• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 26 December 2023

      De leukste gifts voor onder de kerstboom! ★

      De feestdagen - de feestdagen komen eraan, en dat betekent cadeautjestijd! Het juiste cadeau vinden voor de juiste persoon kan nog wel eens een flinke zoektocht zijn. Maar daar gaan we je met deze blog bij helpen! Hieronder vind je een selectie aan cadeautips voor je best friend, je lieve papa, oma of natuurijk jezelf! Het is slechts een tipje van de sluier, maar check hier een paar top cadeautips van de leukste merken: 

       

      TIP 1 - Cadeautips per prijscategorie

      Ben je opzoek naar een klein schoencadeautje of naar een leuk kleinigheidje voor onder de kerstboom? Soms kan het allemaal erg hectisch zijn tijdens de feestdagen, daarom hebben wij onze favoriete cadeautjes onder elkaar gezet. Zo kun jij gemakkelijk het perfecte cadeautje uitzoeken:

       

      Cadeautjes onder de €5:

      Bovenstaande items zijn nog in veel meer soorten en kleuren verkrijgbaar. Of bekijk hier alle cadeau's tot €10.

       

      Cadeautjes tussen de €5 en €10:

      Bekijk hier alle cadeau's tot €10.

       

      Cadeautjes tussen de €10 en €25: 

      Bekijk hier alle cadeau's tussen de €10 en de €25.

      Bekijk hier alle cadeau's tussen de €25 en €50.

       

      TIP 2 - REF Stockholm Giftboxen

      Het superfijne merk REF Stockholm heeft voor holiday season verschillende giftboxen uitgebracht. De vijf luxe giftboxen bevatten drie producten: een shampoo, conditioner en een shine elixir. De boxen hebben voor ieder haartype een eigen specifieke verzorging. Na het gebruik zul je onder de indruk zijn van het resultaat van de REF producten. Dit zijn de boxen:

      REF Giftbox Illuminate Colour - Speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar.

      REF Giftbox Intense Hydrate - Geeft droog haar een intense hydratatie en laat het weer glanzen. 

      REF Giftbox Ultimate Repair - Deze giftbox bevat de juiste ingrediënten om het haar te herstellen. 

      REF Giftbox Weightless Volume - Deze box is perfect voor iedereen die meer volume in het haar wil.

       

      TIP 3 - Maria Nila Giftboxen

      Met deze boxen steel jij de show, want Maria Nila heeft weer prachtige boxen gemaakt. Met het scandinavische, cleane design geef jij een stukje luxe cadeau. Voor ieder type haar is er wel een giftbox die matcht. Hieronder hebben we de verschillende giftboxen op een rijtje gezet:

      Maria Nila Luminous Colour Giftbox - Maria Nila Luminous Colour Giftbox is speciaal voor gekleurd haar, die de haarstructuur versterkt en meer glans geeft aan het haar. Deze set bevat de Luminous Shampoo en Luminous Conditioner en een Booster Masque.

      Maria Nila Pure Volume Giftbox - Maria Nila Pure Volume Giftbox is speciaal ontwikkeld om extra volume en veerkracht aan het haar te geven. En is iedereen niet verliefd op volumineus haar? Deze set bevat de: Pure Volume Shampoo, Pure Volume Conditioner en een Booster Masque.

      Maria Nila Structure Repair Giftbox - Maria Nila Structure Repair Giftbox is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar. De luxe geschenkset bevat de: Structure Repair Shampoo, Structure Repair Conditioner en een Booster Masque.

      Maria Nila Head & Hair Heal Giftbox - Maria Nila Head & Hair Heal Giftbox een verzorgende set voor de gevoelige hoofdhuid. De set is makkelijk in gebruik en heerlijk voor onder de douche. Deze luxe geschenk set van Maria Nila bevat de Head & Hair Heal Shampoo, Head & Hair Heal Conditioner en een Booster Masque.

      Maria Nila True Soft Giftbox - Maria Nila True Soft Giftbox is speciaal voor droog en poreus haar. Deze luxe set bevat zowel de shampoo als de conditioner van de True Soft-lijn. Daarnaast zit er een Booster Masque bij.

      Maria Nila Sheer Silver Giftbox - Maria Nila Sheer Silver Giftbox is een set voor blond, grijs en zilvergrijs haar die de haarkleur echt een boost geeft! Deze luxe geschenk set van Maria Nila bevat drie producten: Sheer Silver Shampoo, Sheer Silver Conditioner en een Booster Masque.

       

      TIP 4 - L'Oréal Professionnel Giftboxen 

      De luxe gifts van L'Oréal zijn natuurlijk ook niet te missen. De L'Oréal giftboxen zien er namelijk super leuk en stoer uit. Ook deze boxen zijn gespecificeerd voor verschillende haartypes:

      L'Oréal Metal Detox Trio - dé perfecte set om weer gezond en glanzend haar te krijgen, wij zijn helemaal over the moon van deze giftset!

      L'Oréal Curl Expression Trio - speciaal voor golvend, krullend en pluizig haar. Alle producten in deze set zorgen voor gladde en glanzende haren!

      Wil je iemand écht verrassen? Bekijk dan is één van deze twee bestsellers:

       

      TIP 5 - Naïf Giftboxen

      Ben je op zoek naar de beste verzorging voor jou en je baby? Dan zijn de producten van Naïf precies wat jij zoekt! Naïf behandelt je huid en haren met liefde. In de producten van Naïf zitten geen schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar alleen natuurlijke ingrediënten. Naïf heeft verschillende giftboxen, voor zowel Grown-Ups als Baby&Kind. Deze boxen zijn heerlijk voor het zachte huidje van jouw kindje.

      Heb jij een pasgeboren baby en ben jij op zoek naar de geschikte huidverzorging? Neem dan eens een kijkje bij de Naïf Baby & Kids The Newborn Essentials Set. De set bevat drie hele fijne producten voor de eerste paar maanden van de allerjongsten. Ook leuk om als kraamcadeau te geven! 

      Geen tijd om alle babyproducten die je nodig bent uit te zoeken? Geen zorgen dat hoeft ook niet want wij verkopen de Naïf Baby & Kids The Starter Kit - Deluxe Set. Met deze set heb je gelijk alle producten in huis voor de verzorging van het zachte babyhuidje en haren! 

      Op zoek naar een leuke gift van Naïf voor onder de 15 euro? Bekijk dan eens deze:

       

      TIP 6 - Cadeautips voor mannen

      De achtste giftset die we hebben uitkozen zijn sets van American Crew. Van dit merk zijn er veel verschillende sets te verkrijgen voor mannen, dus voor ieder wat wils. In de sets zitten verschillende producten zoals bijvoorbeeld een shampoo, conditioner en een pomade. Een aantal tips op een rijtje:

       

      TIP 7 - Feestelijke Matrix Giftsets

      Deze giftsets zijn een feestje om te geven! In totaal heeft Matrix drie leuke boxen om te geven:

      • Matrix High Amplify Giftset - deze set bestaat uit een volume shampoo, bijbehorende conditioner en heerlijke leave-in spray! Speciaal voor futloos haar wat wel een boost kan gebruiken.
      • Matrix So Silver Giftset - Voor iedere blondine een perfecte set om dream hair te creëren! De zilvershampoo neutraliseert warme tinten zoals gele en gouden tinten. De conditioner voedt en hydrateert het haar. Tot slot is de spray de perfecte, beschermende afsluiter!
      • Matrix Insta Cure Giftset - Een geweldige set om beschadigd haar te verzorgen. Je haren zullen weer zacht en sterk aanvoelen!

       

      TIP 8 - Feestelijke scrunchies

      Ben je op zoek naar een leuke gift, of wil jij je look een extra Kerstige touch geven dit seizoen? Bekijk dan eens deze scrunchie sets:

      We hebben nog veel meer scrunchies beschikbaar, ook in sets: Scrunchies

       

      Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk dan de Holiday Season-pagina met alle giftsets uit ons assortiment en kies jouw fave! 

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »