• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel - 30mm

   69,95 48,90

   Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel - 30mm

   Productomschrijving

   Diva Keramische Warmteborstel - 30mm In de cilinder van de krulborstel zit macadamia oil, argan oil en keratine ingeperst. Dit zorgt voor een prachtige gladde en glanzende afwerking. Hierdoor geeft de Diva Warmteborstel 30 mm tot circa 4000 behandelingen (dagelijks gebruik is dit omgerekend 11 jaar) een prachtige glans aan je haren! Deze fantastische warmteborstel creëert prachtige golven en krullen die prachtig pluisvrij zijn dankzij de Ionische Technologie. En uiteraard krijg je een briljante glans die iedereen wegblaast. 

   De borstel warmt razendsnel op tot 180ºC, een temperatuur die voor alle haartypen geschikt is. Het uiteinde van de cilinder blijft koel. Zo kun je deze tijdens het stylen veilig blijven aanraken, behoud je meer grip en een mooier resultaat. De kabel heeft een comfortabele lengte van 3 meter én deze draait mee. Hierdoor blijf je flexibel tijdens het stylen. Het voltage betreft 100 - 240 V. Dit maakt de Diva Radiant Shine dual voltage, wat betekent dat je de borstel wereldwijd kunt gebruiken.

    

   Wat zijn de kenmerken van de Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30mm?

   Wil je in een klein overzichtje lezen wat de belangrijkste kenmerken zijn van de Diva Pro Keramische Warmteborstel 30 mm, dat snapt ons team! Hieronder de belangrijkste kenmerken van de prachtige warmteborstel van Diva.

   • Macadamia oil, argan oil en keratine
   • Ionische technologie
   • 180 graden bereikt in enkele secondes
   • Uiteinde cilinder blijft koud
   • Voltage 100-240 V
   • Krullen en golven
   • 3 meter snoer die meedraait

   Hoe werkt de Ionische Technologie van de Diva Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30mm?

   Misschien dat dit nieuw voor je is maar je haren bevatten positieve ionen. Dit zijn een soort van elektrische ladingen. Positieve ionen hebben natuurlijk een functie, zij zorgen ervoor dat je haarschubben opengaan, dit zorgt voor pluizige lokken. En dat is nou net wat je niet wilt. De Ionische Technologie zorgt ervoor dat deze positieve ionen d.m.v. de negatieve ionen op worden geheven. Oftewel je haarschubben gaan weer dicht, wat resulteert in pluisvrij haar. De Ionische Technologie van de Diva Warmteborstel 30 mm is dus een absolute must!

    

   Hoeveel graden wordt de Diva Pro Keramische Warmteborstel 30 mm?

   De Diva Pro Krulborstel 30 mm wordt binnen enkele seconde 180 graden Celsius. Dit is een temperatuur die voor alle haartypes geschikt is, en dat is natuurlijk hartstikke fijn! 

    

   Wat doet de Macadamia Oil precies in de Diva Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm?

   De Macadamia is een noot met een oorsprong uit Australië, beter bekend als de Australische walnoot. De Macadamia is rijk aan vetten, zink, koper, fosfor, kalium, foliumzuur, selenium en nog veel meer! Macadamia Olie ontstaan door koude persing van de noten. Macadamia Oil is niet voor niks kostbaar, het verkrijgen van de olie is niet bepaald easy peasy. Het aanbod is laag en de hoge druk om de olie te krijgen is niet niks. Er is namelijk een druk van meer dan 20 kilo m2 nodig om de noot te kraken. Nogmaals zeer kostbaar. Heel leuk deze achtergrond informatie, maar wat doet de Macadamia Oil precies n de Diva Warmteborstel 30 mm? De Olie zit erin geperst, en elke keer als je aan de slag gaat met de warmteborstel laat het een laagje van o.a. de olie achter in je haren. 

   Koper hersteld de structuur van je haren. Kalium verbetert de conditie van dun, gespleten en broos haar. Het versterkt je lokken en het verzacht je plukken. Foliumzuur geeft ontzettend veel glans, laat je lokken mooier krullen en het versterkt je haren. Selenium beschermt je haren, daarnaast maakt het je lokken elastischer en zorgt ervoor dat het bestand is tegen externe invloeden. Zoals je ziet zitten er allemaal voordelen aan de Macadamia Oil.

   In de cilinder van deze krulborstel is macadamia olie, argan olie en keratine geperst. Hierdoor geeft de borstel ongeveer 4000 behandelingen (wat bij dagelijks gebruik dus 11 jaar inhoud) een prachtige glans aan het haar. Daarbovenop bevat de Diva Radiant Shine een ionische technologie, die ervoor zorgt dat ook pluis wordt tegen gegaan.

    

   Waarvoor dient de Argan Oil in de Diva Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm?

   Argan olie ken je wellicht wel, het is helemaal hot de laatste jaren. Argan Olie vindt haar oorsprong in de pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. De officiële naam voor de arganboom is Argania Spinos, een leuk weetje. In een argannoot zit maximaal drie amandelvormige pitten, waar argan olie uit wordt gewonnen. Argan olie is rijk aan omega 3, 6 en 9 en onverzadigde vetzuren. Wat doet de Argan Oil  precies in de Diva Warmteborstel 30 mm. Argan Olie staat er bekend om dat het bijzonder veel vitamine E bevat, dit zorgt ervoor dat er een beschermlaag om je haren komt wat invloeden van buitenaf tegenhoudt en het zorgt ervoor dat de natuurlijk haargroei wordt bevorderd. Ook zorgt het er natuurlijk voor dat je lokken zijdezacht wordt en prachtig glanzend. En als dat nog niet genoeg is zorgt Argan Olie ervoor dat je haren hersteld worden. Het is dubbeleffectief en het is dan ook een hele goede combinatie met de Macadamia Oil.

    

   Is de Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm geschikt voor mijn haren?

   Of de Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm geschikt voor je haren is is een logische vraag. Echter is het zo dat de Diva Warmteborstel 30 mm geschikt is voor alle haartypes, dus als deze fantastische warmteborstel je aanspreekt dan moet je er zeker voor gaan :-)

    

   Is de Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm geschikt voor kort haar?

   Hoewel het natuurlijk logisch is om de vraag te stellen of de Diva Krulborstel 30 mm voor je haren geschikt is, is het ook een goede vraag of deze geschikt is voor kort haar. En dat is deze krulborstel zeker, voor lang haar maar ook kort haar. Dus als de Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm je aanspreekt raden wij het dan ook zeker aan om er één te bestellen. Dit zal zeker geen teleurstelling zijn!

    

   Hoe werkt de Ionen Technologie precies van de Diva pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel 30 mm?

   In de Diva Pro warmteborstel 30 mm zitten positieve ionen. Deze ionen zorgen ervoor dat je haren geneutraliseerd worden. Het resultaat van de neutralisatie is dat je lokken zacht zijn, glanzen als een diamant en vrij is van pluis. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je haren niet pluizig worden, want dat herkennen we allemaal natuurlijk. In de ochtend zitten je lokken prachtig en halverwege de dag ziet het eruit alsof je je haren voor de helft hebt gedaan. Dat is nu verleden tijd met deze fantastische warmteborstel.

    

   Moet ik een heat protectant gebruiken voordat ik aan de slag ga met de Diva Pro Keramische Warmteborstel 30 mm?

   Hoewel de Diva Warmteborstel 30 mm Macadamia Oil, Argan Oil en Keratine bevat, raadt ons team het altijd aan om een hittebeschermer te gebruiken. Hoe meer je je lokken beschermt hoe gezonder je haren blijven. Op de pagina Hittebeschermers vindt je allerlei verschillende producten. Van basis heat protectants tot en met extra volume, extra stijl en andere wensen. Voor een goede basis hittebeschermer raadt ons team de CHI 44 Iron Guard Spray aan. Voor de 100% vegan fans raden wij de hittebeschermer Maria Nila Cream Heat Spray. Wil je extra volume omdat je natuurlijk graag slag of krul wilt? Dan zit je helemaal goed met de TIGI Bed Head Blow Dry Lotion.

    

   Ik heb een vraag over de Diva Pro Keramische Warmteborstel 30 mm?

   Heb je na het lezen van bovenstaande nog zoiets van, "Nee, ik ben d'r nog niet helemaal uit". Schroom je niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ons team. Stuur je vraag of vragen naar [email protected] Wil je snel antwoord? Dan raden wij aan om ons team te bellen tijdens kantooruren, wij helpen je graag verder!

    

   Let OP: Aan deze borstel zit een UK stekker. Met een kruiskop schroevendraaier kan je deze openschroeven en verwijderen, dan kan u de  EU stekker gebruiken.

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 12 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Goede borstel, Engelse stekker opzet was er makkelijk af te halen. Werkt top!
   Gepost door: Zoé op 22 Maart 2021
   5 from 5
   Heel fijn apparaat, mijn haar in model en glanst prachtig!
   Gepost door: Franciska op 22 Maart 2021
   Toon meer