• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 29 September 2020

      Top 15 sulfaatvrije haarspullen - kies jouw favoriet! ❀

      Binnen het assortiment van Haarspullen breiden de sulfaatvrije producten zich steeds verder uit. Steeds vaker brengen onze favoriete merken producten op de markt waarbij natuurlijke en schadevrije ingrediënten de hoofdrol spelen. Wij zijn helemaal voor deze bewustwording, willen het allerbeste voor je haren en daar zijn sulfaatvrije haarproducten een onderdeel van! 

      Producten met sulfaten kunnen je haren uitdrogen, de hoofdhuid irriteren of je haarkleur vervagen. Sulfaten zitten vooral in shampoos verwerkt. Maar wat zijn sulfaten eigenlijk en wat doen ze? Waarom kunnen we niet gewoon een shampoo aanschaffen met sulfaten? We beantwoorden al jouw vragen over sulfaten in dit artikel: Alles wat je moet weten over sulfaten

      Eigenlijk zijn de opgesomde sulfaatvrije producten allemaal amazing en was het lastig om een top 15 te maken. Toch is het ons gelukt en lichten we graag deze 15 geweldige, sulfaatvrije producten toe. 

      Dit is onze top 15 van sulfaatvrije haarproducten:

       

      1. Olaplex Repair Set

      Olaplex is één van de nummer 1 merken om beschadigde haren te herstellen. Zo helpt het bijvoorbeeld ontzettend herstellend bij haren verven, om niet te veel schade aan te richten aan je haren. Chemisch behandelde of beschadigde haren worden met deze herstellende set weer gerepareerd. Droog, poreus haar verandert in zacht, glanzend en sterk haar!

      De Repair Set bestaat uit de herstellende Hair Perfector No.3, de Shampoo No.4 en Conditioner No.5. Alle producten van Olaplex zijn vegan, cruelty free, vrij van schadelijke ingrediënten (zoals sulfaten en parabenen) en rijk aan de bonding system: bisaminopropyl diglycol dimaleate.

       

      2. Indola ACTNOW Shampoo - COMING SOON!

      Indola wil een milieuvriendelijkere wereld creëren met hun nieuwe lijn: ActNow! ActNow Wash bestaat uit 3 shampoos: Moisture, Repair en Color. Of je nu de kleurlevendigheid wilt behouden of beschadigde haren wilt herstellen; voor ieder haartype wat wils! Samen met Plastic Bank wil Indola ActNow een stap zetten richting een beter klimaat, door te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in het milieu belanden.

      De producten van ActNow zijn 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten, milieubewust, natuurlijk sulfaatvrij (maar ook geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen, etc...) en recyclebaar. 

       

      3. Maria Nila Eco Therapy Revive

      Krachtig achter de zorg voor dieren en het milieu staan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit - daar staat Maria Nila Eco Therapy Revive voor. Met deze lijn omarmen Maria Nila en jij samen de natuur, de oceaan en je haren. Het driestapsregime van Eco Therapy Revive is mild, waardoor je haren op een zachte manier gereinigd, gevoed en hersteld worden. Het resultaat: ultiem zachte haren.

      Eco Therapy Revive van Maria Nila is 100% vegan, vrij van allerlei schadelijke ingrediënten (sulfaatvrij, parabeenvrij en silicoonvrij), CG-friendly, milieubewust, cruelty free, recyclebaar, gecertificeerd door onder andere Ecocert, kleurbeschermend... do we need to say more? 

       

      4. Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Duo Pack

      Een zilvershampoo die geweldig resultaat geeft en er ook nog eens voor zorgt dat je haren niet droog en stug aanvoelen? Check! Met de Damage Rewind, oftewel schadeherstellende, zilvershampoo en conditioner neutraliseer je gele tinten uit blonde, grijze en witte haren zonder je haren te beschadigen. Je krijgt prachtige, koele lokken die ook nog eens gezond aanvoelen. 

      De paarse shampoo herstelt de haren, beschermt tegen UV-stralingen en is cruelty free. De shampoo bevat de Hydrating Hair Drink Complex, een samenstelling die het haar supergezond, levendig en glanzend maakt. De conditioner houdt je lokken sterk. Natuurlijk is 'ie ook sulfaatvrij. Resultaat én verzorging, win-win!

       

      5. KeraCare Hydrating Detangling Shampoo

      Een heerlijke shampoo voor de krullenbollen onder ons! De hydraterende shampoo verwijdert overtollige oliën zonder je haren te strippen van de goede oliën. Het verzegelt de haarschubben, zodat deze goed sterk blijven. De shampoo hydrateert en conditioneert je haren, minimaliseert haarbreuk, ontwart, is sulfaatvrij, maakt je haren lekker zacht en geeft een prachtige glans.

      Volg jij de Curly Girl Methode? Dan zit met je met deze shampoo goed! De KeraCare Hydrating Detangling Shampoo is CG-proof (bevat wel proteïne)! 

      6. REF Curl Power 244

      Deze stylingcrème is speciaal voor krullen of slag. Met de cream creëer je prachtige, volumineuze krullen die mooi glad blijven. De krullen zullen er minder statisch uit zien en het resultaat is een gedefinieerde, natuurlijke krul. De cream kun je op nat of droog haar gebruiken en verzwaart je krullen niet. 

      Alle producten van REF zijn 100% vegan en vrij van allerlei schadelijke ingrediënten, zoals sulfaten. Daarnaast is de Curl Power CG-friendly, ook vrij van parabenen, geweldig voor de pluizige krullenbollen die gaan voor glanzende, gezonde lokken! 

      7. Maria Nila Style & Finish Dry Shampoo

      De poederspray van Maria Nila verfrist je haren intens! Daarnaast geeft het je haren volume en stevigheid, voor meer grip en volumineuze haren. De droogshampoo beschermt je haren tegen kleurvervaging, je kunt de droogshampoo dus gerust op gekleurde haren gebruiken.

      De droogshampoo is voor ieder haartype geschikt, 100% vegan, cruelty free en beschermt ook tegen UV-stralen. Naast sulfaatvrij is de droogshampoo ook vrij van parabenen.

       

      8. CHI 44 Iron Guard Thermal Protection Spray

      Een hittebeschermer kan natuurlijk niet ontbreken in de top 15 sulfaatvrije producten. De sulfaatvrije Iron Guard is een enorm sterke hittebeschermer die je haren van binnenuit beschermt. Haren worden beschermd tegen uitdroging en beschadiging, zodat jij gerust je gang kunt gaan met de föhn of stylingtool.

      De haren worden niet verzwaard en krijgen een prachtige glans. Het is een verzorgende hittebeschermer die ook een style memory bevat, waardoor je haren altijd perfect terug in model veren. En hij ruikt ook nog eens heerlijk!

      9. L'Oreal Professional Source Essentielle Daily Duo

      De Source Essentielle is een speciale, natuurlijke lijn van L'Oréal Professional. De Daily Duo bestaat uit de Source Essentielle Daily Shampoo en de Daily Detangling Cream. De shampoo reinigt je haren op een milde wijze en maakt het lekker zacht. Hij bestaat voor 80% uit natuurlijke ingrediënten en is 100% vegan. Het is een ideale, dagelijkse shampoo voor meer body en volume.

      De cream sluit perfect aan op de shampoo en met deze twee producten breng je een geweldig tweestaps-regime in huis. De cream maakt je haren gemakkelijk doorkambaar, is lichtgewicht, bestaat uit natuurlijke producten en is natuurlijk ook 100% vegan!

      10. TiGi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

      Nog zo'n geweldig krullen-product. De Amplifier voedt krullen en werkt anti-pluizend. Door de Amplifier worden je krullen gedefinieerd, voor meer textuur en geaccentueerde krullen en golven.  

      Ben jij een echte Curly Girl? De Curlesque Curls Rock Amplifier is CG-friendly! Daarnaast biedt 'ie UV-bescherming en is hij vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. Kortom: met de Amplifier breng jij het beste in je krul naar boven. 

       

      11. Schwarzkopf Mad About Waves Shampoo

      Heb jij losse, fijne golven die wel wat versterking en definitie mogen krijgen? Deze lichtgewicht shampoo verzwaart je golven niet en is hierdoor ideaal voor fijne, weerbarstige krullen. Het hydrateert je haren intens en helpt bij langdurige definitie. De shampoo versterkt je haren en is lekker mild. 

      De shampoo maakt je haren heerlijk zacht en handelbaar. Je krullen worden niet verzwaart maar krijgen juist definitie door de lichtgewicht formule. Deze geweldige shampoo? Wij zijn Mad About It... 

      12. Maria Nila Ocean Spray

      Deze textuurspray geeft je haren een enorme volumeboost! Hiermee kun je een ultieme beach-look creëren met een stevige hold. 

      De Ocean Spray bevat Colour Guard Complex en beschermt je haren hierdoor tegen kleurvervaging, bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is 100% vegan, cruelty free en ook parabeen- en sulfaatvrij. Met deze volumespray breng je de zomer in huis! 

      13. Indola Innova Finish Flexible Hairspray

      Geef je lokken een natuurlijke hold, veerkracht en een prachtige glans! Met deze haarlak blijven je lokken bouncy en speels, de finish ziet er natuurlijk uit. 

      Bovendien beschermt de haarspray tegen vocht, zodat je haren niet gaan pluizen. De spray bevat een UV-filter om de haren tegen schadelijke UV-stralingen te beschermen. 

      14. Fanola No Yellow Shield Mist Protective Spray

      De Shield Mist is een spray die je gebruikt als finishing touch, dus als allerlaatste haarproduct. De Shield Mist bevat de 'Shield Technologie', wat blonde, geblondeerde, grijs of beschadigde haren beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan warme temperaturen, vochtigheid, vervuilde lucht, etc. Door de shield zijn je haren beschermd en zal het niet zo snel vettig, vuil of dof worden. 

      De No Yellow Shield Mist ruikt heerlijk, is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen, 100% vegan en cruelty free. Het beschermt je haren optimaal en geeft een prachtige glans. Een heerlijk product voor extra protectie! 

      15. Wella Oil Reflections Luminous Smoothening Oil

      Deze heerlijke olie is zeer veelzijdig en zorgt voor gladheid, glans en versterking van je haren. De olie is rijk aan macadamia-, kokos- en avocado-olie wat geweldige verzorging  biedt. De leave-in laat je haren (letterlijk) stralen als nooit te voren. De goede oliën zorgen voor een betere conditie. 

      Je haren worden glad, glanzend, gezonder, glossy en levendig. Daarnaast zullen je puntjes langer gezond blijven. Heel veel voordelen dus! 

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »