky Bath Oil, Diaper Cream, Nurturing cream, Smoothing Baby Oil en Softening Body Lotion. 

       

      • Naïf Baby & Kids Cleansing Wash Gel- De wash gel is geschikt voor iedere babyhuid, ook voor eczeem en een droge huid! Ook zitten er geen schadelijke stoffen zoals parabenen of phenoxyethanol. Gelukkig maar, want dit zorgt ervoor dat de babyhuid mild wordt gereinigd en heerlijk zacht blijft. Dus no worries over de huid van je kindje wanneer je deze Wash Gel gebruikt. 
      • Naïf Baby & Kids Softening Body Lotion- Naif Baby & Kids Softening Body Lotion verzorgd de huid van de baby of kind. Door deze natuurlijke lotion blijft de huid heerlijk zacht en verzorgd de huid. De Lotion bevat namelijk geen irriterende ingrediënten alleen maar natuurlijke oliën zoals: Avocado olie, katoenzaad olie en zoete amandelolie. Maar toch ruikt de lotion ook heerlijk door de allergeenvrije parfum, dus de lotion is ook gewoon geschikt voor droge huidjes. 
      • Naïf Baby & Kids Soothing Baby Oil- Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil is een babyolie die goed is voor verschillende dingen. Je kan de olie gebruiken na een bad, als massage olie voor de baby, maar ook bij een droog huidje. De olie trekt goed in de huid en maakt de huid heerlijk zacht. Gelukkig mogen we ook zeggen dat de olie compleet veilig is om te  gebruiken, want deze is dermatologisch getest en bevat geen gevaarlijke ingrediënten. En terwijl deze olie dus totaal veilig is ruikt het ook nog eens heerlijk, dit komt door de allergeenvrije parfum die erin verwerkt is. Hoe ideaal?! 
      • Naïf Baby & Kids Milky Bath Oil - Dit is de perfecte keuze om in bad bij een baby te doen. Dit is een Bath Oil wat er dus voor zorgt dat de huid van de baby niet uitdroogt. Het is gemaakt op basis van Kokosolie en makkelijk oplosbaar waardoor het water lekker melkachtig wordt. Doordat de Bath Oil verrijkt is met kokosolie, kamille en katoenzaad heb je ook geen last van een jeukende huid na het badderen.
      • Naïf Baby & Kids Diaper Cream- Last van rode billetjes? Dan is de Naif Baby & Kids Diaper Cream de perfecte keuze voor jouw baby. Deze is namelijk verrijkt met extra veel zinkoxide, dit kalmeert en verkoelt. Door andere ingrediënten zoals Vitamine E en kamille zorgt deze crème er ook voor dat de huid weer snel hersteld. You need this! 
      • Naïf Baby & Kids Nurturing Cream - Naïf Baby & Kids Nurturing Cream is perfect voor het babyhuidje, dit komt door hoe vet de crème is. Je kan deze crème vergelijken met body lotion alleen is deze dus iets vetter en daardoor nog beter voor een droge huid. Deze lotion is natuurlijk al helemaal ideaal voor eczeem. Deze lotion bevat geen schadelijke stoffen, dus niks om je zorgen over te maken. Je kan de crème voor het lichaam en gezicht gebruiken. 

       

      Gifts voor mannen 

      Ook de mannen mogen natuurlijk verwend worden deze feestdagen. Daarom hebben we ook een aantal leuke pakketjes voor de mannen samengesteld. De eerste is de American Crew Deluxe Grooming Kit - deze bevat alles wat je nodig hebt! Reinigingsmiddelen met een verzorgende en hydraterende werking. Everything you need! 

      • American Crew Daily Cleansing Shampoo- American Crew Daily Cleansing Shampoo is een shampoo voor normaal tot vet haar. Deze shampoo helpt bij het afbreken van overtollige olie, waardoor je haar dus minder vet wordt. Je kan deze shampoo elke dag gebruiken en zorgt voor een prachtige glans en beschermt je haarkleur. 
      • American Crew Daily Conditioner- American Crew Daily Conditioner zorgt ervoor dat het haar en de hoofdhuid wordt gereinigd en versterkt. Het voordeel van deze grondige reiniging is dat je huid niet vettig wordt, wat betekend minder snel vet haar. Zo’n reiniging is enorm goed voor de gezondheid van het haar. Ook is het natuurlijk erg belangrijk om je vochtbalans in stand te houden, gelukkig zorgt deze conditioner daar ook voor. 
      • American Crew Classic Fiber-  American Crew Fiber Cream zorgt voor een natuurlijke en matte look. Het haar word beschermt tegen vochtverlies, dit komt doordat de crème verrijkt is met bijenwas. Het haar heeft de gehele dag een stevige hold maar voelt tegelijkertijd ook zacht aan. 

       

      De American Crew Daily Shampoo 250ml & Forming Cream 85gr. Set bevat twee heerlijke producten. Hij bestaat namelijk uit de Daily Shampoo en Forming Cream. Erg voordelig en available for every man:

      • American Crew Classic Forming Cream - American Crew Forming Cream zorgt voor een natuurlijke look. Deze Forming Cream geeft het haar meer stevigheid en volume. Ook lijkt het alsof je een vollere bos haren hebt doordat de Creme wordt opgenomen door het haar. Het is makkelijk aan te brengen en goed gelijkmatig door het haar te verdelen. Deze Styling cream is geschikt voor ieder haartype en is ook vet makkelijk uit te wassen. En om het nog even iets beter te maken heeft deze crème ook een heerlijke geur. 
      • American Crew Daily Cleansing Shampoo - American Crew Daily Cleansing Shampoo is een shampoo voor normaal tot vet haar. Deze shampoo helpt bij het afbreken van overtollige olie, waardoor je haar dus minder vet wordt. Je kan deze shampoo elke dag gebruiken en zorgt voor een prachtige glans en beschermt je haarkleur. 

       

      De American Crew Fiber Set bestaat uit twee producten. Het bestaat uit de Daily Shampoo en de Fiber. De set is vet voordelig en geschikt voor iedere man:

      • American Crew Classic Fiber - American Crew Fiber Cream zorgt voor een natuurlijke en matte look. Het haar word beschermt tegen vochtverlies, dit komt doordat de crème verrijkt is met bijenwas. Het haar heeft de gehele dag een stevige hold maar voelt tegelijkertijd ook zacht aan.
      • American Crew Daily Deep Moisturizing Shampoo - American Crew Daily Moisturizing Shampoo is duidelijk een shampoo voor mannen met een droge hoofdhuid en/of haar. Het voedt je haar door alle natuurlijke ingrediënten en is vochtinbrengend. Je kan deze shampoo elke dag gebruiken met als resultaat een Glanzend, fris en verzorgde bos haar. 

       

      Tot slot de American Crew Daily Shampoo 250ml & Pomade 85g Set, deze bestaat uit twee producten. Deze keer de Daily Shampoo en de Pomade. Een voordelige set en geschikt voor iedere man.  

      • American Crew Pomade 85g- American Crew Pomade zorgt voor een prachtige glans en is geschikt voor krullend of golvend haar. Het is erg uitspoelbaar doordat de Pomade geformuleerd is met water, vet handig!
      • American Crew Daily Shampoo 250ml - American Crew Daily Shampoo is een shampoo voor normaal tot vet haar. Deze shampoo helpt bij het afbreken van overtollige olie, waardoor je haar dus minder vet wordt. Je kan deze shampoo elke dag gebruiken en zorgt voor een prachtige glans en beschermt je haarkleur. 

       

      Gifts for at home

      Sommig huismussen houden ervan dat het hele huis of alleen de wc, lekker fris ruikt. Daarom zijn dit twee goede opties voor in huis:

      Hopelijk heb je iets gehad aan deze Gift Guide en vind je je perfecte cadeau voor de feestdagen of om gewoon iemand even lekker te verwennen. 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »