• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 26 Mei 2023

      Omarm jouw krullen met CG-proof Schwarzkopf producten

      Wil jij het beste uit je krullen halen met de Curly Girl Methode? De CG-proof producten van Schwarzkopf zijn jouw redders in nood! Of je nou net begint met deze populaire methode of al een tijdje bezig bent, in deze blog lees je hoe je jouw perfecte krullen kunt blijven definiëren met de CG-methode en de producten van Schwarzkopf.     

       

      De CG-methode in het kort

      De afkorting CG staat voor Curly Girl. Het is een methode, waarbij je alleen haarproducten gebruikt die geen sulfaten, siliconen, minerale oliën en bepaalde alcohol bevatten. Veel van deze ingrediënten drogen namelijk je haar uit. De Curly Girl methode is ontwikkeld en bedoeld om je krullen gezond en glanzend te houden. Je begint je CG-journey met een schone lei en dit doe je door middel van een final wash. Hierbij ga je je haar nog één keer wassen met een shampoo mét sulfaten. Op deze manier was je grondig je haar en wordt de opeenstapeling van haarproducten verwijderd uit je haar. Omdat je deze laatste keer toch nog een shampoo gebruikt met sulfaten, is het wel belangrijk om hierna je krullen goed te hydrateren met een diep voedende conditioner en haarmasker. Nadat je deze final wash hebt uitgevoerd, was je je haar niet meer met shampoo, maar met conditioner. Uiteraard moet de conditioner ook CG-approved zijn. Benieuwd naar de echte final wash hero’s van Schwarzkopf? De Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo en de Bonacure Frizz Away Shampoovan Schwarzkopf zijn ideale opties voor de perfecte final wash. Deze shampoo’s bevatten namelijk sulfaten, maar geen siliconen. 

       

      Waarom is proteïne belangrijk bij de CG-methode?

      Belangrijk om te weten is of je haarproducten zonder proteïne, of met proteïne nodig hebt. Bij het volgen van de CG-methode is het dus belangrijk om hier eerst naar te kijken voordat je de juiste haarproducten gaat gebruiken voor de perfecte krullen. Sommige haartypen hebben meer proteïne nodig om gezond en veerkrachtig te blijven, terwijl andere haartypen juist gevoelig kunnen zijn voor proteïne. Schwarzkopf heeft daarom een breed aanbod aan haarverzorging en styling met en zonder proteïne.

       

      Wil je weten of jouw haartype producten met of zonder proteïne nodig heeft? Doe de volgende test: Pak een natte, losse haar, rek deze uit en wikkel om je vinger. Kijk daarna goed wat er gebeurt. Breekt jouw haar direct? Dan worden producten zonder proteïne aanbevolen. Haar dat direct breekt betekent namelijk dat de haarelasticiteit laag is. Als je haar een beetje mee rekt, maar niet direct breekt, betekent dit dat je haar over een normale elasticiteit beschikt. Producten met of zonder proteïne kunnen gebruikt worden. Als je haar helemaal niet breekt laat dit zien dat je een hoge elasticiteit hebt. Een product met proteïne wordt aanbevolen. 

       

      Heeft Schwarzkopf CG-proof producten?

      Wanneer je de Curly Girl Methode volgt wil je uiteraard de juiste haarproducten gebruiken om het beste uit je krullen te halen. Steeds vaker zie je dat producten CG-proof worden voor deze populaire methode. Schwarzkopf Curly Girl Proof is er voor alle curly girls! Schwarzkopf heeft een enorm aanbod aan haarproducten die geschikt zijn voor krullend haar, maar ook goedgekeurd zijn voor de Curly Girl Methode. De echte Curly Girl Styling Hero is de OSiS+ Curl Jam. Deze gel bevordert natuurlijke krullen en heeft een lichte hold terwijl het haar gehydrateerd en zacht blijft zonder te verzwaren. Daarnaast biedt Schwarzkopf OSiS+ nog veel meer CG-approved producten aan. Ontdek het gehele CG-proof aanbod van Schwarzkopf en blijf langdurig genieten van je geweldige krullen!

       

      Alles over Schwarzkopf OSiS+

      Schwarzkopf Professional heeft sinds kort haar stylinglijn OSiS+ vernieuwd. Jouw lievelingsproducten in een nieuw jasje, met nieuwe geuren en verbeterde performance! Het assortiment van OSiS+ bestaat uit 28 verschillende formules, elk om jou te helpen aan je perfecte look. Steeds meer producten bevatten nu hittebescherming tot 230 graden, een vegan formule en diverse hold-niveaus. Daarnaast zijn veel producten onderling mengbaar. Kortom, Schwarzkopf OSiS+ is alles wat je nodig hebt om het beste uit jouw haren te halen! Deze stylingproducten zijn CG-proof:

       

      Meer weten over hoe je je krullen kunt verzorgen? Check dan eens deze blog: ''Krullend haar, maar hoe moet ik het verzorgen?''

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »