Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Luminizer Weightless Conditioner

  17,95 9,95

  Fudge Luminizer Weightless Conditioner

  Productomschrijving

  Fudge Luminizer Moisture Boost Conditioner, beter bekend als Smooth Shot is ontwikkeld voor droog en futloos haren. Het zorgt voor intense hydratatie van je lokken zonder het te verzwaren en dat 48 uur lang! Daarnaast geeft het je haren een prachtige, gezonde glans. Ook zullen je haren 48 uur lang vrij zijn van pluis, en dan die glans. Die is zo intens, je haren zijn echt gewoon prachtig om te zien. Met het wassen van de Fudge Luminizer Moisture Boost Conditioner zullen je haren ook nog eens 85% sterker zijn. 

   

  Hoe gebruik ik de Fudge Luminizer Moisture Boost Conditioner?

  Nadat je de Fudge Luminizer Moistrue Boost Conditioner hebt uitgespoeld breng Fudge Luminizer Moisture Boost Conditioner aan op je nate lokken. Masseer de Conditioner in je haren, laat 3 foto 5 minuten  intrekken en spoel vervolgens de Fudge Luminizer Moisture Conditioner uit met lauw warm water.

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Conditioner vrij van sulfaten?

  De Fudge Luminizer Moisture Conditioner is volledig vrij van sulfaten. Met een nieuwe look en nieuwe lijnen

  hoort er natuurlijk ook een verbetering van het huidige assortiment bij. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven die beter zijn voor de mens, dus waarom niet mee gaan met zo'n goede ontwikkeling.

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Conditioner vrij van sulfaten?

  Fudge is compleet vernieuwd, en daarbij hebben ze besloten om alleen nog maar sulfaatvrije shampoos op de markt te brengen.Oftewel de Fudge Lumininzer Moisture Conditioner is geheel vrij van sulfaten. 

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Conditioner geschikt voor mijn haar?

  Heb je droog en futloze haren? Dan zit je goed met de Fudge Luminizer Moisture Conditioner. Zijn je haren aardig beschadigd? Dan raad ons team aan om eerder voor de Fudge Damage Rewind Structuring Shampoo te gaan. 

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Conditioner cruelty free?

  Er wordt geen gebruikt gemaakt van dieproeven bij Fudge Professional. De Fudge Luminizer Moisture Conditioner is dus cruelty free! Fudge Professional staat voor een betere wereld, en ze realiseren zich dat alle kleine beetjes helpen. Je kan dus zonder na te denken producten van Fudge gebruiken. 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Fudge Luminizer Moisture Conditioner?

  Heb je een vraag over de Fudge Luminizer Moisture Conditioner, of weet je niet zeker of de Fudge Luminizer Moisture Lijn geschikt is voor jouw haren? Stuur ons team een mailtje via [email protected] Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Heb je een dringende vraag? Bel ons team dan tijdens kantoortijden. 

  Fudge Luminizer Moisture Conditioner is verkrijgbaar in de volgende formaten:

  Fudge Luminizer Moisture Conditioner 250ml.

  Fudge Luminizer Moisture Conditioner 1000ml.

  Toon meer

  Reviews

  4 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  4 from 5
  Pas 2 x gebruikt maar mijn haar is heerlijk zacht met deze conditioner. Niet pluisvrij helaas.
  Gepost door: Marlon op 21 Juni 2020

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou